Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ve čtvrtek po té už výše zmiňované středeční "hoňce" celodenní opalovačka s koupáním na přerovském koupališti. V 18.00 odjezd směr Praha, ale jen k francouzské ambasádě. Tam měl rektor ještě nějaké jednání a tak jsem ho doma vykládal kolem 23.hodiny. V pátek v 5 ráno budíček, 5.40 odjezd do Sokolova a ve 12 zase zpět do Prahy. V 15. s rektorem nejprve domů na převlečení a pak na raut do Kralup, kfe jsem si i já mohl naplnit bachor do sytosti. Doma lehce před půlnocí.
No a dnes?
Ráno nejprve do Veltrus, kde se Pavlík svezl na kanálu na raftu, pak na kralupské koupaliště (pražákům a lidem z okolí doporučuju - celodenní vlez 90,- Kč dospělý / 60,- Kč dítě, bazény čisté a lidí tak akorát a z  Letný cesta cca půl hoďky. Večer posezení s Marcelem, Opronem a několika sklenicemi sektu u příležitrosti jeho kulatin. Teď jsem dorazil a myslím, že si postel fakt zasloužím.

Zítra asi po letech zkusím jak vypadá bazén v Podolí.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

nevim, pro jakyho rektora delas, ale mel jsem vzdy zato, ze rektor se stara o svou VS a ne, ze cestuje po cely republice, chodi evidentne kazdej tejden 3x na rauty a atd :D, je to docela zajimava napln prace kdyz v 18 skonci v Prerove a dejme tomu ve 21 hodin ma schuzku na francouzske ambasade :D :D

Odesláno (upraveno)

Není to každý týden, ale občas se to tak sejde - třeba ty Kralupy souvisely s tím, že se tam v pátek otvíral technopark vybudovaný naší školou ze starého mlýna

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Není to každý týden, ale občas se to tak sejde - třeba ty Kralupy souvisely s tím, že se tam v pátek otvíral technopark vybudovaný naší školou ze starého mlýna

je mi jasny, ze to nejsou cesty pro pobaveni apod., ale opravdu jsem si myslel, ze rektor travi spise vetsinu casu na univerzite :), prislo mi to takovy jako az moc casty na tech cestach, ale to je jen muj subjektivni nahled :)

Odesláno

Rektor je manager, navíc na státní škole ;) Z toho vyplývají mnohé společenské události, kdy musí reprezentovat školu. Na práci má tým lidí. Ale zodpovědně říkám, že třeba našemu šéfovi ty věčné společenské události vůbec nezávidím, na to musí být povaha (a játra). Já bych to dělat nemohl.

Odesláno

ano, statni skola, statni dotace a spolecenske vecirky, take jiste statni :D

Odesláno

No jo, Medard...

Já jsem ráno před prací jel zalejt zahrádku v obavách, že tam po víkendu, kdy jsme byli pryč, najdu jen poušť, a nakonec pohoda, víkendová vedra všechno přežilo, ještě jsem si do práce přinesl jahody a výstavní špičkové ředkvičky z druhého vrhu :)

Odesláno

Velkej prd, asi 45 minut jsem trápil novou mazdu 6 v kombíku v motorizaci  2.2 SkyActive po Ostravě a pak jsem ji vytáhnul na dálnici směr polsko.

Jinak nic moc kreativního ale mám rozdělaný projekt domácího ozvučnění (do každého rohu = jedna bedna) Podařilo se mi sehnat 2 sestavy Logitech Z-5500 a jednu už vlastním x let.

Odesláno (upraveno)

Po 14 dnech dovolene opet v praci.je to hnus a uz mne to zase nebavi :-)

Staci jeden priklad proverte signal mezi jedlovou a bakovem strojvedoucimu kolisa internet :-) ono je to cca 70km cesta kde je cca 10 vysilacu si delaj srandu :-D

Upraveno uživatelem velkybanan
Odesláno

Od 8mi do cca 12.30 lustim krizovky v Sokolove - pocasi na koupaliste bohuzel nelaka.

Když si vezmu kolik práce by jsi mohl udělat, kdyby jsi si vozil třeba notebook sebou a něco na něm tvořil?? Co já bych za ten čas dal. :D  :papa

Odesláno

Třeba kdyby se v tom volném čase naučil tu nenáviděnou engliš, v druhém kroku dojč, nakonec programovat v Javě a pak by si naopak mohl pořídit vlastního řidiče :P

Odesláno

ja sem se asi rano zapomel rozctvrtit
v 9 hodin odjezd z firmy (Cirkvice u Kutne Hory)

do 10.00 byt v jidelne v Libcanech
nejpozdeji ve 12 hodin v Hradci kralove v jidelne a asi 5 dalsich provozoven pres cely mesto
ve 13.30 vola kancelar ze nejpozdeji ve 14.30 v jidelne v Chlumci nad Cidlinou - dojedu tam tesne pred a majitel tam uz davno nebyl
najednou zase telefonat - do 15.00 nejaky statek kousek od chlumce a v 16.00 motorest na I/11 (kousek za dlouhopolskem)

bohuzel sem se musel po tehle casovkach nekolikrat vracet po sve vlastni trase abych obslouzil hospody ktere sem kvuli casu musel vynechat

a ve finale nejaka domaci syrarna v chotusicich - nastesti tam stacilo zazvonit a dorazila manzelka majitele :mad:

takze si myslim ze dnesni den sem mel trochu nabitej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...