Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Třeba někoho to baví a pak má to jako zálibu... ale to je jedno... :roll

Občas se nedivím,že každej kdo má tuhle zálibu a koníček už sem nic nepíše a našel si jiný místo kde se o tyto informace který i zde stále zajíma dost lidí podělí a třeba i poradí... je to smutné. A končím :xvul

Presne tak... Niekoho tuning proste bavi... A kazdy pridany konik mu robi radost...

Ale treba si pamatat jedno - za kvalitu sa plati ;)

Odesláno

JJ zajímavé tak do první zatáčky. V Německu se to dá dát na čísla a pak přihlásit. Ale pochybuju, že je to tenhle případ, takže při první stk/em problém a v neposlední řadě neprodejné \"monstrum\". Rozsypat se to nemusí, do \"golfa\" se dávala VR6 a tak, takže by teoreticky bylo z čeho stavět/bastlit...

Odesláno

rhinos : 57kw navíc z ropy je úplně vpohodě... a když děláš takovou úpravu STK je to poslední co tě zajíma... takže tak..

rootsky: bohužel ano ale pokud je to udělaný bez velkých zásahů tak vrátit to do serie se dá dobře :D

Odesláno

z toho co tam je vypisane budu na stk mozno riesit ten vyfuk inak si nemyslim ze by mal byt zasadny problem... pokial sedi kod motoru a vin tak tam kontroly koncia predpokladam ze to nerobil amater ktoreho vysledkom prace by bola dymovnica takze verim ze to moze dostat aj ek snad aj bez uplacania... takze preco nie? a 230 koni v tak malom aute musi byt celkom zaujimavych :)

Odesláno
JJ zajímavé tak do první zatáčky. V Německu se to dá dát na čísla a pak přihlásit. Ale pochybuju, že je to tenhle případ, takže při první stk/em problém a v neposlední řadě neprodejné \"monstrum\". Rozsypat se to nemusí, do \"golfa\" se dávala VR6 a tak, takže by teoreticky bylo z čeho stavět/bastlit...

V německu to lze,ale stojí to balík ,zapíšou ale skoro vše co má homologačku.

Odesláno

Tak zpátky k tématu - já na měření u motorpower dneska byl. Díky moc za něj a za přístup a informace. Výsledky si zatím nechám pro sebe, ať jich pak máme více najednou k porovnání. Takže kdo je další na řadě?

Odesláno

Co je treba k mereni sebou?

Krom auta samotneho ;)

Jsem pro pokud bude chvilka.... zajet se na brzdu podivat a konecne si odpovedet zda mame ci nemame chip v nasem aute?

Klidne SZ

Odesláno
Tak zpátky k tématu - já na měření u motorpower dneska byl. Díky moc za něj a za přístup a informace. Výsledky si zatím nechám pro sebe, ať jich pak máme více najednou k porovnání. Takže kdo je další na řadě?
/// ty sis prece nechaval merit vykon rovnou po uprave od strakino tenkrat na tom sraze s merenim ne ?? takze jenom dotaz jakej byl duvod to nechat zmerit znova??
Odesláno

Upřímně, jel jsem proto, že to bylo nabídnuto zdarma (díky motorpower za to) a proto, že mě prostě zajímal jiný/další názor. Ukázalo se, že to nebyla zbytečná cesta. A na četné SZ dotazy tady odpovím veřejně, že výsledek mám, ale zatím nezveřejním (ani SZ), dokud těch měření nebude víc. Nejlépe od těch, co byli tenkrát na tom \"brzdovém srazu\" a měřili... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...