Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já maluju byt. To by člověk neřek, jaká dřina je malování blbýho 2+kk...

pojd k nam vymalovat chodbu se schodistem a budes mit nasledne 2+kk hotovy za 15 minut :D

Odesláno

pojd k nam vymalovat chodbu se schodistem a budes mit nasledne 2+kk hotovy za 15 minut :D

Jenže ten 2kk vypadá asi jako tvoje garáž - dostat se přes krámy ke zdi je nemožný. Pořád něco přesouvám, strkám, odklízím a tak furt dokola.

Odesláno

Peču chleba v normální el. troubě - poprvé - Tak jsem zvědav jako to dopadne. Přinejhorším bude zobání pro slepice nebo pro králíky, až ztvrdne, tedy pokud nebude tvrdý hned. :myslim  

Odesláno

Důkladně sem umyl disky (tzn sundal a fakt důkladně) - i když trochu zbytečný, páč tam ty asfaltový fleky mám za tejden znova :D

pak předmytí aktivní pěnou, šampon, Ironx, clay.

zbejvá leštěnka a vosk.

:cool:  sraz se blíží ...

Odesláno (upraveno)

Dneska dopoledne v Kolíně, pak na otočku do České Lípy pro 130 litrů hoven z čističky (FAKT ŽE JO !!!) na nějaký rozbory. Naštěstí kanystry dobře těsnily a tak jsem "nebezpečný" náklad dovezl v cajku.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Dneska skoro nic,po snidani cviceni,pak chvilku odpocinek,pak jsem se chvilku hrabal v tabletu jestli ho rozchodim na internet,coz se nepovedlo,pote nasledoval obed,po obede elektrika a dalsi cviceni,pak konecne chvilku klidek,takze odpoledne bylo odpocinkovy po celodennim muceni

Vlastne kecam,jednu vec jsem udelal,vyfotil jsem parkoviste pred oknem

post-7148-0-60597000-1431362371_thumb.jp

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno

Dneska dopoledne v Kolíně, pak na otočku do České Lípy pro 130 litrů hoven z čističky (FAKT ŽE JO !!!) na nějaký rozbory. Naštěstí kanystry dobře těsnily a tak jsem "nebezpečnýů náklad dovezl v cajku.

No jo no úděl šoféra. Švagr za volantem si také stěžoval co musí vozit.

Pořiď dodávku a máš vystaráno.

Odesláno

Dneska skoro nic,po snidani cviceni,pak chvilku odpocinek,pak jsem se chvilku hrabal v tabletu jestli ho rozchodim na internet,coz se nepovedlo,pote nasledoval obed,po obede elektrika a dalsi cviceni,pak konecne chvilku klidek,takze odpoledne bylo odpocinkovy po celodennim muceni

Vlastne kecam,jednu vec jsem udelal,vyfotil jsem parkoviste pred oknem

A ještě napiš ze jsi placeny z daní a je to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...