Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

prdla mi zarovka v digestori a vyhodilo mi to az hlavni jistic,tak mi nezbyvalo,nez dojit do mesta a koupit novy zarovky,normalne jsou tam dve,ta jedna uz nesla asi mesic :D , jsou tam takovy ty svicky maly,konecne vidim do hrnce :D

odeslano z Lumie

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Předevčírem jsem konečně doinstaloval do garage komplet domácí kino,koupené tady z fora ,ale nepamatuji si už kdo to byl,natažen svod na radio i tv  a u ponku půjde práce pěkně od ruky.

Za pětikilčo hraje suprově.

post-26723-0-06393900-1448572239_thumb.j

post-26723-0-75100700-1448572250_thumb.j

post-26723-0-27853200-1448572262_thumb.j

post-26723-0-15938200-1448572300_thumb.j

Odesláno

A dnes jsem byl v HK v obi pro pár metrů plovoučky,podkladovou hobru,lišty a jedny ořechové dveře do špajzky na vrchní chodbu.Zase bude v sobotu co dělat. :nevim

Odesláno

Předevčírem jsem konečně doinstaloval do garage komplet domácí kino,koupené tady z fora ,ale nepamatuji si už kdo to byl,natažen svod na radio i tv  a u ponku půjde práce pěkně od ruky.

Za pětikilčo hraje suprově.

Co to tam máš za divný Kissáky?

Odesláno

Včera pracovně v Náchodě, večer výlet do Kudowy Zdroje, pak dobrá večeře a jedno z nejlepších ubytování, co jsem doposud absolvoval 
(http://elkohotel.cz/ )

a dnes návrat z Náchoda do Prahy vypravit prcka na výpravu do Náchoda !!! Zítra cesta na návštěvu k jednomu klubákovi k Náchodu, v neděli vyzvednout kluka na nádraží, podívat se králíčata co se vylíhla naší bývalé králici a pak směr domov.

Odesláno (upraveno)

1/2 dne jsem byl na PČR a čekal až dorazí dopraváci z NB. . . málem jsem si tam ustlal(byl jsem po noční )

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Dnesni den byl na prd,mel jsem zdravotni vylet do Prahy do Thomayerovky. Po ranu bylo hnusny pocasi,jeste k tomu dost hustej provoz,v nemocnici jsem cekal 2 hodiny protoze predemnou brali jednu psobu,3/4 hodiny me trapili na luzku s jehlickama a elektrikou,to uz jsem se modlil kdy uz bude konec,ve ctvrt na 12 sme odjizdeli,domu dorazili v pul jedny,doma sem se na chvilku natahnul v posteli vzbudil jsem se v pul 4 takze celej den zabitej :(

odeslano z Lumie

Odesláno

Dnesni den byl na prd,mel jsem zdravotni vylet do Prahy do Thomayerovky. Po ranu bylo hnusny pocasi,jeste k tomu dost hustej provoz,v nemocnici jsem cekal 2 hodiny protoze predemnou brali jednu psobu,3/4 hodiny me trapili na luzku s jehlickama a elektrikou,to uz jsem se modlil kdy uz bude konec,ve ctvrt na 12 sme odjizdeli,domu dorazili v pul jedny,doma sem se na chvilku natahnul v posteli vzbudil jsem se v pul 4 takze celej den zabitej :(

odeslano z Lumie

Doufám, že Ti má rada kudy po Praze k něčemu byla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...