Medvěd Odesláno 27. duben 2014 Odesláno 27. duben 2014 Cestou z Prahy (nebo zpět na Prahu??) doporučuju zejména rodičům s dětmi vyhradit si dostatek času (možná i půlden) na návštěvu Tábora 1) stihnete navštívit ZOO (majitele už zavřeli, je možné, že i jí stihne podobný osud) 2) doporučuju zajít do muzea Čokolády a marcipánu (sice dražší vstup, ale stojí to za to) 3) projít si táborské katakomby 4) vylézt na věž Děkanského kostela 5) u Děkanského kostela zajít do strašidelného podzemí - dopobručuju lekavější nechat venku 6) za odměnu po strašidelném podzemí můžou děti zajít do Skřítkova 7) projít muzeum v Kotnovské věži s výhledem z věže 8) projít se křížovou cestou na Klokoty 9) i pohled z mostu přes Lužnici stojí za to A krom toho všeho navštívíte i město, kde jsem 4 měsíce a čtyři dny před vpádem ruských tanků k nám vpadl na matičku zem já. Citovat
radim.1008 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Body 2, 3, 5 a 7 též doporučuji, hlavně to podzemí se mi líbilo. Citovat
skuci Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 teď přemejšlim co všechno za údaje budu muset dávat já, to abych si vzal navíc řidičák, rodnej list a kartičku pojištěnce... ale zase na druhou stranu Pe.Tr má pravdu... vy jste ti, co nabízejí možnost svezení... kdo chce brát, musí pro to něco udělat... Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 teď přemejšlim co všechno za údaje budu muset dávat já, to abych si vzal navíc řidičák, rodnej list a kartičku pojištěnce... ale zase na druhou stranu Pe.Tr má pravdu... vy jste ti, co nabízejí možnost svezení... kdo chce brát, musí pro to něco udělat... Zapomněl jsi kartičku do bankomatu Citovat
222johny222 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 no a jak to teda je? Bude nějake pořadník nebo jak to bude probíhat? nebo si myslíte,že na auta bude tlačenice až do neděle??? Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 nech se prekvapit, rozhodne se to nebude asi resit ted a tady, fakt casu dost Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 já nevím jak vy ale já třeba pod vlivem neřídim a jestli máte všichni v plánu stát na auta frontu a na pivu budu sám, tak to vás prdim teda :-) Citovat
F.I.K Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Koukám, že se pořádá sraz \"kousek\" od baráku. Ještě nevím, jak mi to vyjde, ale minimálně ze soboty na neděli bych se přijel mrknout. Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Pořadník je jedna z věcí kterou nemám opravdu čas řešit... že se někdo nesveze mě s prominutím neštve, protože zajistit věci kolem srazu jsou důležitější než nějaká předváděčka pro Pepu z Horní dolní Citovat
222johny222 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 když ti to dělá takové problémy,tak se na to příště vykašli Nikdo tě nenutil organizovat sraz a když je to taková práce,že si to nedokážem představit a pro tebe zátěž...tak ty srazy nepořádejte...o co jde? [upravil dne 28/4/14 18:54 od 222johny222] Citovat
radim.1008 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Ale prosím tě Snad si nemyslíš, že se mezi sebou nedokážeme domluvit a musí být nějaký jmenný seznam po půl hodině... Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Pořadník je jedna z věcí kterou nemám opravdu čas řešit... že se někdo nesveze mě s prominutím neštve, protože zajistit věci kolem srazu jsou důležitější než nějaká předváděčka pro Pepu z Horní dolní hele, ja si myslim, ze to tak trosku hrotite, ja zvladal zimni klouzani sam, protoze dzana byl pred tim v nemocnici.......a da se to, par telefonu Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Když je s těma na druhé straně domluva tak je to OK, ale bohužel tady jsou nějaké problémy... Ad Johny: Jelikož si nikdy na žádném celorepublikovém srazu nebyl, tak prosím nekomentuj moji organizaci, jestli si myslíš že je to o tom, zamluvit kemp a dojet se tam ožrat, tak ti gratuluji, vidíš to jednoduše... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 ChouLu nebruč :-) jestli bude dobrá nálada tak určitě dostaneš nějaký spropitny za ty tanga co máš nachytane na striptýz. :-) Citovat
ChouLu Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 Mě to jen štve... já pro klub skoro denně něco dělám... nedávno jsem musel sehnat auto, domluvit se s Peugeotem, domluvit se s řidičem, dojet do Prahy, naložit 7 metráků manuálů, zase je vyložit, přepočítat, srovnat, uskladnit... prostě 2 odpoledne pryč... mohl bych dělat uplně jinou činnost, ale já pro klub žiju a dělám to rád, ale dokáže mě pak naštvat, když si někteří myslí, že jentak sedím s prominutím u koryta a slízávám jen smetánku... Citovat
222johny222 Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 krásná řeč... dál se k tomu vyjadřovat nebudu..Nemá to cenu...meleš si tu svou. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. duben 2014 Odesláno 28. duben 2014 no tohle je na presdrzku....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.