Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska budou dodělány jedny kola, alespon ochutnávka, jak vypadá jedno po renovaci. Před bohužel nemám, ale byly poškrábané a loupal se lak - klasika.

post-11790-0-85881500-1429422219_thumb.j

Ale mám tu ještě jedny na renovaci ... tam foto před udělám. :D

Odesláno

Pro někoho, takže na prodej nebudou, kámoš už otravuje, kdy mu to dodělám. :D

Ale ty druhé budou k mání, ale jsou to 14" 4x100, takže na frantíka nejdou. :(

Guest servisman
Odesláno

Drobet opláchl auto a vysál, pomalu jsem tam měl pískoviště.

Odesláno

No já půjhdu dělat další matice a pustit se do rozebrání dveří u ulyšáka kvůli výměně zrcátka ,očesal mi to na podzim traktor a čeká mě technická,tak to musím dát do kupy.

Odesláno

Vyčistil sem střechu špeciálnim sajrajtem, umyl celý auto a střechu naimpregnoval. Vyluxoval druhý auto a za chvilku se pojedu kabroušem projet, protože je krásně :papa

Odesláno

Uvařil k obědu polévku a další tři jídla podle diety marodů a potom "upekl" casecake jako moučník.

Odesláno

Dnes zaplacena pokuta 5000 za to ze jsem par lidem zasadil brambory...holt udavači si vesele žijí dál....

Odesláno

Dnes zaplacena pokuta 5000 za to ze jsem par lidem zasadil brambory...holt udavači si vesele žijí dál....

ják jako..? Vysvětli mi to (ne, že sou lidi udavači, ale ty brambory..)

Odesláno

morepower...no existuje něco takovýho co sa zapíchne za traktor naházíš do teho erteple a jedeš po poli a hle..ono to sází...pak se stane že z pole vyjedeš a oni na tebe čakajů...kua a to sem jeho mamě kdysi taky ty brambory sadil...proto je nemám rád...myslím fízly

Odesláno

Jen dodám pro hnidopichy...pokuta je cca 14 dní stará dnes placena z konta..takže asi tak..do ruky bych to těm smradům nedal...

Odesláno

stejně jsem to nepochopil .... někdo tě udal že jsi na jeho pole vysadil svoje brambory ? vysvětlit pražákovi prosím

Odesláno

To spíš za stroj bez papírů, ne?

taky myslim (říká se tomu "vozidlo nezpůsobilé pro jízdu po pozemních komunikacích").

To je na prd :roll   pro dobrotu ...

Odesláno

Jinak dneska odpo sem ještě vyvez rodinku ukázat jí kokořín. Sice dětem byla po deseti minutách zima, takže sem natáh střechu, ale o "tambritoletu" povídali celou cestu až domu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...