Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cestou z Prahy (nebo zpět na Prahu??) doporučuju zejména rodičům s dětmi vyhradit si dostatek času (možná i půlden) na návštěvu Tábora

1) stihnete navštívit ZOO (majitele už zavřeli, je možné, že i jí stihne podobný osud)

2) doporučuju zajít do muzea Čokolády a marcipánu (sice dražší vstup, ale stojí to za to)

3) projít si táborské katakomby

4) vylézt na věž Děkanského kostela

5) u Děkanského kostela zajít do strašidelného podzemí - dopobručuju lekavější nechat venku

6) za odměnu po strašidelném podzemí můžou děti zajít do Skřítkova

7) projít muzeum v Kotnovské věži s výhledem z věže

8) projít se křížovou cestou na Klokoty

9) i pohled z mostu přes Lužnici stojí za to

A krom toho všeho navštívíte i město, kde jsem 4 měsíce a čtyři dny před vpádem ruských tanků k nám vpadl na matičku zem já.

Odesláno

teď přemejšlim co všechno za údaje budu muset dávat já, to abych si vzal navíc řidičák, rodnej list a kartičku pojištěnce... ale zase na druhou stranu Pe.Tr má pravdu... vy jste ti, co nabízejí možnost svezení... kdo chce brát, musí pro to něco udělat... :super

Odesláno
teď přemejšlim co všechno za údaje budu muset dávat já, to abych si vzal navíc řidičák, rodnej list a kartičku pojištěnce... ale zase na druhou stranu Pe.Tr má pravdu... vy jste ti, co nabízejí možnost svezení... kdo chce brát, musí pro to něco udělat... :super

Zapomněl jsi kartičku do bankomatu :aut

Guest Scratch
Odesláno

nech se prekvapit, rozhodne se to nebude asi resit ted a tady, fakt casu dost

Odesláno

Koukám, že se pořádá sraz \"kousek\" od baráku. :o Ještě nevím, jak mi to vyjde, ale minimálně ze soboty na neděli bych se přijel mrknout. :)

Odesláno

Pořadník je jedna z věcí kterou nemám opravdu čas řešit... že se někdo nesveze mě s prominutím neštve, protože zajistit věci kolem srazu jsou důležitější než nějaká předváděčka pro Pepu z Horní dolní ;)

Odesláno

když ti to dělá takové problémy,tak se na to příště vykašli ;) Nikdo tě nenutil organizovat sraz a když je to taková práce,že si to nedokážem představit a pro tebe zátěž...tak ty srazy nepořádejte...o co jde?:blablabla

[upravil dne 28/4/14 18:54 od 222johny222]

Guest Scratch
Odesláno
Pořadník je jedna z věcí kterou nemám opravdu čas řešit... že se někdo nesveze mě s prominutím neštve, protože zajistit věci kolem srazu jsou důležitější než nějaká předváděčka pro Pepu z Horní dolní ;)

hele, ja si myslim, ze to tak trosku hrotite, ja zvladal zimni klouzani sam, protoze dzana byl pred tim v nemocnici.......a da se to, par telefonu :D

Odesláno

Když je s těma na druhé straně domluva tak je to OK, ale bohužel tady jsou nějaké problémy...

Ad Johny: Jelikož si nikdy na žádném celorepublikovém srazu nebyl, tak prosím nekomentuj moji organizaci, jestli si myslíš že je to o tom, zamluvit kemp a dojet se tam ožrat, tak ti gratuluji, vidíš to jednoduše... ;)

Odesláno

Mě to jen štve... já pro klub skoro denně něco dělám... nedávno jsem musel sehnat auto, domluvit se s Peugeotem, domluvit se s řidičem, dojet do Prahy, naložit 7 metráků manuálů, zase je vyložit, přepočítat, srovnat, uskladnit... prostě 2 odpoledne pryč... mohl bych dělat uplně jinou činnost, ale já pro klub žiju a dělám to rád, ale dokáže mě pak naštvat, když si někteří myslí, že jentak sedím s prominutím u koryta a slízávám jen smetánku... :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...