Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Dojel jsem na oblíbený penzion nedaleko Jindřichova Hradce na víkendové setkání s kamarády.

Zítra se zastavil v nově otevřeném muzeu v Nové Bystřici

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

dnešní den byl tak trochu rozjezděnej sem a tam po městě po nákupech,když jsme se vraceli s plnýma taškama ,které byly uloženy na zadních sedadlech tak při průjezdu křižovatky předemnou jeden vocas najednou změnil směr,musel jsem použít brzdový pedál,a jelikož mi to docela brzdí,tak se jedna taška

Odesláno

dnešní den byl tak trochu rozjezděnej sem a tam po městě po nákupech,když jsme se vraceli s plnýma taškama ,které byly uloženy na zadních sedadlech tak při průjezdu křižovatky předemnou jeden vocas najednou změnil směr,musel jsem použít brzdový pedál,a jelikož mi to docela brzdí,tak se jedna taška

lámu si hlavu, co se s tou taškou stalo ;)

Odesláno (upraveno)

Tomu se říká sci-fi literatura, představ si tu největší technickou zběsilost, co se té tašce mohla přihodit :D

Jinak já včera konečně nechal Pažoutovi sundat zimní bačkůrky (jeden ráfek se loupe sviňa) a nazout letni tretry. Takže bude zase líp ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

jak je možný,že se mi to nedopsalo,dit to bylo pomalu na A4 ku

až budu mít opravenej počítač,to se to bude psát ,teď mi prozatím musí stačit mobil

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

vysypala se :D

vdruhý tašce byly dortový kousky,tem se nic moc nestalo,jen se některý slepily

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

ale těch karambolů bylo včera víc než jeden,nějaký čamburíně moc nechybělo a přišla o dveře,protože je otevřela když chtěla vystupovat z auta,zastavil jsem asi 10 cm od otevtenejch dveří,a cukroví cestovali po sedačce,byla klika,že mezi sedačkama byla jiná taška,tak krabice nespadla

odesláno z Lumie

Odesláno

No to asi všichni. Okýnkem to jde taky, ale je to trochu nepohodlné. :D  Nicméně se vždy podívám, jestli není v dohledu někdo, kdo by mi ze dveří vyrobil "lítačky". :aut

Odesláno

ja vcera malem nacechral dvere letistnimu taxikarovi na mercedesu

sednu do auta kouknu do levyho zrcatka jestli za mnou nestoji v podelnem stani nejake auto a couvam
najednou kouknu do pravyho a borec to nechal na "silnici" a nechal si otevreny dvere u ridice

Odesláno

Dopoledne jsem vymaloval WC, poopravil výmalbu v koupelně, po obědě tři hodiny chodil se sekačkou po zahradě a navečer vymaloval špajzku neboli technickou místnost :D a uklidil koupelnu po malování. Jsem rozbitej jak cikánský hračky, jdu si dát pivo.

Odesláno

Včera jsme tady měli nějakou práci asi do 14 pak jsem konečně zdolal kolegu a dali jsme se do oken na tatíkově hyundaii takže už má decentně přitmavená boční okna až se vrátí z lázní tak přitmavíme i okno ve třetích dveřích. Pak jsem kolegovi kybicoval při přezouvání fabie jeho přítulky.  A večer jsem seděl u počítače páč v TV bylo opět kulový.

Odesláno

já jsem se dneska hrabal v displeji,už mi to skoro nesvítilo,vydloubnout můstek s displejem,odpojit kabel,vytahal ty mrňavý žárovčičky,dojit do mototechny koupit nový a vyměnil jsem všechny tři,celý to dat dohromady,zacvaknout do palubky,pak zapnout klíček na vyzkoušení,svítí to,je to dobrý

odesláno z Lumie

Odesláno

Dneska cesta Litomyšl - Olomouc - Praha. Původně dnes měla být na otočku Olomouc a Litomyšl na otočku zítra, ale protože zítra odpoledne povezu rektora do Brna, napadlo mě Litomyšl s Olomoucí spojit - bohužel jsem se ale až dneska dozvěděl, že je prý zavřený ten tunel před Třebovou (Hřebeč??), tak uvidíme jak to pojede za kamionama po okresce

Odesláno

Dojel jsem na oblíbený penzion nedaleko Jindřichova Hradce na víkendové setkání s kamarády.

Zítra se zastavil v nově otevřeném muzeu v Nové Bystřici

Muzeum veteránů v Nové Bystřici otevírá až v květnu ....

Odesláno

Dneska cesta Litomyšl - Olomouc - Praha. Původně dnes měla být na otočku Olomouc a Litomyšl na otočku zítra, ale protože zítra odpoledne povezu rektora do Brna, napadlo mě Litomyšl s Olomoucí spojit - bohužel jsem se ale až dneska dozvěděl, že je prý zavřený ten tunel před Třebovou (Hřebeč??), tak uvidíme jak to pojede za kamionama po okresce

Jj tunel Hřebeč mezi Svitama a Moravskou Třebovou je až do pátku uzavřen z důvodu údržby. Objízdná trasa vede po staré silnici serpentýnami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...