Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

já dneska úplně zbytečně koupila vyměnila 2 fabky - pak se zjistilo, že tam musej zůstat ty původní... přijela sem pozdě do práce, ale aspoň sem pokecala v autě s kamarádem... naučila sem blondýnu parkovat.. a udělala zázvorovku.. - má grády, ale léčí... :)

jo a Medvěde - stihnul si to..? :D

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Ráno škrabal auto od námrazy,projel se po městě k odběru krve,nechal jsem auto odemknutý,prohrabal se v bankautomatu aby mi plivnul par drobných,dojel zpět domů na parkoviště,auto se zamklo,doma připravit oběd,vykouřil jsem půl krabičky cigaret,odpoledne už jsem se jen tak válel,aa teď čumím na telku na Šlágr

odesláno z Lumie

Odesláno

dvakrát ometal auto,i když toho nebylo tolik,ale musel jsem abych viděl ven,a teď jsem si vzpomněl že jsem si chtěl dojít vyměnit baterie v DO,už to nechám na zítra,nikam už nejdu,vařím kávu,když jsem si koupil buchtičky

odesláno z Lumie

Odesláno

Byli jsme se projít k pramenu Teplé Vltavy (cca 14 km). Podle Pavla je ale název silně zavádějící, páč se jedná "vo úplně normálně studenej potok).

Odesláno

Mám takovou chuť vám sem popsat, co jsem dělal ráno, hned když jsem vstal, myslím, že tohle vlákno si nic jinýho nezaslouží  :aut  :D  :D

Odesláno

STK s Lagunou rv.98, neprošla kvůli pravému čepu, do měsíce opakovačka, za dva roky půjde asi do šrotu :(

Byl jsi v Jablonném? Kámoš teď tady řádí, měl auto dneska na STK, týden u dvou opravářů, čepy, stabilizátory a svítící airbag. A ti pitomci jeli s tím na STK, protože tomu dneska končila, i když kontolka svítila, protože je prý vadná patrona na řidičově airbagu u 307my. Nejdřív bylo podezření na kroužek, ten prý v pořádku a tak to nechali být a vyrazili. :bacha:D

Odesláno

Já dnes ráno jel "o slepecké holi" z Pardubic do Olomouce (mlha většinu cesty s viditelností max. 20 metrů, často i méně a našli se jedinci bez světel :myslim)

Odesláno (upraveno)

Odesláno z mého Samsung Galaxy S4 Mini pomoci Tapatalk

nebo meli maximalne denni svetla jak je taky v oblibe :D

Přímo předchozí příspěvky se necitují! Je na tom něco k nepochopení?!

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Což v téhle mlze bylo stejný jako bez. Ovšem některý auta přední mlhy nemají a to jsou pak teprve ti praví mlhoví duchové ;)

Odesláno

Dnes jsem čekal na balík od badisáka. trochu jsem se při tom čekání poflakoval po garáži vyzkoušel jsem novou vrtačku kterou jsem zakoupil k pohonu zvedáku. A zjistil jsem že 807 a podobně těžký auta s ní musím zvedat na dvakrát jinak bych ji asi utavil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...