Vena garážmistr Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 Však ta objížďka není tak dlouhá. Jestli si to dobře pamatuju jak se tam jezdilo dříve tak do cca 10 km ? Tak nevím čeho se děsíš. Jinak dnes ráno jsme si s tatíkem dali malou rozcvičku naházeli jsme 20 metráků uhlí ke mě do uhláku. A zima se může vrátit i když ona ještě pořádně neodešla. Citovat
FrantaCV Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 A zima se může vrátit i když ona ještě pořádně neodešla. Otázka zní " Byla vůbec nějaká "? Tuto a i předchozí zimu jsem prakticky lopatu na úklid sněhu nepotřeboval. Tedy ne, že by mi to vadilo. Citovat
Medvěd Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 (upraveno) Však ta objížďka není tak dlouhá. Jestli si to dobře pamatuju jak se tam jezdilo dříve tak do cca 10 km ? Tak nevím čeho se děsíš. . Děsil jsem se toho, aby se kvůli tý objížďce silnice nějakým zásadním způsobem nezašprcla (víme, co někteří řidiči na zatáčkovitých silnicích umí dokázat). Naštěstí vše bylo O.K. a já do Olomouce dorazil v pohodě. Upraveno 20. duben 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Fruktis Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Vytekla mi třetina akvárka...Tak jsem do nočních hodin susil koberec... Citovat
FrantaCV Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 A hele další akvárko - mě to potkalo asi před měsícem, 200l na podlaze, ale to už jsem tady psal. Je mi Tě upřímně líto. Jinak, dneska jsem přezul na léto. Asi trochu drzost, když na neděli předpovídají sněžení. Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Tak dnes opravuji šrouby. Jedna firma udělala na 52 kusech svorníků závit M80x4 větší o 0.1-0.2mm, tak jsem souhlasil, že to po nich opravím. Na CNC je to drbačka, ale jde to docela dobře. Citovat
radim.1008 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Za mnou zase včera přišel šéfkonstruktér, že mají problém, že někdo zapomněl na dodání vzorků zákazníkovi do Jordánska. Potřebují naohýbat takové držáky na madla, ale jaksi nemají na čem a on, že by to prý potřeboval do zítra nebo do pondělí. Ať prý něco vymyslím jednoduchého na ohýbání. Nejdřív jsem ho poslal někam, ale když přišel i s mým nadřízeným tak ať prý něco zkusím vytvořit. Ani výkres nebo náčrt nedonesl, jen rovný plechy a výkres pro hotový výrobek. Veš jedna líná. Vedoucí ho taky neposlal někam, ten chce být se všemi zadobře. No tak teď tu tak frézuju... Citovat
FrantaCV Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Jj radime, tomu se od pradávna říkalo: "Zlaté české ručičky". Nemožné ihned a zázraky do tří dnů. Citovat
Fruktis Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) Frantacv: Dvě stě litrů by měl dole soused...mě naštěstí vypadla hadicka od vzduchovani nešťastně, že to dokázalo natáhnout vodu z akvárka...A vycuclo to asi 30 litrů...i tak to byla potopa.. Upraveno 21. duben 2016 uživatelem Fruktis Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 měl jsem v paneláku 300 litrů akvárko a pořád takový nějaký strach-obava že to praskne, až jsem se naštval a vyhodil to z bytu přitom to bylo hezčí koukání než televize... Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) Včera jsem v Brně objevil hotel na velice hezkém místě a dnes jsem se tam odměnil půldenním grilováním na terase s opravdu neotřelým výhledem na Brno. Hotel se jmenuje Myslivna a je v Pisárkách. Upraveno 21. duben 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Tak dnes opravuji šrouby. Jedna firma udělala na 52 kusech svorníků závit M80x4 větší o 0.1-0.2mm, tak jsem souhlasil, že to po nich opravím. Na CNC je to drbačka, ale jde to docela dobře. Nejhorší je trefit tu první šponu. Citovat
Fruktis Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 A veverko nechceš nějaký rybičky navíc?:-P Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) dnes som si objednal novú kokosku . . . budem trochu ako papagáj,ale aspoň ma nejaký plechovkár snáď skôr uvidí Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Upraveno 21. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Veverka Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 A veverko nechceš nějaký rybičky navíc?:-P Do pomazánky? Sám mám přes počet Citovat
Roman Bazi Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Milan+, dá se to. Zaaretuji vřeteno, najedu ručně do závitu, napíši do programu hodnotu Z, a stroj ví, že v této poloze vřetena má být v ose Z tam a tam, a už se řeže závit. Citovat
Medvěd Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Po návratu z Brna jsem odvezl rektora do Rudolfina zajel jsem si Supem domů na večeři. Rektorovi akce skončila cca ve 21.30, já vyšel před barák. . . . A SUP NIKDE !!!!!Polilo mě tedy horko, zavolal jsem na MPky a NAŠTĚSTÍ TI LUPIČI BYLI ONI. Takže jsem skočil do Piškota, valil k Rudolfinu pro rektora, řácky si posypal hlavu popelem a teď jsem už vyzvednutého Supa zaparkoval ve škole. Stálo mě to tedy cca hoďku času, nějaký ty nervy a 2150,- z pokladničky. Ale vše špatné k něčemu dobré - mám si koupit "přenosné parkovačky" povolující parkování v modré zóně po celé Praze a škola mi je proplatí Citovat
vendelinek Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 dopoledne jsem chrápal,pak přišla dcerka s vučkou a už jsem nespal,po obědě přijel syn a predelal mi ppočítač,vyměnil skoro všechno,místo dal nový výkonný paměti nebo co,2x ram2x. Tb,nebo disk,prostě všechno,co už bylo starý,slabý,takže teď mam,jestli jsem pochpil 4 po 1 Tb,teď už to není počítač ale super počítač,nasypal jsem do toho 12 litrů a myslím,že jsem neprohloupil,jede lepš než za mlada,jsem spokojenej odesláno z Lumie Citovat
radim.1008 Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 Po návratu z Brna jsem odvezl rektora do Rudolfina zajel jsem si Supem domů na večeři. Rektorovi akce skončila cca ve 21.30, já vyšel před barák . . . . A SUP NIKDE !! Polilo mě tedy horko, zavolal jsem na MPky a NAŠTĚSTÍ TI LUPIČI BYLI ONI. Takže jsem skočil do Piškota, valil k Rudolfinu pro rektora, řácky si posypal hlavu popelem a teď jsem už vyzvednutého Supa zaparkoval ve škole. Stálo mě to tedy cca hoďku času, nějaký ty nervy a 2150,- z pokladničky. Ale vše špatné k něčemu dobré - mám si koupit "přenosné parkovačky" povolující parkování v modré zóně po celé Praze a škola mi je proplatí To by se ve mě krve nedořezalo... Myslíš jako ty papírový hodiny za okno? Nebo jaký přenosný parkovačky. Já sám nevím jak bych to řešil s parkováním u tetky na Letný před barákem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.