Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož velmi rádi jezdíme po zoologických zahradách a všechny po republice neznáme,prosím byl by někdo ochoten,postupně dát zoologickou zahradu která se nachází u nás v České republice. Máme jich sice pár sježděných,ale jsou takové o kterých vůbec nevím. Tuhle jsem se dozvěděl třeba o Hodonínské zoo,která by stála za celodení výlet.

Asi ty nejznámější máme projeté,ale nějaké menší,klidně i soukromé,za jakikoliv tip budu rád.

Děkuju Všem připěvatelům

Odesláno

ve Dvůr Králové n/L jste byli ? Mužu jen doporučit pokud jste tu nebyli, ale i kdyby tak ted přes léto tam je africká skupina tanečníku a je to užasná podívana.

[upravil dne 1/6/14 22:53 od Michael205]

Odesláno

Kousek od Prahy je Zookoutek v Radonicích, směrem na Kladno Zoopark Zájezd nebo vedle Mělníka Zoopark Zelčín a vždycky se rádi vracíme do Zoo Chleby u Nymburka. Jinak kuk třeba sem - http://www.turisticke-znamky.cz/znamky.html?lS=25&cat=3 nebo - http://www.ceska-zoo.cz/ .

Jo a taky jsem dnes postřehl, že se bude otvírat nějaká Zoo u Chlumce nad Cidlinou - mám pocit, že by se mohlo jednat o nějakou aktivitu spojenou s dubečským teráriem .....

Odesláno

tady všude jsme byli. I ty Chleby,jelikož to máme kousek a tam jsme byli dokonce dvakrát a vždy bylo něco nového.

Jinak Dvůr děti byli jako malé,ale beze mně. Takže dobrý tip na výlet.

Jinak jsme projeli vše vámi jmenované. A nádhera. Děkuju za připomenutí.

Co si jen tak vybavuju, tak Chomutov,Ústí, Liberec,Chleby,Děčín, Hluboká Nad Vltavou, Ostrava,Zlín,Jihlava,Brno,Olomouc,Plzeň,Praha a kurňa zbytek mi nějak vypadavá.

Ale určitě jich bude daleko víc.

každé má své kouzlo a každé zaujalo něčím moc pěkným.

Každá zahrada zaujme něčím jimým.

Díky za tipy,přidávejte,prosím,další

No Medvěde,podle Tvého odkazu ještě mi některé zahrady chybí. Protívín zatím vynechám,jelikož tam mám kamaráda a tím pádem se tam chystám.

Jen ten Hodonín,podle Toulavé kamery, mi chybí a tam by jsme se chtěli kouknout v létě.

Odesláno

asi nej ktere stoji za zhlednuti znova je Zlin , Ostrava , Dvur kralove (diky nocni prohlidce) , Vyskov(diky dinoparku)

doporucim nejake v cizine kousek od hranic jich je spousta .

Odesláno

Presne, ZLIN nemá chybu :) Rád sa tam vraciam, je to troška \"iná\" zoo :)

Odesláno

Dvůr Králové - byli jsme asi před dvěma lety, akorát předražená hrůza, nikdy více. I kdyby to komplet předělali, už nemám chuť to zkoušet znovu.

Odesláno
Dvůr Králové - byli jsme asi před dvěma lety, akorát předražená hrůza, nikdy více. I kdyby to komplet předělali, už nemám chuť to zkoušet znovu.

Já tu bydlím a ted to vede nekdo jiný a zoo ted má uplne jiný nádech, jinak ceny je fakt že není nejlevnejší, ale myslím si že ted to optavdu stojí za to.

Odesláno

V Liberci je pěkná ZOO (momentálně mají od 30.5. koťátko vzácnýho bílýho tygra) :mrk, dále cvičený lachtany a další zajímavý zvířátka, není to tam moc velký, ale pěkný, rozhodně se mi tam víc líbilo než ve Dvoře, tam mě to docela zklamalo :roll

EDIT: kdyžtak kotě podle web stránek zoo k vidění až koncem června či začátkem července ;)

[upravil dne 2/6/14 17:59 od Aluška]

Odesláno

Me zklamal Liberec tam už se nevrátím plno lidí a jde se jenom jedna trasa a je malá ta zoo. Bohužel to co s tím udála paní ředitelka se těžko napravuje.

[upravil dne 2/6/14 17:07 od Michael205]

[upravil dne 2/6/14 17:07 od Michael205]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...