Doctor Who Odesláno 20. květen 2016 Odesláno 20. květen 2016 Dnes ráno konec šichty po noční, pak na povinné školení, doma jsem se ani neohřál páč volali ze školky, že je malé špatně a jen co dojela i drahá z práce tak šupky dupky na STK. Takže jedno auto bez ztráty kytičky na další dva roky. Citovat
vendelinek Odesláno 20. květen 2016 Odesláno 20. květen 2016 dneska dopoledne koupit kytku pugét a po obědě s gratulací,dobrej dlabanec,chlebíčky,ještě ted se cpu ,pár jsem si jich donesl domu a hromadu sladkýho,neměl bych ale kdo by odolal,že jo,když je toho plnej stůl Citovat
Medvěd Odesláno 20. květen 2016 Odesláno 20. květen 2016 Byl jsem s rektorem na udílení Čestného doktorátu na Žižkově a pořádající universita připravila pro řidiče pohoštění ve formě chlebíčků, kávy a džusů, které jsme prostě nezdolali a bojiště jsme opuštěli, když bylo ještě cca 70% pochutin stále na stole. Citovat
Medvěd Odesláno 20. květen 2016 Odesláno 20. květen 2016 Myslím si, že nejen uklízečky ....Určitě se to nevyhodilo, kobylky (pardon - studentky, hostesky) už byly připravené Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. květen 2016 Odesláno 20. květen 2016 Stibto - ani tak nejde o cenu vstupneho ale ty neskutecne predrazene veci na srkani a susteni. Proti tomu jelichva u pujcek hadr , proto vzdy pasujem zdomova :) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. květen 2016 Odesláno 21. květen 2016 sem si dal pracovni sobotunemam to spocitano ale urctite se blizim k hranici nosnosti vozu Citovat
vendelinek Odesláno 21. květen 2016 Odesláno 21. květen 2016 no,pěkně máš naloženo,to je pravda Citovat
Vena garážmistr Odesláno 21. květen 2016 Odesláno 21. květen 2016 (upraveno) Den jako malovanej, ráno před výjezdem ze dvora jsem zjistil že ten kdo včera večer odstavoval autobus ho odstavil bez vody takže ráno ve čtyři hodiny pět minut do výjezdu jsem sháněl někoho kdo doleje vodu. Vše jsem jen tak tak stihnul a vyrazil jsem na trať. Po prvním kole půlhodina pauza to už se vyplatí se natáhnout přes uličku na sedačky usnul jsem jak špalek a když sem se probral skoro sem nemohl otevřít jedno oko zaútočila na mě alergie tak jsem si vzal prášek a asi za půl hodiny se to zlepšilo že už jsem viděl na obě oči, pak nastoupili dvě babky každá v ruce pugét ( cestovali za dědkama na cintorín) a zůstali stát hned ve předu vedle kabiny řidiče naštěstí teda po jedné prosbě se sebrali a šli si sednout na druhej konec vozu. Při dalším kole jsem skoro sešrotoval ford focus který se rozhodnul na Chlumecké směrem do města jedouc v levém pruhu odbočit do Hornbachu a samozřejmě že bez jediného varování bez blinkru. V odbočce ale stáli auta a on nemohl v manévru pokračovat tak zůstal stát skoro napříč v mým jízdním pruhu. Minul jsem ho tak o krabičku sirek ani jsem nestačil mrknout do levého zrcadla jestli nemám na boku jiné auto a nahrnul jsem to na střed vozovky a někde okolo zadních kol jel mladej klučina s nějakým SUV ale toho sem si všimnul až když jsem se srovnal zpět do pruhu ten s tím SUV to vyhrnul až na ten dělící středovej pás aby jsme se nedotkli naštěstí nic nebouchlo ve voze všichni seděli takže ani nikdo při tom manévru neupadnul. V ten moment bych prde.. uštípnul čtyřku hlazenku bez otřepu. Upraveno 21. květen 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
Medvěd Odesláno 21. květen 2016 Odesláno 21. květen 2016 (upraveno) Byl jsem se pracovně poprvé v životě podívat na dostihy a po pravdě vůbec netuším, co na tom lidi viděj´. Dle mého je to daleko lepší v bedně, kdy vidíš koně pěkně na každý překážce - já z tribuny viděl sice dobře cíl, ale možná 2/3 dostihu jsem viděl koně velikosti cca 0,5 cm, někdy vůbec ne Totéž samozřejmě platí i pro formule, motorky na okruhu a pod. Upraveno 21. květen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
MilanF1 Odesláno 21. květen 2016 Odesláno 21. květen 2016 To já se dneska zase válel pod GTIčkem a opravoval korozí sežraná místa, zítra pokračování, snad už to nabere nějaký zdárný konec. A k těm lístkům do kina ... my chodíme do malého v Lysé nad Labem. Koukám, že Captain America je na programu 1.6. a bude za 110 Kč. Dneska byl třeba X-Men ve 3D za 140 Kč. Citovat
vendelinek Odesláno 21. květen 2016 Odesláno 21. květen 2016 (upraveno) tendle měsíc je náročnej,v patek narozeniny jedna prababička,dneska druhý praděda,samé vyžírando,dorty,uzený,řízky a dobré pití,příští týden v sobotu přítelkyně syna to spojí s mojim švagrem,ten má kulatiny a má zamluvenou restauraci,tam počítá že to bude ve velkym,plánuje,že nás bude asi 45 dospělých a asi 10 dětiček,prasátko,uzený,dorty dva sudy piva ,hudba a zpěv,to mi asi bude těžko,už si mě zamlouval abych ze začátku dělal taxi a přivážel strávníky,to bude dlouhá šichta,ani se mi tam moc nechce při pomyšlení,co do sebe zase všechno nacpu ,ale už se zase těšim na chlebíčky Upraveno 21. květen 2016 uživatelem vendelinek Citovat
FrantaCV Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 Ten kulinářský zážitek je super - co sníš, to sníš - horší je, jako taxikář to můžeš zapíjet tak akorát minerálkou a rozvážet rozvášněnou společnost není nic po čem bych toužil. (Vlastní zkušenost) Citovat
vendelinek Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 (upraveno) tak já mám výhodu,že alkohol mi nic neřiká,jsem abstinent,akorát mi bude vadit,že mi sežerou samý dobrý věci,když budu zrovna prič,jedině ,že bych si to vždycky někam schoval Upraveno 22. květen 2016 uživatelem vendelinek Citovat
radim.1008 Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 Včera den otevřených dveří v OEZ Letohrad k 75.výročí firmy, přes poledne v Muzeu parních strojů a staré techniky v Žamberku, kde byl i hejtman pardubického kraje p. Línek. Odpoledne posečená zahrada, večer vyzvednutý skorotchánovi na oslavě narozenin a večer v Letohradě na 303. Kopečkové pouti s tradičním ohňostrojem. Dnes zatím nic, jen se půjdeme projet se Zůzou na kolech, když je tak hezky. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 fiknul sem se do prstu bruskou - to je tak kdyz debil koupim vetsi kotouc nez mam mit a kvuli tomu sem musel sundat kryt vyriznul okno z kufrovych dveri modreho saxa a pomalu se snazim zprovoznit zeleny saxo Citovat
Milan+ Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 sem si dal pracovni sobotu nemam to spocitano ale urctite se blizim k hranici nosnosti vozu IMG_20160521_182502.jpg Co z toho oleje ta firma dělá? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 nic prodava dal na zpracovani ale v hospodach tvrdim ze kosmetiku Citovat
parizov Odesláno 22. květen 2016 Odesláno 22. květen 2016 Dnes u potomků na Moravě (Strážnice) [emoji4] Odesláno z mého LT30p pomocí Tapatalk Citovat
vendelinek Odesláno 23. květen 2016 Odesláno 23. květen 2016 dnešní den vyšel dobře,teda až na to vedro,dělat něco venku a praží slunko,že se potěji i oči,ale zase jsem rád,že mám. Autíčko zpravený,zadní dveře moc práce nedaly,zato na předních jsme se vyřádili odesláno z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.