Medvěd Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 (upraveno) Ve čtvrtek po té už výše zmiňované středeční "hoňce" celodenní opalovačka s koupáním na přerovském koupališti. V 18.00 odjezd směr Praha, ale jen k francouzské ambasádě. Tam měl rektor ještě nějaké jednání a tak jsem ho doma vykládal kolem 23.hodiny. V pátek v 5 ráno budíček, 5.40 odjezd do Sokolova a ve 12 zase zpět do Prahy. V 15. s rektorem nejprve domů na převlečení a pak na raut do Kralup, kfe jsem si i já mohl naplnit bachor do sytosti. Doma lehce před půlnocí.No a dnes?Ráno nejprve do Veltrus, kde se Pavlík svezl na kanálu na raftu, pak na kralupské koupaliště (pražákům a lidem z okolí doporučuju - celodenní vlez 90,- Kč dospělý / 60,- Kč dítě, bazény čisté a lidí tak akorát a z Letný cesta cca půl hoďky. Večer posezení s Marcelem, Opronem a několika sklenicemi sektu u příležitrosti jeho kulatin. Teď jsem dorazil a myslím, že si postel fakt zasloužím. Zítra asi po letech zkusím jak vypadá bazén v Podolí. Upraveno 7. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 nevim, pro jakyho rektora delas, ale mel jsem vzdy zato, ze rektor se stara o svou VS a ne, ze cestuje po cely republice, chodi evidentne kazdej tejden 3x na rauty a atd , je to docela zajimava napln prace kdyz v 18 skonci v Prerove a dejme tomu ve 21 hodin ma schuzku na francouzske ambasade :D Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 (upraveno) Není to každý týden, ale občas se to tak sejde - třeba ty Kralupy souvisely s tím, že se tam v pátek otvíral technopark vybudovaný naší školou ze starého mlýna Upraveno 7. červen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
radim.1008 Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Včera jsem neudělal nic. Celý den jsem strávil na fesťáku s pivem v ruce a hledání alespoň kousíčku stínu. Dnes uvidíme. Citovat
OK406 Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Odmrazil jsem mrazak a následně vymyl teplou octovou vodou. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 a ja myslel ze napises odmrazil sem mrazak a pak se do nej zavrel v tomhle horku by to bylo mnohem lepsi Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Není to každý týden, ale občas se to tak sejde - třeba ty Kralupy souvisely s tím, že se tam v pátek otvíral technopark vybudovaný naší školou ze starého mlýna je mi jasny, ze to nejsou cesty pro pobaveni apod., ale opravdu jsem si myslel, ze rektor travi spise vetsinu casu na univerzite , prislo mi to takovy jako az moc casty na tech cestach, ale to je jen muj subjektivni nahled Citovat
Péťa Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Rektor je manager, navíc na státní škole Z toho vyplývají mnohé společenské události, kdy musí reprezentovat školu. Na práci má tým lidí. Ale zodpovědně říkám, že třeba našemu šéfovi ty věčné společenské události vůbec nezávidím, na to musí být povaha (a játra). Já bych to dělat nemohl. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 ano, statni skola, statni dotace a spolecenske vecirky, take jiste statni Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Dneska rano jsem se luxusne vykakal na novem zachodu Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Od 8mi do cca 12.30 lustim krizovky v Sokolove - pocasi na koupaliste bohuzel nelaka. Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Co, prší tam? Tady bych se klidně koupat šel... Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Uz od rana to vypada, ze za minutu prset zacne - aspon se v aute nepecu.... Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 No jo, Medard... Já jsem ráno před prací jel zalejt zahrádku v obavách, že tam po víkendu, kdy jsme byli pryč, najdu jen poušť, a nakonec pohoda, víkendová vedra všechno přežilo, ještě jsem si do práce přinesl jahody a výstavní špičkové ředkvičky z druhého vrhu Citovat
Tony Stark Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Velkej prd, asi 45 minut jsem trápil novou mazdu 6 v kombíku v motorizaci 2.2 SkyActive po Ostravě a pak jsem ji vytáhnul na dálnici směr polsko. Jinak nic moc kreativního ale mám rozdělaný projekt domácího ozvučnění (do každého rohu = jedna bedna) Podařilo se mi sehnat 2 sestavy Logitech Z-5500 a jednu už vlastním x let. Citovat
velkybanan Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) Po 14 dnech dovolene opet v praci.je to hnus a uz mne to zase nebavi :-) Staci jeden priklad proverte signal mezi jedlovou a bakovem strojvedoucimu kolisa internet :-) ono je to cca 70km cesta kde je cca 10 vysilacu si delaj srandu :-D Upraveno 8. červen 2015 uživatelem velkybanan Citovat
MotoMoto Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Od 8mi do cca 12.30 lustim krizovky v Sokolove - pocasi na koupaliste bohuzel nelaka. Když si vezmu kolik práce by jsi mohl udělat, kdyby jsi si vozil třeba notebook sebou a něco na něm tvořil?? Co já bych za ten čas dal. Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Třeba kdyby se v tom volném čase naučil tu nenáviděnou engliš, v druhém kroku dojč, nakonec programovat v Javě a pak by si naopak mohl pořídit vlastního řidiče Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Dneska rano jsem se luxusne vykakal na novem zachodu čekal jsem, kdo tu jako první něco takového napíše Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 ja sem se asi rano zapomel rozctvrtitv 9 hodin odjezd z firmy (Cirkvice u Kutne Hory) do 10.00 byt v jidelne v Libcanechnejpozdeji ve 12 hodin v Hradci kralove v jidelne a asi 5 dalsich provozoven pres cely mestove 13.30 vola kancelar ze nejpozdeji ve 14.30 v jidelne v Chlumci nad Cidlinou - dojedu tam tesne pred a majitel tam uz davno nebylnajednou zase telefonat - do 15.00 nejaky statek kousek od chlumce a v 16.00 motorest na I/11 (kousek za dlouhopolskem)bohuzel sem se musel po tehle casovkach nekolikrat vracet po sve vlastni trase abych obslouzil hospody ktere sem kvuli casu musel vynechata ve finale nejaka domaci syrarna v chotusicich - nastesti tam stacilo zazvonit a dorazila manzelka majitele takze si myslim ze dnesni den sem mel trochu nabitej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.