Medvěd Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Radime - důvod byl mnohem prozaičtější (plný močák a potřeba zastavit v kopci ...) Citovat
Weri 605 Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 (upraveno) já dneska úplně zbytečně koupila vyměnila 2 fabky - pak se zjistilo, že tam musej zůstat ty původní... přijela sem pozdě do práce, ale aspoň sem pokecala v autě s kamarádem... naučila sem blondýnu parkovat.. a udělala zázvorovku.. - má grády, ale léčí... jo a Medvěde - stihnul si to..? Upraveno 7. březen 2016 uživatelem Weri 605 Citovat
vendelinek Odesláno 7. březen 2016 Odesláno 7. březen 2016 Ráno škrabal auto od námrazy,projel se po městě k odběru krve,nechal jsem auto odemknutý,prohrabal se v bankautomatu aby mi plivnul par drobných,dojel zpět domů na parkoviště,auto se zamklo,doma připravit oběd,vykouřil jsem půl krabičky cigaret,odpoledne už jsem se jen tak válel,aa teď čumím na telku na Šlágr odesláno z Lumie Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 nevyřešila jen zpomalila :-( kape teda méně, ale tlak do rána fuč Citovat
vendelinek Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 dvakrát ometal auto,i když toho nebylo tolik,ale musel jsem abych viděl ven,a teď jsem si vzpomněl že jsem si chtěl dojít vyměnit baterie v DO,už to nechám na zítra,nikam už nejdu,vařím kávu,když jsem si koupil buchtičky odesláno z Lumie Citovat
HanzWayne Odesláno 9. březen 2016 Odesláno 9. březen 2016 Převezl sem Škodu 21AB z Krnova do Otvovic Fotky ZDE Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Byli jsme se projít k pramenu Teplé Vltavy (cca 14 km). Podle Pavla je ale název silně zavádějící, páč se jedná "vo úplně normálně studenej potok). Citovat
Haryk Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 STK s Lagunou rv.98, neprošla kvůli pravému čepu, do měsíce opakovačka, za dva roky půjde asi do šrotu Citovat
Guest minimaxa Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Mám takovou chuť vám sem popsat, co jsem dělal ráno, hned když jsem vstal, myslím, že tohle vlákno si nic jinýho nezaslouží Citovat
radim.1008 Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 STK s Lagunou rv.98, neprošla kvůli pravému čepu, do měsíce opakovačka, za dva roky půjde asi do šrotu Byl jsi v Jablonném? Kámoš teď tady řádí, měl auto dneska na STK, týden u dvou opravářů, čepy, stabilizátory a svítící airbag. A ti pitomci jeli s tím na STK, protože tomu dneska končila, i když kontolka svítila, protože je prý vadná patrona na řidičově airbagu u 307my. Nejdřív bylo podezření na kroužek, ten prý v pořádku a tak to nechali být a vyrazili. Citovat
Veverka Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Já dnes ráno jel "o slepecké holi" z Pardubic do Olomouce (mlha většinu cesty s viditelností max. 20 metrů, často i méně a našli se jedinci bez světel ) Citovat
HanzWayne Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 (upraveno) Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk nebo meli maximalne denni svetla jak je taky v oblibe Přímo předchozí příspěvky se necitují! Je na tom něco k nepochopení?! Upraveno 10. březen 2016 uživatelem minimaxa Citovat
Veverka Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Což v téhle mlze bylo stejný jako bez. Ovšem některý auta přední mlhy nemají a to jsou pak teprve ti praví mlhoví duchové Citovat
HanzWayne Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 jo to znam a nebo je maj intergrovany do prednich svetel jako nektere Octavky nebo taty Medved Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Dnes jsem čekal na balík od badisáka. trochu jsem se při tom čekání poflakoval po garáži vyzkoušel jsem novou vrtačku kterou jsem zakoupil k pohonu zvedáku. A zjistil jsem že 807 a podobně těžký auta s ní musím zvedat na dvakrát jinak bych ji asi utavil. Citovat
HanzWayne Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Dneska sem prodal sveho Ex mazla na ND konecne Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk Citovat
Péťa Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Mám takovou chuť vám sem popsat, co jsem dělal ráno, hned když jsem vstal, myslím, že tohle vlákno si nic jinýho nezaslouží Rozhodně by jsi nebyl první, viz zde a pár následujících... Citovat
Šalda Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Já právě chystám auto na zítřejší stk, tak su zvědavej :-D Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Právě proběhla odměna za snahu o zkrocení lyží - koupačka v Sušickēm bazénu. Citovat
Haryk Odesláno 10. březen 2016 Odesláno 10. březen 2016 Radime v Ústí, je to asi nastejno, loni s piškotem 807 jsem prošel, napsal ,,jen drobná závada" a letos Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.