Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

drzim palcaky :D

jinak ja dneska umyl a na lestenkou nalestil karu. A jsem zklaman, takovych novych sramu :(, priste se na to vykaslu.....

pak jsem jel s malou k rodicum, pak vymenit Eura, pak na letiste pro RadkyS snowboard co priletl z Kanady a nasledne si v Edenu vyzvedl rakouskou dalnicni znamku, zrovna byl smutny pruvod fvanousku a vse to vysperkovali svou aktivitou prislusnici PaCH, kteri misto organizace udelali na krizovatce totalni zmatek....... pred chvili jsme dorazili, uspim dite a jdu pustit film. Hezky den vsem :D

My povídej dneska jsem jezdil okolo Slavie. 136 naštěstí sem tam chytnul jen začátek na konec už jsem měl odstaveno v garáži. Ale ten začátek byl opravdu hustej okolo stadionu byli snad všici policajti z prahy a zbytek města jako by neexistoval. Většina klíčových křižovatek ve směru ke stadionu zarvaná na tvrdo a četník nikde. Snad mě podobné štěstí že bych tam teď jezdil častěji nepotká.

Odesláno

no u me po konci tam stali jako dementi (tim se ostatnim PaChum omlouvam. Jako fakt jsem nechapal, tak jsem rozreznel svuj klaksonek a straznik mi jeste ukazoval jako kamionu at pritlacim...... Je dobre kdyz si to nikdo nespoji s osobakem.......

ale ze shora jako od Zelivarny nic nesmelo projet rovne a vse jen uhybalo doprava smerem ke KoohiNooru, ja stal v opacnem smeru, takze muj smer mohl celou dobu jezdit rovne a nebo i doleva nahoru smerem k te zelivarne. Ne, oni nas zastavili a kdyz jsem to na PaCh zakricel, tak jim to asi doslo....... Ale dobre 5 minut jsme tam stali jak blbci a samozrejme kolona byla silena, protoze pred Bohdalcem to taky sekli a vse se objizdelo i z naseho smeru kolem kohinoorky...... Chapu, ze dostali prikazem, ale vzdyt to snad nedelaj poprvy aby jim doslo, ze kdyz jedna strana zahyba jen doprava, protismer je zavrenej, tak treti strana muze jet rovne a ceka jen tak ctvrta...... no spis povzdech...... Sem nikdy na Letne nevidel takove priblble manevry.....

Odesláno

Držím pěsti!

Zkouška je od slova "zkusit" ;)

drzim palcaky :D

----Redakčne zkráceno--- :D :D :D

Kluci, chci vám poděkovat za podporu a můžete mi říkat šprt

písemná za 1

praktická za 1

ustní za 1

vytáhl jsem si doplňkovou ochranu v elektronice :D

a když jsem tady dával rady ohledně bazénů vs. přívod a ochrana nešlo mít jinak než za jedna :D

Odesláno

v tom pripade je neco spatne, vse jsem udelal dle tvych rad a tchyne se jeste ted klepe :D

jinak gratulace

Odesláno

Kecy, prdy, beďary :D jelikož se bojíš drátů jak čert kříže, tak ses na tu rozvodnici ani nekoukl ;) Charlie1 ten zavolal a poprosil o výpočet jističe a vedení do altánku, tam bych se tchýně na marách mohl bát, ale u tebe nikoliv :D :D

Jinak dnes jsem teda udělal záverečnou ústní zkoušku a už jsem si stihnul dát oběd a 6 piv

Odesláno

tak to by se do me neveslo. No ja se prve neptal a rovnou konal. Jistic jsem vzal nejakej co jsem nasel ve sklepe :D

Odesláno (upraveno)

... udělal záverečnou ústní zkoušku a už jsem si stihnul dát oběd a 6 piv

gratuluju a z čeho žes to dělal?

a dát 6 obědů a pivo je teda výkon  :D

mě dnesk apobavil oběd, dal sem si salát, řikám si bude dietka a žádný kalorie no a přinesli mi salát, ale se smaženym sejrem a politej tatarkou  :D  :D

E: ale zase žádný cukry  :D

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

gratuluju a z čeho žes to dělal?

a dát 6 obědů a pivo je teda výkon  :D

mě dnesk apobavil oběd, dal sem si salát, řikám si bude dietka a žádný kalorie no a přinesli mi salát, ale se smaženym sejrem a politej tatarkou  :D  :D

E: ale zase žádný cukry  :D

tuk se ti v tele stepi i na cukry, a cukrovka kterou trpi cim dal vic lidi a (kterou bohuzel slabou mam i ja) tak te skodi vic tuky nez cukry. Aneb ja cukry skoro nezeru, ale tuky jsou problem, tak bacha na to :D

Odesláno

19-21.6 chata Doubravka na školení pěstounů, personál pod psa a počasí taky, ještě, že včera v sobotu nám vyšlo a mohli jsme se projít okolo Doubravky. Nádherná příroda a terén jedna báseň.

post-18085-0-68356600-1434910657_thumb.j

post-18085-0-70392300-1434910666_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Dovezl auto ke Strakimu a čekám až tomu vymění rozvody.

A najednou Ti nevadí ,že Petr dělá fap off?   Jináč Petře promiň,ale musel jsem :D

Upraveno uživatelem Milan+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...