Guest Scratch Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Já maluju byt. To by člověk neřek, jaká dřina je malování blbýho 2+kk... pojd k nam vymalovat chodbu se schodistem a budes mit nasledne 2+kk hotovy za 15 minut Citovat
Almanil Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Já jsem si dal s malováním pokoj minulý týden. A dnes jsem neudělal prakticky nic, je mi celkem na nic, tak doufám, že zítra bude líp. Citovat
Stejsn Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 pojd k nam vymalovat chodbu se schodistem a budes mit nasledne 2+kk hotovy za 15 minut Jenže ten 2kk vypadá asi jako tvoje garáž - dostat se přes krámy ke zdi je nemožný. Pořád něco přesouvám, strkám, odklízím a tak furt dokola. Citovat
Milan+ Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 To bych taky potřeboval schodiště vymalovat,vůbec se mi do toho nechce,asi si zjednám. Citovat
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Peču chleba v normální el. troubě - poprvé - Tak jsem zvědav jako to dopadne. Přinejhorším bude zobání pro slepice nebo pro králíky, až ztvrdne, tedy pokud nebude tvrdý hned. Citovat
straki007 Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Sice v patek ale dnes pokracuji Prekladka motoru 2,7 HDi Citovat
FrantaCV Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Hele, na těch fotkách to vypadá jako po totálce - to ještě někdy pojede? Citovat
straki007 Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Snad do utery jo. Urcite pojede.Jak hodinky... Takhle dopadnete kdyz date auto do bazaru a po dvou mesicich vam ho vrati se zadrenym motorem. Citovat
morepower Odesláno 10. květen 2015 Odesláno 10. květen 2015 Důkladně sem umyl disky (tzn sundal a fakt důkladně) - i když trochu zbytečný, páč tam ty asfaltový fleky mám za tejden znova pak předmytí aktivní pěnou, šampon, Ironx, clay. zbejvá leštěnka a vosk. sraz se blíží ... Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 (upraveno) Dneska dopoledne v Kolíně, pak na otočku do České Lípy pro 130 litrů hoven z čističky (FAKT ŽE JO !!!) na nějaký rozbory. Naštěstí kanystry dobře těsnily a tak jsem "nebezpečný" náklad dovezl v cajku. Upraveno 11. květen 2015 uživatelem Medvěd Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 (upraveno) Dneska skoro nic,po snidani cviceni,pak chvilku odpocinek,pak jsem se chvilku hrabal v tabletu jestli ho rozchodim na internet,coz se nepovedlo,pote nasledoval obed,po obede elektrika a dalsi cviceni,pak konecne chvilku klidek,takze odpoledne bylo odpocinkovy po celodennim muceni Vlastne kecam,jednu vec jsem udelal,vyfotil jsem parkoviste pred oknem Upraveno 11. květen 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Milan+ Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Dneska dopoledne v Kolíně, pak na otočku do České Lípy pro 130 litrů hoven z čističky (FAKT ŽE JO !!!) na nějaký rozbory. Naštěstí kanystry dobře těsnily a tak jsem "nebezpečnýů náklad dovezl v cajku.No jo no úděl šoféra. Švagr za volantem si také stěžoval co musí vozit.Pořiď dodávku a máš vystaráno. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Vlastne kecam,jednu vec jsem udelal,vyfotil jsem parkoviste pred oknem ja myslel ze to je namalovany Citovat
vendelinek Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 jo,ono to tak vypada bral jsem to pres okno a jeste priblizoval ,fotil jsem mobilem,proto je to nedoladeny Citovat
Milan+ Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Dneska skoro nic,po snidani cviceni,pak chvilku odpocinek,pak jsem se chvilku hrabal v tabletu jestli ho rozchodim na internet,coz se nepovedlo,pote nasledoval obed,po obede elektrika a dalsi cviceni,pak konecne chvilku klidek,takze odpoledne bylo odpocinkovy po celodennim muceni Vlastne kecam,jednu vec jsem udelal,vyfotil jsem parkoviste pred oknem A ještě napiš ze jsi placeny z daní a je to. Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 ... Pořiď dodávku a máš vystaráno. Vezl jsem to v transitu, ale i tak jsem jel jako připos*anej, aby se TO náhodou nezvrhlo Citovat
dusan2 Odesláno 11. květen 2015 Odesláno 11. květen 2015 Tak za tie roky som uz viezol ozaj kadeco ale ho*no zatial nastastie nie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.