Milan+ Odesláno 7. prosinec 2015 Odesláno 7. prosinec 2015 ...a co ho tak občas vyvenčit mimo zahradu ? Myslíš jako ,že tam by nemusel uklízet? Leda tak v lese či na poli Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Pravda, na veřejném prostranství by se mělo správně uklízet také. K tomu ta potupa - sbírání hovna rukou v sáčku před zraky kolemjdoucích. Pak ale nechápu stížnosti na nutnost úklidu vlastní zahrady... Citovat
Medvěd Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 (upraveno) Dneska jsem byl poněkud vytrestán Transitem a důvěrou v čísílka oznamující dojezd na dno nádrže. Jel jsem z Prahy do Hradce a ráno mi palubák ukazoval dojezd 150 km. Spolucestující (tentokrát místo slečen 2 kluci) přišli o cca 15 minut později, i Praha byla o něco zacpanější než je zvykem a tak jsem si řekl, že budu do Hradce "chvátat" a natankuju až tam - vždyť je to nějakých 100 km. Někde za odbočkou na Poděbrady (za lanovým mostem) se mi na D 11 rozsvítila rezerva a dojezd byl nějakých 75 km = stále klid. Pak jsem minul Shellku, která je vedle D 11 na nějakém výjezdu a pak se začaly dít věci - z dojezdových 60 km se ani nevím jak stalo 40 a pak čísílka padala jako bych prorazil nádrž - na odbočku na Opatovice jsem odbočoval už s regulérní NULOU !!! a kousek před tím rozestavěným megakruháčem jsem skončil. Byl jsem samozřejmě vzteklej jak bernardnýn (na sebe) a nastalo telefonní martyrium - já volal na asistenčku, kluci paní učitelce do školy, že máme poruchu a první hodinu nedáme, ale že jsme na cestě a nějak dojedeme. Pak se dovolali nějakýmu kamarádovi a domluvili se, že ON pro ně přijede svým Cinquecentem a do školy je doveze (naštěstí byl jeden z nich Hradečák) a já následně koupil zatím jednoznačně nejdražší naftu v mém životě - výjezd asistenčky včetně dolití 10 l do nádrže jsem platil 1710,- Kč - následně jsem zjistil, že mi auto kleklo 6 km před pumpou. Samozřejmě jsem i zvažoval, že bych zkusil něco stopnout, koupit u pumpy kanistr a dojet zpátky, ale po pravdě jsem vůbec netušil, jestli novej Transit nemá nějaký blokování zavzdušněnýho čerpadla a tak jsem pokorně čekal na asistenčku. Auťák chytl na drc a já už vím, že dojezdu se věřit NEDÁ a jakmile je pod 100 km, je třeba hned tankovat.Tak jsem si posypal hlavu a můžete se bavit :D P.S.tak jsem to dohledal v mapě a cca z místa, kde se mi rozsvítila kontrolka a objevil dojezd 75 km to do zdechnutí motoru bylo cca 45 km, což je cca 2/3 slibované dráhy - a pak věř technice a tomu, že auto řízené počítačem zastaví spolehlivěji než řidič. Upraveno 8. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Takový zkušený šofér a nevyzkoušíš si u auta nového,jestli to hladový oko funguje správně? Citovat
Medvěd Odesláno 8. prosinec 2015 Odesláno 8. prosinec 2015 Nového s kterým jezdím už 2 roky - prostě jsem vždycky dotankoval včas, ale TEĎ už vím (litr nafty za 171,- Kč jsem určitě taky koupi jedinej !!! ) Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Medvěde víš co se říká kdo nic nedělá nic nezku..í. Máš to ponaučení do budoucna. Spíš bych se trochu obával toho že to budeš mít ve škole dost dlouho na talíři a že si z tebe budou srandu dělat studenti a jak jsi asi sám poznal tak studentský humor dokáže být drsný. Jen taková malá otázka proč jsi vezl dva studentíky Tranzitem jsi cestou někde měl něco přikládat? Já teda osobně strašně nerad jezdím s prázdnou nádrží, mám to naučeno ještě z dob kdy jsem jezdil Š120 tam mi palivoměr neukazoval takže jsem se naučil tankovat po ujetí nějakých 350 km a stejně to praktikuju dodnes jen jsem trochu posunul hranici těch km do 807 tankuju v rozmezí 500-750 km podle palivoměru je to někde kolem půlky nádrže. A když jedu někam hodně daleko nebo na nějaký delší výlet tak sebou vozím pro strejdu příhodu 5L kanistr který tankuju ale až těsně před oním výjezdem a po návratu ho vyprázdním do nádrže protože nafta se dnes dík ekosrágorám nedá dlouho skladovat. Možná že to je taky tím že všude kde jsem dosud pracoval se po příjezdu na stanoviště auto muselo před odstavením dotankovat takže mi nedělá problém dotankovat šestiset litrovou nádrž i když v ní chybí třeba padesát litrů. Jo a dneska jsem zatím jen vstal a jestli budu něco dělat nevím naši mají vedle juniora na hlídání tak spíš budu dělat hodného strejdu. Citovat
HanzWayne Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Co sem dneska udelal (dobreho pro lidstvo)... Jeste sem nikoho nenasral Citovat
vendelinek Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 (upraveno) taky se mi todle stalo kdysi,kdyz jsem vlastnil favorita,po tme jsem se tenx vracel domu s maminou,budik si ukazoval jak se mu chtelo,muj odhad byl tenx,ze domu dojedu a rano natankuju,co cert nechtel,predemnou kopec dlouhej,no a jak jsem byl rozjetej tak v pulce konec,musel jsem volat synovi aby prijel s kanystrem ,od ty doby si to hlidam v kazdym aute Upraveno 9. prosinec 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Medvěd Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 (upraveno) Tak dneska na otočku Praha - Hranice (vyzvednout vyaukřený dárek pro prcka) - Rožnov pod Radhoštěm (vyložit v servisu vakuové pumpy) a zpět do Prahy. Vyjel jsem v 8, v poledne byl v Hranicích, v jednu v Rožnově a ve škole lehce po 17té. Fabie sežrala cca 1,5 nádrže Upraveno 9. prosinec 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 me takhle chcipnula C2 200m za benzinkou tak sem potupne s kandakem dobehnul natankovat Citovat
radim.1008 Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Dnes jsem doházel šlic po přívodu elektriky do bytu. Teď jen natáhnout omítku a můžeme začít malovat. Byt + komplet schodiště a verandu. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Tak jsem byl dnes jak jsem slíbil za hodného strejdu. Dopoledne jsem s mlaďasem pobyl venku chtěl ukázat garáž, pak chvíli plašil dědovi holuby na dvorku a pak se rozhodnul že půjde hledat včera nebo předevčírem ztracenou kočku. Letošní kotě krásně mourovaté asi se zaběhla někam do polí nebo si ji někdo odchytil a zavřel doma. Takže mladej vzal dráhu na pole a hledal tam kočku pak šel prostředkem ulice až na druhý konec a volal ji pak se vrátil s tím že Betinka není že se ztratila ale on že se vrátil a jestli jsme rádi že on se vrátil. Samozřejmě že celou dobu jsem ho měl na očích a nenechal jsem ho běhat po ulici samotného. Po obědě jsem naložil do kotle a když se mladej vyspal tak jsme si ještě chvilku hráli u našich a pak si pro něj přijel jeho ctěný debilní otec. Citovat
Šalda Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 Už pátej den dělám komplet koupelnu, vodu, odpady, omítky, kachličky, dlažbu, vanu, záchod, umyvadlo, už mě z toho hrabe. Citovat
vendelinek Odesláno 9. prosinec 2015 Odesláno 9. prosinec 2015 pekne sis to bydleni rozhrabal,to ted bydlis pod mostem? odeslano z Lumie Citovat
rgot Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Od rana probíhá domácí zabíjačka pro pár přátel...supr atmosféra slivka teče proudem co víc si přát...zítra druhý kolo bude ,ale už to nebude ono ...se znám a zítra mě bude blbě... Citovat
FrantaCV Odesláno 10. prosinec 2015 Odesláno 10. prosinec 2015 Holandské řízky (mleté se sýrem) br.kaši a znojemské okurky. Boule i za ušima - skoro jsem nezachránil ani talíř. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Medvede presne proto mam v trandaku 10 l kanystr protoze tomu dojezdu se neda verit. Chapu te. Citovat
vendelinek Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 vcera bylo hlidani malejch svistat,dneska byl volnej den,akorat v poledne jsem navstivil jednu babicku,tam jsem se dobre nastouchnul,vepro,knedlo ,zelo a pri zpatecni ceste nakup v Lidlu,vajec je furt malo,kor ted pred vanocema odeslano z Lumie Citovat
Haryk Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 žena dělala cukroví a teď dopekla vanilkové rohlíčky, tak jsem dohlížel a ochutnával Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.