Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dopoledne posekal letos poprve travnik
obed - a poobedovych "20"
odpolko trochu kuneni v dilne - hledal sem nejake kabely a konektory na dodelani elektriky do Saxa

potom manzelka s detmi odjela na oslavu narozeniny jedne dcerine kamaradky
tak sem se natah na gauc a doted cucel na filmy - konecne mi do toho deti nervali ze chcou pustit pohadky

Odesláno

Sice to bylo již včera ale ... Přezul jsem obě auta zase na letní :) Dnes jsme je ještě společně zajeli umýt a také dofouknout gumy na předepsaný tlak.

1zyhemc.jpg

Odesláno (upraveno)

dnešní den byl hravej,dopoledne velká příprava na oběd,přišla dcera s rodinou s třemi svišťaty,u oběda bylo veselo,sem tam taky něco na zemi,ale jinak v pohodě,po obědě pohádka kačer Donald,třičtvrtě hodinovej film,pak se sebrali a šli ven,já zůstal doma,stačilo mi to,nemusím zase všechno, se konečně natáhnul a od ty doby odpočívám mě mamina ostrihala na ježka,pak jsem se šel odmořit do vany,a pak posilal inzeraty,které jsem asi za hodinu musel rušit,po večeři jsem se konečně natahl a odpočívám,teď koukám na film cellular ,je to taková kravinka,dobře se mi u toho bude usínat

odesláno z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Dopoledne courání po doktorské vědě a po obědě odpoledne se zadařilo a celá souprava vafr s vozíkem,celý komplet už jel s novým majitelem,přijel si s dodávkou,až jsem se divil,že se to tam všechno vešlo,jako bonus ještě dostal radlici na orání a vyorávání ,to všechno stálo domácí slivku,akorát nevim,kdo to bude pít  :D

Odesláno

Jeny-taky jsem takle před třema a půl rokama nakoupil,taky jsem myslel furt na benzin,a najednou jsem přijel domů s naftou :super  :roker

odesláno z Lumie

Odesláno

mám dovolenou, u rodičů je potřeba opravit kus povrchu na dvorku už asi dva nebo tři roky jsme hučeli do tatíka že to je třeba udělat pořád to bylo dobrý a letos jsem mu řekl že pokud se to neopraví tak si bude uhlí uklízet sám a nezbyde mu než ho nosit v kýblech. Takže včera jsme na to naběhli dnes tu byl brácha a máme asi tak 45% hotovo. Já byl ještě ráno na nákupu materiálu do vleku jsem naložil 6 pytlů betonu po 40Kg a 202 " íček " zámkovky o síle 4 cm. Zítra bude volněji rodičové mají nějaké úřední pochůzky po praze a ségra tu dnes nechává juniora na hlídání takže zítra budu hlídací strýček alespoň dopoledne.

Odesláno (upraveno)

Včera výlet do Kolína (zapomněl jsem si plavky a tak jsem nešel do oblíbeného bazénu - grr), dneska do Příbrami, zítra "jen" přezutí Supa a ve čtvrtek na dva dny do Znojma = vcelku pohodový týden

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...