MrChodny Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Zdravím, hodlám teď přes prázdniny hodně cestovat po ČR a zajímá mne, jestli si mám koupit Sygic nebo si vystačím s Waze? Jak to má Waze s pokrytím? Waze i Sygïc budu mít v rámci možností online. Citovat
Almanil Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Zkoušel jsem oboje a Waze mě moc nenadchl, bylo to takové nedodělané, ale je to už chvíli zpátky. A dnes používám hlavně google navigaci a v záloze mám Sygic. Ale co se týče podkladů tak tam jsem problém nezaznamenal. Citovat
ChouLu Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Jezdím s Navigonem a nemám problém navádí přesně a bez problémů Citovat
koblih69 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Navigon je fajn, propracovaný, ale štvalo mě, že při výpočtu delší zahraniční cesty často padal. Používám Sygic a nemám nejmenší problém. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 měl jsem Navigon,TomTom,iGO PRIMO,ale stejně používám jenom Sygic(asi zvyk,měl jsem ho na Nokii E66) Citovat
oddie Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Já používám Waze hlavně kvůli varování před kolonami, na to je to super. Citovat
Schreek Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Pokud jedu někam kde to neznám, tak používám sygic, přesnost mapy a kvalita navádění je podle mě bezkonkurenční (na mobilech). Když se potřebuju vyhýbat provozu, např. když jedu do Prahy nebo D1 používám Waze - není dokonalá, ale stačí, pokrytí je velice slušné, problém je pouze s popisnými čísly, která často chybí (i v Praze) její velkou výhodou je, že člověk má skvělý přehled o dopravní situaci před ním... Citovat
MrChodny Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 No pokrytim jsem hlavne myslel aktualnost a podrobnost map. Sygic mi pri koupi map nabizi za 9.99€ i dopravni info na rok. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 právě jsem to chtěl napsat-zvažuji,že si dopravní info dokoupím zkoušel-má to někdo Citovat
dusan2 Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Mam v tablete Sygic , Waze , Navigon ( Garmin company ) a samozrejme google ale najviac pouzivam Sygic a google. Sygic ma par funkcii ktore ostatnym chybaju alebo som ich nenasiel. Je vcelku presny aj co sa tyka popisnych cisiel a jednoduchy. Pred tym som vela rokov pouzival I-go bol som s nim nadmieru spokojny. Co sa tyka aktualnosti tak jednoznacne google. [upravil dne 13/5/14 23:19 od dusan2] Citovat
Goldinka Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Mě třeba Sygic nevyhovoval. Dříve jsem používala iGo ty byly parádní, s přechodem na Android nejdříve navigon, později pouze google navigace, ale poté co jsem zjistila, že cesta vede doprava a navigace říká zahněte doleva, jsem přešla na waze. S Waze jsem maximálně spokojená, zatím dovedlo vždy kam jsem potřebovala, za sebe mohu doporučit. Jediné co, tak se mi zdá, že baští baterku trochu víc než třeba ta google navigace, což mě obvykle v autě netrápí, protože si telefon píchnu na nabíječku. Citovat
MrChodny Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 Sygic mi nabízí na 7dní plnou verzi, tak si to pořádně otestuju a uvidím. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Podľa mňa je WAZE top Jediné, čo mu chýba, sú popisné čísla, tie často nemá, alebo sú nepresné. Ale na presnú ulicu Vás dostane bez problémov. WAZE je o komunite \"wazerov\", tj dopravné hlásenia sú priamo od užívateľov idúcich pred Vami. Dokonca niektoré dopravné servisi v SR už čerpajú z udalostí, ktoré užívatelia nahlasujú prostredníctvom WAZu ... Tým, že WAZE má aj nejaký pomyselný ranking užívatelov, kde pribúdajú body za prejdené KM so zapnutým WAZom, plus za hlásenie situácií na ceste, tak veľa ľudí ho používa aj na pravidelné dochádzanie po tej istej trase ... Robil som to aj ja, len už je to otravné. Na druhej strane so zapnutým WAZom som pokutu nikdy nedostal, vždy bol nejaký user predomnou, ktorý ma všas informoval na radar či hliadku Inak ak potrebujem navigaciu presne na popisne čislo, tak GOOGLe, ten mal teraz poslednu aktualizaciu umoznujucu aj offline mod ... Citovat
Mojo2 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 za me Sygic, navigace presna, planovani trasy dobre. Nez prisel android, tak jsem pouzival TomToma a s tim sem byl taky spokojen. Dnes bych jako ideal videl slouceni nekterych funkci z Sygica a TomToma Citovat
Almanil Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Asi dám Waze druhou šanci, na č.p. mám google a stejně je většinou nepotřebuji. A k té spotřebě mně přišel jako největší žrout z trojice Sygic, Google, Waze - byl Sygic a nejméně určitě Google. Citovat
oddie Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Waze používám i na cestách, které notoricky znám, ostatně prakticky všude jezdím bez navigace, ale právě ta aktuální doprava je tam to super. Posledně jsem se takhle vyhýbal dvěma totálním zácpám, kam bych se jinak chytil... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 No pokrytim jsem hlavne myslel aktualnost a podrobnost map. Sygic mi pri koupi map nabizi za 9.99€ i dopravni info na rok. a co stahnout c***k verzi ?? nereknu odkud nebo kde ale mam tam mapy nejak ze zari 2013 - nebyl cas najit mladsi jestli existuji Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Sygic ma velakrát sklamal - naposledy sme boli v ZOO v Zlíne ... Po ceste naspäť mi kázal Sygic aby som na jednej svetelnej krizovatke zahol doľava, avšak to nebolo dopravnými značkami umožnené. Tak som križovatku projel rovno, urobil nový výpočet trasi, a odnavigoval ma niekde hore, medzi bytové domy rôznymi malými uličkami, až som prišiel na koniec slepej cesty, kde Sygic ukazoval, aby som pokračoval rovno. Hold, to bol ale chodník medzi panelákmi, ktorý určite nikdy nebol cestou ... Sygic som doteraz pouzival iba v zahranici, kde som offline, aj ho stale pouzivam. Ale spokojny som s nim moc neni ... Citovat
MrChodny Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 No od té doby, co chodím do práce, nemám zapotřebí soft kráct, zvlášť pokud jde o věci za pár euro. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.