Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak za tie roky som uz viezol ozaj kadeco ale ho*no zatial nastastie nie :)

Jednou jsem vezl v J5 dva havrany a šest plných rakví....

Odesláno (upraveno)

radime, až se zima zeptá .....

já dnes přední a zítra snad dojde na zadek

post-18085-0-15535300-1431375751_thumb.j

Upraveno uživatelem Haryk
Odesláno (upraveno)

radime, až se zima zeptá ...

Přesně tak, ale na tomhle ještě před pár týdny zpívali vrabci. :D Takže tak za dvě zimy. ;) Na zimu se bude ještě muset nařezat ze štůsu. Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Vezl jsem to v transitu, ale i tak jsem jel jako připos*anej, aby se TO náhodou nezvrhlo

No to bys byl v peknejch srackach teda :D

Odesláno

Jmenuju se Uschi, a ty jsi až po uši v hovnech :D

Ja dneska jel vyzvednout jeden darecek do cen na sraz k jednomu novemu partnerovi, jel reklamovat kocarek, kterej nam normalne sebrali (jeste ze mame nahradni), a pak jsme jeli k rodicum, pak do mekace na jeden hrisnej obed (opet tam tak 2 mesice nemusim :D), tam jsem potkal i jednoho klubaka ve zlate 307 ale byla mezi nami dodavka..... A odpoledne jsem jel do Obi pro detske drevene hriste, protoze prisla nemocenska :D

Odesláno

takovyho dreva a na grillmaster nechce prijet. By musel totiz par polinek dovezt :D

Odesláno

vstal sem v 9 rano - na 10 vyrazil do obchodu kde sem okouknul Peugeot Emotion Day - pokecal s kamosem co tam dela (zahlid Skuciho hyundee) a nejakyho krasnyho cervenyho krasavce s mustanem na predni masce :roker

a ted varim obed pro hladove krky

Odesláno

Několikrát se pohádal na dopravním inspektorátu kvůli zápisu kol do TP a taky jsem se byl podívat v Kolíně na Peugeot Emotion Day a také zahlídl Skuciho, avšak Skuci nikde  :)  Jinak autíčka moc pěkná

Odesláno

takovyho dreva a na grillmaster nechce prijet. By musel totiz par polinek dovezt :D

Jak nechce? :D:P

Dnes posekaná opět po týdnu zahrada. Dnes čas cca 2h15min. :D a opečený párky na ohni k večeři. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...