Havlicek.Lukas Odesláno 2. duben 2016 Odesláno 2. duben 2016 dopoledne posekal letos poprve travnikobed - a poobedovych "20"odpolko trochu kuneni v dilne - hledal sem nejake kabely a konektory na dodelani elektriky do Saxa potom manzelka s detmi odjela na oslavu narozeniny jedne dcerine kamaradkytak sem se natah na gauc a doted cucel na filmy - konecne mi do toho deti nervali ze chcou pustit pohadky Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Sice to bylo již včera ale ... Přezul jsem obě auta zase na letní Dnes jsme je ještě společně zajeli umýt a také dofouknout gumy na předepsaný tlak. Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Naše rodina rozšířila početnou skupinu spokojených diváků filmu Trabantem až na konec světa - jednoznačně dopobručujeme. Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 (upraveno) dnešní den byl hravej,dopoledne velká příprava na oběd,přišla dcera s rodinou s třemi svišťaty,u oběda bylo veselo,sem tam taky něco na zemi,ale jinak v pohodě,po obědě pohádka kačer Donald,třičtvrtě hodinovej film,pak se sebrali a šli ven,já zůstal doma,stačilo mi to,nemusím zase všechno, se konečně natáhnul a od ty doby odpočívám mě mamina ostrihala na ježka,pak jsem se šel odmořit do vany,a pak posilal inzeraty,které jsem asi za hodinu musel rušit,po večeři jsem se konečně natahl a odpočívám,teď koukám na film cellular ,je to taková kravinka,dobře se mi u toho bude usínat odesláno z Lumie Upraveno 3. duben 2016 uživatelem vendelinek Citovat
Dave_k Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 Letos první grilovačka. Když bylo tak hezky. Citovat
vendelinek Odesláno 3. duben 2016 Odesláno 3. duben 2016 jak zbude víc času,tak taky budem grilovat,možná i udit odesláno z Lumie Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 dnes odvezena základna na garáž do Roudnice nad Labem www.zinkovna.cz a udělaná EK na skútru(Neos-ve středu přepis) Citovat
vendelinek Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Dopoledne courání po doktorské vědě a po obědě odpoledne se zadařilo a celá souprava vafr s vozíkem,celý komplet už jel s novým majitelem,přijel si s dodávkou,až jsem se divil,že se to tam všechno vešlo,jako bonus ještě dostal radlici na orání a vyorávání ,to všechno stálo domácí slivku,akorát nevim,kdo to bude pít Citovat
Jeny Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Tak dlouho jsem shánel 307 krátkou a v benzínu, až jsem si dneska koupil sw v naftě Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 (upraveno) malem sem si trhnul kylu v praciO2 arena 400 litru vyfritu - sakra musi ti lidi tak zrat ty hranolky klobasky atd. kdyz jsou v O2 nejaky akce ?? Upraveno 4. duben 2016 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
vendelinek Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Jeny-taky jsem takle před třema a půl rokama nakoupil,taky jsem myslel furt na benzin,a najednou jsem přijel domů s naftou odesláno z Lumie Citovat
elton Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Maweick1989, přesunul jsem ti příspěvek kam patří, do servisu. Citovat
Veverka Odesláno 4. duben 2016 Odesláno 4. duben 2016 Tak dlouho jsem shánel 307 krátkou a v benzínu, až jsem si dneska koupil sw v naftě Tak vítej do party Citovat
Vena garážmistr Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 mám dovolenou, u rodičů je potřeba opravit kus povrchu na dvorku už asi dva nebo tři roky jsme hučeli do tatíka že to je třeba udělat pořád to bylo dobrý a letos jsem mu řekl že pokud se to neopraví tak si bude uhlí uklízet sám a nezbyde mu než ho nosit v kýblech. Takže včera jsme na to naběhli dnes tu byl brácha a máme asi tak 45% hotovo. Já byl ještě ráno na nákupu materiálu do vleku jsem naložil 6 pytlů betonu po 40Kg a 202 " íček " zámkovky o síle 4 cm. Zítra bude volněji rodičové mají nějaké úřední pochůzky po praze a ségra tu dnes nechává juniora na hlídání takže zítra budu hlídací strýček alespoň dopoledne. Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Veno,nedává se pod zámovku kamennej šterk a písek? odesláno z Lumie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 na 4cm staci dle meho pisekto ej pojezdova dlazba na osobakkdyby najel necim tezsim stejne mu to padne Citovat
Medvěd Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 (upraveno) Včera výlet do Kolína (zapomněl jsem si plavky a tak jsem nešel do oblíbeného bazénu - grr), dneska do Příbrami, zítra "jen" přezutí Supa a ve čtvrtek na dva dny do Znojma = vcelku pohodový týden Upraveno 5. duben 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 a kterej bazen v "Koline" je oblibenej ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.