vendelinek Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 třeba odmáčet kaštany odesláno z Lumie Citovat
radim.1008 Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 Mám hotovo. Už jsem v ní i seděl, ale zatím nasucho. Nemám ještě propojenou vodu. Citovat
vendelinek Odesláno 18. březen 2016 Odesláno 18. březen 2016 asi tak po půl roce jsem použil kompresurek z auta,přední kola potrebovalyo tři desetinky přifouknout odesláno z Lumie Citovat
Medvěd Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Večer jsem byl s kamarádem na Zeleném pivu. Dali jsme každý asi 4 kousky a tak ráno žádný bolehlav a můžeme s Pavlem někam vyrazit (vzhledem k počasí asi do kina - buď na Trabanty nebo Zootropolis. Ve hře jsou ještě Čipmánci nebo Kung-Fu panda, ale obojí až v nouzi nejvyšší). Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Radime ta barva na wc je takova no jak to rict, motivujicí Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Radime ty jedeš, taky mě to čeká. Ale stále zatím tahám rozvody ... tedy naposledy se tahalo na podzim Citovat
radim.1008 Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Radime ta barva na wc je takova no jak to rict, motivujicí To víš, žádný zdržování tam nebude. Radime ty jedeš, taky mě to čeká. Ale stále zatím tahám rozvody ... tedy naposledy se tahalo na podzim To víš, chci to už po dvou letech dorazit, abych se mohl věnovat jiným činnostem. Mě už čeká jen dodělat obklady v koupelně, vyspárovat, domalovat, stříknout radiátory a položit podlahu. Jo a ještě dveře. Citovat
Aluška Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Dneska v Brně ráno do Kaufu na nákup (lidi sou jak prdlí, fakt to všechno sežerou, co nakoupí ), všude fronty , uvařeno italské rizoto s rukolou a gorgonzolou, teď lovím na noťasu nějaký googlíky a za chvílu se vrhnu na vaření obídku losos s bram.kaší. Pak kouknem na biatlon a asi zajdem někam do velkoměsta na kávičku a zákuseček. Citovat
vendelinek Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 pravda,lidu všude jak kdyby byl konec světa,nakoupil jsem trochu pečiva,trochu bramburek a při cestě jsem potkal "hada",tak šel do košíku,k obedu teda,vinná klobáska s bramburem a tatarkou odesláno z Lumie Citovat
Haryk Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 (upraveno) Napoleony jsou na komínech + meteo stanice, teď ještě aby zapršelo a umylo to střechu Upraveno 19. březen 2016 uživatelem Haryk Citovat
Péťa Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 (upraveno) Meteostanice na komíně? To si děláš legraci, ne? Pouužívá se ten komín? Upraveno 19. březen 2016 uživatelem Péťa Citovat
Medvěd Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 (upraveno) Večer jsem byl s kamarádem na Zeleném pivu. Dali jsme každý asi 4 kousky a tak ráno žádný bolehlav a můžeme s Pavlem někam vyrazit (vzhledem k počasí asi do kina - buď na Trabanty nebo Zootropolis. Ve hře jsou ještě Čipmánci nebo Kung-Fu panda, ale obojí až v nouzi nejvyšší). Tak žádný kino, ale výlet do Přerova nad Labem na Velikonoční zvyky do skanzenu, na sqelou svíčkovou a šípkovou omáčku do nedaleké hospůdky, pak prohlídka motomuzea (na plakátu jsme si všimli "podezřelé" webovky - www.motomoto.cz - víte, že tam mají dieselovou motorku? ) a nakonec malý pěší výlet k Labi (prohlídka jezu a mostu pro plynové potrubí). Docela hezky jsme si sobotu užili Upraveno 19. březen 2016 uživatelem Medvěd Citovat
Haryk Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Péťa, tak 10-20x do roka a topíme dřevem Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 Méďo, jsi měl zavolat, byl jsem v Přerově a dělal GTIčko, mohl jsi ho omrknout a třeba i pomoci. Jinak já dneska dělal přední destičky na GTIčku. Bylo to více než žádoucí, jinak bych musel i kotouče. Citovat
vendelinek Odesláno 19. březen 2016 Odesláno 19. březen 2016 dneska nic mimořádného,dopoledne jsem vyrazil na nakup,připravil oběd z,,vinnou klobásu a po obědě autem do města nakoupit tchyni na cely týden,dvě velký Lidlovy tašky do kterých se vešlo provijantu za 18 stovek a jeli jsme na návštěvu na kávičku a vynikající buchtu s tvarohem a hrozinkama,vydrželi jsme tam 3 hodiny dokud buchta nezmizela odesláno z Lumie Citovat
Hafity Odesláno 20. březen 2016 Odesláno 20. březen 2016 Před chvílí jsme dosoukali oknem v patře 8 trámků 8x8x440 cm na rošt v druhé rekonstruované místnosti.... A teď mne čeká za odměnu odchod do místní pitevny, kde si nechávám pravidelně nadat do penisů.... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2016 Odesláno 20. březen 2016 (upraveno) 17.3.2016 opískován výfuk Neose,dnes nastříkán barvou na výfukyNeos se bude prodávat,tak aby byl v pořádku a hezký edit: přidáno foto jak to bude(bylo) Upraveno 20. březen 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Medvěd Odesláno 20. březen 2016 Odesláno 20. březen 2016 Byli jsme na ZOOTROPOLIS a můžu doporučit (tedy jako rodinný film - švitořící párek zaláskovaných skoropartnerů bych asi poslal na něco onačejšího). Citovat
Weri 605 Odesláno 21. březen 2016 Odesláno 21. březen 2016 Vstala sem... To myslím stačí... Přeci se nepředřu hned v pondělí... Citovat
ozzy56 Odesláno 21. březen 2016 Odesláno 21. březen 2016 vstát je základ, příjde doba, že nevstanem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.