vendelinek Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 Milan+ Pěkná práce,taky to znám,dopoledne je zabitý To máš ještě dobrý,že si hodně uděláš sám,já si na to kdysi sjednával,ještě jsem to měl dobrý,že elektrikáře máme doma,jenže se mu taky furt nechce Citovat
Milan+ Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 tak dnes i díky mému tátovi , svázáno 954kilo sběru papíru pro děti do školy, zvládli jsme to za dopoledne, dělat to sám , makám na tom do večera , fujky fujky Tak to Te slechti Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 skoro tuna - to bude minimalne vylet do Italie ne ? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 (upraveno) dodíval jsem se na Prima Zoom na dokument, ve kterém parta nadšenců postavila znovu auto Bugatti Royale podle dochovaných původních výkresů, vyrobili prostě to auto od sebemenšího dílu znovu -nádherná práce... jen pro představu Upraveno 12. březen 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
vendelinek Odesláno 12. březen 2016 Odesláno 12. březen 2016 dneska? dopoledne chrápal do půl jedenácté,pak když se mi rozlepili obě kukadla,procházkově k babičce na oběd,vepřo knedlo zelo,po kávičce jsem ji vyměnil dvě nesvítící žárovky,asi před hodinkou mi volala,že ani jedna nesvítí,takže zítra si to zopakuju s jinýma žárovkama odesláno z Lumie Citovat
Weri 605 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Z černý tapety sem vystříhala asi 50 písmenek.. připravila úkoly a vyrazila na rozlučku se svobodou... Z tý sem konečně dorazila domů.. Jedinej klub, kterej má otevřeno po 6:00 je KFC... fakt nic moc.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Vystříhala písmenka? Po kom jdeš? :-D odesláno z mého telefonu co držím v ruce Citovat
FrantaCV Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Prasklo akvárko - 200l vody na podlaze a ryby na suchu. Naštěstí alespoň ty chudinky se podařilo zachránit a nastěhovat je do malého, určeného pro množení. Je tam trochu těsno, ale alespoň mohou trochu plavat. Na podlaze je dlažba, takže škody minimální jen práce s úklidem je jako na kostele. Jo když se daří, tak se daří. Citovat
radim.1008 Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 V pátek odpolko odjezd do Švýcarska, v sobotu ráno příjezd, do odpoledne tlačenice v Palexpu, odpoledne prohlídka Ženevy, večer odjezd, noční zdržení se Švýcarskou policií kvůli nehodě našeho dostavníku a v neděli v poledne zase doma. Citovat
pštros Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Já neudělal nic.....ke mě doputovala výborný vývar s játrovými knedlíčky a teď 3 jablečné štrúdly, ještě jsou teplé Citovat
Medvěd Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Polívka ... O.K.Zákusek ... O.K.A co jídlo? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 vykuchal sem z ochcavie kombi par zbytecnych jednotek (alarm s centralem, GPS sledovacka vozu) Citovat
Milan+ Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Ty asi nevíš co s časem,že tohle kucháš ven. Stačí odpojit el. Citovat
ChouLu Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 Dnes odrovnaná Háťapka 1.2 v roomsterovi Takže kompletní uklid auta, vystěhování všech antén a zítra směr servis Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. březen 2016 Odesláno 13. březen 2016 borec to chtel vyndat tak sem to vyndal noony uz asi odpojene bylyzajimave je ze blbnula i kontrolka ABS (zatim se neprojevila) Citovat
Weri 605 Odesláno 14. březen 2016 Odesláno 14. březen 2016 Vystříhala písmenka? Po kom jdeš? :-D odesláno z mého telefonu co držím v ruce Po nikom.. to byl úkol pro nevěstu - lepila na čela písmenka a dělala živý scrable.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.