Haryk Odesláno 14. leden 2016 Odesláno 14. leden 2016 (upraveno) Přestupek: Při cestě z Pardubic, si žena v Holicích, při vjezdu do náměstí, na poslední chvilku vzpoměla, že něco chce koupit. Odbočím na parkoviviště do prava, druhým vjezdem (a on výjezd), a hned vleho zaparkuji, ženuška odešla a v poho sedím, najednou ťuk ťuk a hele policie ,, pane řidiči vystupte si a pojďte se podívat " a já blbec perfektně odbočil do jednosměrky. ,,Říkám: no to jsem pěknej Vůl" a on na to ,,radši jeďte" a pak že policie nepomáhá, mohl mě dát pěknej flastr ani bych ne Upraveno 14. leden 2016 uživatelem Haryk Citovat
Milan+ Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 No já dnes asi začnu rozebírat sedačku v obývačce a patrně s ní zítra do H.K na výměnu,jiný typ už tam nachystán na cestu k nám. Po roce reklamace na citelné změknutí sedáku. Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Byl jsem - krom jiného - vyzvednout toho SuperBlba a teď mě čeká víkendové samostudium a zjišťování co a jak a PROČ funguje. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 prave pred chvilkou zjistil ze opravovany zadni brzdovy valecek na Evasionu nevydrzel ani 1/2 roku a tece a to musim zitra na STK bo mi propadne Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 A já právě napsal inzerát: http://www.peugeot-club.com/topic/103652-samsung-galaxy-s6-(sm-g920f-128gb-cerna/ Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Dopoledne jsem si trochu schrupnul,pak po obědě jsem navštívil market a doplnil zmrzlinový zásoby aby měli mrňata až zase přijdou Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 A já právě napsal inzerát: http://www.peugeot-club.com/topic/103652-samsung-galaxy-s6-(sm-g920f-128gb-cerna/ a jakej sis zamiloval,kdyz tendle je nejlepsi odeslano z Lumie Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 "Jeden z nejlepších" neznamená "nejlepší" Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Byl jsem - krom jiného - vyzvednout toho SuperBlba a teď mě čeká víkendové samostudium a zjišťování co a jak a PROČ funguje. Co to ? Nějaký nový přístroj ? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 vratil jsem se z STK - bohuzel sem neproselhold kdyz clovek s autem 1/2 roku nejezdi ono se jaksi samo zacne kazitvymlacene cepy na levem prednim kole - nezda se mi ze by to bylo tak hrozny aby to byla B zavadanesoumernost brzd vic jak 70% prave predni a leve zadni nebrzdi - o zadnim to vim tam je asi spatne prase - protoze opravna sada brzdoveho valecku nevydrzela ani 2 tis. km dokonce mi ten ocas do lehkych zavad napsal i blikajici diody v osvetleni SPZ Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 no to je fakt hrozný blbec--vždyť ti to jenom nebrzdí, levé před.kolo si dělá co chce a zezadu to furt bliká --to ti moh' dát... Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 To si musím zapamatovat, že když se s autem půl roku nejezdí, vymlátí se tím stáním čepy. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 no jasny ne proste borec nasranej ze musi auto 6x vyfotit aby vse bylo v poradku a pak jeste ta hromada papirovani Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 (upraveno) dám radu s tím zad.prasátkem--měnit opravnou sadu je k ho.nu, zbytečná dvojí práce plus kapalina,odvzdušnění ,pracovní plocha starého válečku je totiž opotřebovaná, ovalita, rez atd.,nemá vůbec smysl to dělat jedině komplet nový váleček Upraveno 16. leden 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 no ted uz dam novej to jojen ty ceny me dostavajspodni cep - jedine cely rameno za 2100cep rizeni nejlevnejsi za 500valecek nejlevnejsi za 400 pokud to nebude brzdovy valec za 2600Kc Citovat
Milan+ Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 (upraveno) Čekám na kámoše a vyrážíme směr H.K. Z ulyšáka stěhovák po strop naplněný. Upraveno 16. leden 2016 uživatelem Milan+ Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Vytáhl jsem starší děťátko na stěnu. Jako lezecí. Moc tomu teda nedalo, ale aspoň si to trochu zkusilo. Jinak jsme se tam aspoň trochu zničili s parťákem, strašně se mu líbil název jedné cesty "Svaly a sádlo", když jsem mu to přeložil - on má oboje, kdežto já ani jedno Po dlouhé pauze ta síla pěkně mizí, bude to chtít trénink. Citovat
Sniper17 Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Nařezal jsem dřevo,dal novou lištu na dveře od auta a teď už jen čekat na zítra,bude mejdan táta ma 70tku tak zase bude nablito v álejích Citovat
Almanil Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 Vyměnil jsem znak na Lybře A za dnešní nákup u Auto Rolný jim musím přičíst další kladné body. Obsluhu a vůbec celkový přístup tam mají super. Citovat
vendelinek Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 mame starej klasickej toustovac,kterej uz dneska nikde neni k sehnani,stale funguje dobre,jedinou zavadu jsem byl u svagra odstranit,byl prasklej kabel tak jsem se byl projet a by mi to svagr vymenil,tim padem jsme udelali navstevu u tchyne odeslano z Lumie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.