Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Večer jsem byl s kamarádem na Zeleném pivu. Dali jsme každý asi 4 kousky a tak ráno žádný bolehlav a můžeme s Pavlem někam vyrazit (vzhledem k počasí asi do kina - buď na Trabanty nebo Zootropolis. Ve hře jsou ještě Čipmánci nebo Kung-Fu panda, ale obojí až v nouzi nejvyšší).

Odesláno

Radime ta barva na wc je takova no jak to rict, motivujicí :)

:D To víš, žádný zdržování tam nebude. :D

Radime ty jedeš, taky mě to čeká. Ale stále zatím tahám rozvody ... tedy naposledy se tahalo na podzim :D

To víš, chci to už po dvou letech dorazit, abych se mohl věnovat jiným činnostem. :D Mě už čeká jen dodělat obklady v koupelně, vyspárovat, domalovat, stříknout radiátory a položit podlahu. Jo a ještě dveře.

Odesláno

Dneska v Brně ráno do Kaufu na nákup (lidi sou jak prdlí, fakt to všechno sežerou, co nakoupí :bojim ), všude fronty :grr , uvařeno italské rizoto s rukolou a gorgonzolou, teď lovím na noťasu nějaký googlíky :D  a za chvílu se vrhnu na vaření obídku losos s bram.kaší. Pak kouknem na biatlon a asi zajdem někam do velkoměsta :aut  na kávičku a zákuseček.

Odesláno

pravda,lidu všude jak kdyby byl konec světa,nakoupil jsem trochu pečiva,trochu bramburek a při cestě jsem potkal "hada",tak šel do košíku,k obedu teda,vinná klobáska s bramburem a tatarkou

odesláno z Lumie

Odesláno (upraveno)

Napoleony jsou na komínech + meteo stanice, teď ještě aby zapršelo a umylo to střechu

post-18085-0-62678800-1458402721_thumb.jpost-18085-0-76896400-1458402731_thumb.jpost-18085-0-53067700-1458402745_thumb.j

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno (upraveno)

Večer jsem byl s kamarádem na Zeleném pivu. Dali jsme každý asi 4 kousky a tak ráno žádný bolehlav a můžeme s Pavlem někam vyrazit (vzhledem k počasí asi do kina - buď na Trabanty nebo Zootropolis. Ve hře jsou ještě Čipmánci nebo Kung-Fu panda, ale obojí až v nouzi nejvyšší).

Tak žádný kino, ale výlet do Přerova nad Labem na Velikonoční zvyky do skanzenu, na sqelou svíčkovou a šípkovou omáčku do nedaleké hospůdky, pak prohlídka motomuzea (na plakátu jsme si všimli "podezřelé" webovky - www.motomoto.cz :D - víte, že tam mají dieselovou motorku? ) a nakonec malý pěší výlet k Labi (prohlídka jezu a mostu pro plynové potrubí). Docela hezky jsme si sobotu užili

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Méďo, jsi měl zavolat, byl jsem v Přerově a dělal GTIčko, mohl jsi ho omrknout a třeba i pomoci. ;)

Jinak já dneska dělal přední destičky na GTIčku. Bylo to více než žádoucí, jinak bych musel i kotouče. 

post-11790-0-66036400-1458406511_thumb.j

Odesláno

dneska nic mimořádného,dopoledne jsem vyrazil na nakup,připravil oběd z,,vinnou klobásu a po obědě autem do města nakoupit tchyni na cely týden,dvě velký Lidlovy tašky do kterých se vešlo provijantu za 18 stovek a jeli jsme na návštěvu na kávičku a vynikající buchtu s tvarohem a hrozinkama,vydrželi jsme tam 3 hodiny dokud buchta nezmizela :P  :)

odesláno z Lumie

Odesláno

Před chvílí jsme dosoukali oknem v patře 8 trámků 8x8x440 cm na rošt v druhé rekonstruované místnosti.... A teď mne čeká za odměnu odchod do místní pitevny, kde si nechávám pravidelně nadat do penisů.... :D

Odesláno

Byli jsme na ZOOTROPOLIS a můžu doporučit (tedy jako rodinný film - švitořící párek zaláskovaných skoropartnerů bych asi poslal na něco onačejšího).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...