Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já klidně bych taky zajel k motoropower na brzdu žádný problém mi to nedělá. Straki mi to chipoval cca před 2 rokama a musím říct, že to nejede špatně :) Aspoň bych věděl ve skutečnosti jakej mám výkon :D docela by mě to zajímalo :)

Odesláno
motorpower ja se ptal co je k tomu jeste treba krom prijet s autem?

Sam to mam do prahy cca 150km a klidne bych je dal tedy tam a dalsich 150km zpatky ale nemam poneti zda to bude na 20min ci celej den...

Klidne do SZ - casu moc neni ale jsem pro kazdou \"spatnost\".

Zajimalo by me / klidne i za rozumny peniz / zda mame ci nemame chip kazdy na 2,2HDi nadava jak to nejede a jsem spokojenej ....

Jinak souhlas s ostatnima a konec koncu kdo neco dela muze i zkazit a ze se to povede jednou za cas kazdemu .... :D povede.

I me .... :mrk

Na měření předokolky stačí bohatě 20min..

Odesláno

No já jsem mu psal SZ a zatím jsem nedostal žádnou odpověd. Možná by šel i kámoš, kterej koupil kopcovu 406tku s chipem od strakiho, takže by jsme měli aspoň nějaký grafy na porovnávání :)

Odesláno

čaute chtel bych se zeptat Motorpower---- peugeot 407 1.6 HDI 16V 81 kW 103 kW 7000,- uvadite 103kw ale 97kw by mělo byt max pro bezpečnost turba atd je to tak?

Straki uvádí 97kw optimalni aby zustala životnost motoru stejná.

Nebo někdo poradte kam jít Motorpower---Tdifun----Straki007 nejblíž je TDIfun 40km ale straki a motorpower mám 400km daleko.

Jde mi o to aby to bylo udělane kvalitně a neodešlo třeba turbo setrvak atd najeto mám 86tisic pravdivych km po rodičich setrvak-spojka měněna před 5tisic km.

A nebo u 1.6hdi 80kw nedělat raději chip vůbec.

Odesláno

se divím že motopower radí jit k tdifun konkurent :) to se moc nevidí :) jste natom podobně? MAHA bude asi přesnější na měření v zátěži než ten motocomtest vypadá nic moc :) ještě uvidim ale hlavní je at umí hdi motory

Odesláno
se divím že motopower radí jit k tdifun konkurent :) to se moc nevidí :) jste natom podobně? MAHA bude asi přesnější na měření v zátěži než ten motocomtest vypadá nic moc :) ještě uvidim ale hlavní je at umí hdi motory

Hlavne spis at to zmeri jak se ma merit:aut

EDIT: Jsem si vzpomel.

Motorpower nedela jebky HDI.Jen koncern a antichiptuningove jednotky kde si prijde na mnohem vic penez.Jak to nekde tady ve vlaknu napsal jeste jako clen \"alex44\".

[upravil dne 29/8/14 08:00 od straki007]

Odesláno

Každé zvýšení výkonu motoru znamená zvýšení zátěže a snížení životnosti. Představa, že zvýšení výkonu z původních 80kW na 97 je pro motor \"bezpečné\" a životnost zůstane stejná, zatímco zvýšení na 103 už je \"nebezpečné\" je tak neuvěřitelně blbá, až to tříská dveřma. A dělat to u tohoto motoru, který má dost problémů už jen sám se sebou, zvlášť v tak těžkém autě jako je 407, ještě v kombinaci s tou blbě udělanou spojkou a setrvákem, to je fakt super nápad.

Odesláno

a viete ze od noveho roku sa vyska poistky stanovi na zaklade merania na brzde? kazda poistovna si zmeria vykon auta a podlatoho stanovi vysku poistky... :)

uz maju zazmluvnene brzdove skusobne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...