Vvitty Odesláno 9. červenec 2014 Odesláno 9. červenec 2014 smazano... duplicitni text [upravil dne 9.7.14 16:59 od Vvitty] Citovat
motorpower Odesláno 14. červenec 2014 Odesláno 14. červenec 2014 Zatím Parc, Milan+, někdo volal/nick nevím/, Citovat
Bloodeye Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Třeba někoho to baví a pak má to jako zálibu... ale to je jedno... Občas se nedivím,že každej kdo má tuhle zálibu a koníček už sem nic nepíše a našel si jiný místo kde se o tyto informace který i zde stále zajíma dost lidí podělí a třeba i poradí... je to smutné. A končím Presne tak... Niekoho tuning proste bavi... A kazdy pridany konik mu robi radost... Ale treba si pamatat jedno - za kvalitu sa plati Citovat
rhinos Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 tak tohle je tunning jako blazen. to uz neni par koni ale cele stado:D http://www.sportovnivozy.cz/57310-volkswagen-golf-gtd-kralovice ja do toho teda nevidim ale jak tohle muze mit STK a za druhe i kdyz tam ma hromadu dilu z uplne jinych aut tak to se musi pri akceleraci rozsypat ne? Citovat
chuck11 Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 nejlepší bude když se ti na něm něco vysere a ty nebudeš vědět z jakého auta daná součástka je:roll Citovat
F.I.K Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 Neřekl bych, že je tam tak moc dílů z jiných aut a natož takových, aby se to nedalo poznat. Citovat
rootsky Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 JJ zajímavé tak do první zatáčky. V Německu se to dá dát na čísla a pak přihlásit. Ale pochybuju, že je to tenhle případ, takže při první stk/em problém a v neposlední řadě neprodejné \"monstrum\". Rozsypat se to nemusí, do \"golfa\" se dávala VR6 a tak, takže by teoreticky bylo z čeho stavět/bastlit... Citovat
John Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 rhinos : 57kw navíc z ropy je úplně vpohodě... a když děláš takovou úpravu STK je to poslední co tě zajíma... takže tak.. rootsky: bohužel ano ale pokud je to udělaný bez velkých zásahů tak vrátit to do serie se dá dobře Citovat
F.I.K Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Já tam pořád nevidim ty šílený úpravy přez které by to neprošlo přez TK. Citovat
Parc Odesláno 18. červenec 2014 Odesláno 18. červenec 2014 z toho co tam je vypisane budu na stk mozno riesit ten vyfuk inak si nemyslim ze by mal byt zasadny problem... pokial sedi kod motoru a vin tak tam kontroly koncia predpokladam ze to nerobil amater ktoreho vysledkom prace by bola dymovnica takze verim ze to moze dostat aj ek snad aj bez uplacania... takze preco nie? a 230 koni v tak malom aute musi byt celkom zaujimavych Citovat
MirekCC Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Pochybuji, že by šel na STK, kde by neměl známost a mmch proč se tu řeší upravený GOLF? Na to jsou jiné vlákna ne Citovat
rootsky Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 JJ sorry za OT. Jel jsem podle příspěvků za 24 hod. Do tohoto vlákna jsem nechtěl psát, nemám o čem [upravil dne 19/7/14 13:24 od rootsky] Citovat
MirekCC Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 Mně je to jedno, šlo mi ale o to, ať se to tu nezasírá :D:D Citovat
Milan+ Odesláno 19. červenec 2014 Odesláno 19. červenec 2014 JJ zajímavé tak do první zatáčky. V Německu se to dá dát na čísla a pak přihlásit. Ale pochybuju, že je to tenhle případ, takže při první stk/em problém a v neposlední řadě neprodejné \"monstrum\". Rozsypat se to nemusí, do \"golfa\" se dávala VR6 a tak, takže by teoreticky bylo z čeho stavět/bastlit... V německu to lze,ale stojí to balík ,zapíšou ale skoro vše co má homologačku. Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Tak zpátky k tématu - já na měření u motorpower dneska byl. Díky moc za něj a za přístup a informace. Výsledky si zatím nechám pro sebe, ať jich pak máme více najednou k porovnání. Takže kdo je další na řadě? Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Ahoj můžeš to sem dat pro představu nás ostatních? Nebo to je tajně?když tak Sz Citovat
Lihous Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Co je treba k mereni sebou? Krom auta samotneho Jsem pro pokud bude chvilka.... zajet se na brzdu podivat a konecne si odpovedet zda mame ci nemame chip v nasem aute? Klidne SZ Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Tak zpátky k tématu - já na měření u motorpower dneska byl. Díky moc za něj a za přístup a informace. Výsledky si zatím nechám pro sebe, ať jich pak máme více najednou k porovnání. Takže kdo je další na řadě? /// ty sis prece nechaval merit vykon rovnou po uprave od strakino tenkrat na tom sraze s merenim ne ?? takze jenom dotaz jakej byl duvod to nechat zmerit znova?? Citovat
Veverka Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Upřímně, jel jsem proto, že to bylo nabídnuto zdarma (díky motorpower za to) a proto, že mě prostě zajímal jiný/další názor. Ukázalo se, že to nebyla zbytečná cesta. A na četné SZ dotazy tady odpovím veřejně, že výsledek mám, ale zatím nezveřejním (ani SZ), dokud těch měření nebude víc. Nejlépe od těch, co byli tenkrát na tom \"brzdovém srazu\" a měřili... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.