Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nepoctivý prodejce z fóra P-C s nickem Kennosaurus !!!

Recommended Posts

Odesláno

No hurá. Peníze budou vráceny a teď bude OK406 v roli toho povinného.

Tak jeden vtip, ze kterého se Kennosaurus měl poučit, hned, když jsem mu to poslání 500 navrhoval poprvé:

Do pekárny přijde paní, v ruce mouchu, a rozčileně si stěžuje, že v chlebu byla moucha.

Pekař vezme mouchu, sní ji a ptá se:

- Proč jste vlastně přišla?

[upravil dne 16.5.2014 10:33 od P607Olda]

[upravil dne 16.5.2014 10:35 od P607Olda]

Odesláno

Pokud to není z mé strany drzost a není v plánu dát na účet Kennosaurus.2 BAN, tak bych chtěl požádat vedení, jestli by bylo možné smazat tento účet a odbanovat účet kennosaurus. Rád bych ho používal dál i přes jeho velice pošramocenou pověst. Samozřejmě ihned změním heslo a budu na něm fungovat pouze já, v případě potřeby.

Pokud to bude zamítnuto, pochopím to a nebudu se zlobit.

Odesláno

K počítači jsem se dostal až nyní. Rádio pošlu samozřejmě zpět. Jinak všem děkuji a je vidět, že lze bojovat proti nepoctivcům. Děkuji všem za příspěvky např. oddie, koblih69, Radek Hurvajz a mnoho další členů P-C (nezlobte se prosím na mě, že jsem nenapsal všechny). Vážím si Vás a děkuji.

p.s. i když nebyla plně dodržena litera zákona, tak souhlasím a částku 500,-Kč příjmám. Samozřejmě, že na tom tratím, ale už z principu toho, že se donutil nepoctiví prodejce, aby vrátil peníze za vadnou věc.

Odesláno

Oldo, ty fakt chceš to rádio posílat zpátky? Když ho jednou nepřevzal, udělá to podruhý, pošli mu ho na dobírku :D

[upravil dne 16/5/14 15:24 od punkac]

Odesláno

punkac: ale on již poslal na můj účet peníze, jak dokladuje ve svém příspěvku. To by byl podvod. Nejsem jako on. Jinak děkuji i tobě za příspěvky.

Odesláno

OK406 : nějak jsem se v tom ztratil - ty jsi to rádio poslal hned zpátky a pak ti přišlo zpět , protože on to nepřevzal ?

Odesláno
OK406 : nějak jsem se v tom ztratil - ty jsi to rádio poslal hned zpátky a pak ti přišlo zpět , protože on to nepřevzal ?

Ano, jak jsem napsal. On mi to ještě napsal dopředu, že jej nepřevezme. Je to v SZ.

Odesláno

Na 75% se vyřešilo a nebylo zbytečné. Ješě všem děkuji a nedej te se prosím a bojujte:bacha prosím proti nepoctivcům a šmejdům:bacha:bacha:bacha:bacha!!! Nesmí jimto tak lehce procházet. Záleží na každém z nás!!!

Odesláno

No ja si myslim že kdyby se jen trošku chtělo tak tu to vlakno nemuselo bejt, problem vzniknul ale ještě s tím že prodejce byl někdo jiný než komu patřil učet. Dal si myslím že k normálním domluvám fakt nepatří citace paragrafů a poznámky o liteře zakona, to nadzvedne každýho, Oldo zkus pracovat jen v práci a doma se vypni;)

To nemyslim jako uražlivě nebo tak, ale jen prostě maš profesionalni deformaci a použivaš pracovní vyrazivo běžně

[upravil dne 16/5/14 15:49 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Citace paragrafů a označení \"šmejd\" nevede obvykle k vstřícné dohodě. Netřeba rozebírat zda byla dřív slepice nebo vejce, jen konstatuju ;)

[upravil dne 16/5/14 16:43 od koblih69]

Guest servisman
Odesláno

Jelikož znám OK406 asi osobně 8 let tak jsem se k tomu tématu nechtěl vyjadřovat . Jinak jak napsal RH má pravdu.

Guest servisman
Odesláno

MrChodny běžte s paragrafy někam pokud chceš tak ať ti je napíše do SZ .:papa

Odesláno

MrChodny: pokud to měl být vtip tak se ti nepovedl, a pokud to mysliš važně tak jsi nic nepochopil.

Jinak obecne, vlakno zamknu, Kennosaurus2 bude zablokován, původní nick Kennosaurus bude naopak odblokován. Změní se heslo, a jestli zjistím nějaký prohřešek, i třeba chybějící háček nad pismenem tak šmitec:D

\"Ten haček ja samzřejmě nadsázka\"

Odesláno

Ještě k OKčkovi:

Za sebe říkám, ať si to rádio necháš. Buď ho později hoď do popelnice, nebo se ho pokus spravit. (chápu, že ti chybí to tlačítko, ale beru čistě to, co máš.. ) Zatím nic neposílej. O víkendu se ke známému zřejmě nedostanu, tak pošlu jeho vyjádření později. Já považuji za zbytečné ho posílat zpět.

Omlouvám se za celou situaci, beru to částečně jako svou chybu a do budoucna je to pro mě velká zkušenost, že pokud mám někde účet, je to mé vlastnictví a není dobré se s tím o to dělit. V případě problémů je vše prakticky na mou hlavu a evidentně se to špatně vysvětluje. Zvláště, když jsem o tom ze začátku nevěděl a vešel doprostřed vášnivé diskuze.

Děkuji adminům za \"milost\", nechtěl bych se vydávat za \"Karla Nováka z Prahy\", až bych něco potřeboval. Tento nick beru jako svůj, už nikdy se neočistí, ale chtěl jsem ho.

Dále bych si vyprosil označování jako šmejd atd. Doufám, že se mi, uznávám, asi velice složitě a nepřehledně, podařilo vysvětlit, že jsem někdo jiný než prodejce.

Všem pěkný víkend. Ahoj.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...