Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Tak co R.I.P.áci - rejpnete si?

Recommended Posts

Odesláno

ironie proti zakladatelum RIP vlaken ? nebo jak to chapat ..

Odesláno

..ale tak Medvěd to správně dal do Cirkusu rovnou tak nemám co namítat

Guest servisman
Odesláno

myslíš že by se vše vyřešilo? Dnes je šmejdů více a ani nejsou v KSČ

Odesláno

Štěpán byl především komunistickej hajzl a proto by ho nebyla škoda ani kdyby zemřel velice krutou smrtí.

P.S.

Edisone - od zastánce Putinovy agrese by mě velice překvapil jiný názor

[upravil dne 23/3/2014 20:05 od Medvěd]

Odesláno

pokud tu toto vlákno má vydržet, tak se snažte držet ho ve slušné rovině a bez osobního napadání, právo na názor má každý.. díky

Odesláno

Tady bude krásně vidět, jak to není ani černé, ani bílé, ale budou tam zastoupeny téměř všechny odstíny šedi.... Je to dáno věkem, potažmo vlastními zkušenostmi, popřípadě zkušenostmi rodičů, dále sociálním postavením a dalšími aspekty....

Odesláno
Štěpán byl především komunistickej hajzl a proto by ho nebyla škoda ani kdyby zemřel velice krutou smrtí.

P.S.

Edisone - od zastánce Putinovy agrese by mě velice překvapil jiný názor

[upravil dne 23/3/2014 20:05 od Medvěd]

Tak mi napiš, kde jsem obhajoval ruskou agresi. To, že jsem schopen pochopit poněkud širší souvislosti nebo něčí jednání ještě neznamená, že s ním musím nutně souhlasit. Jestli ono to nebude tím, že si vidím dál, než na špičku nosu, nebo schopností aspoň nějaké míry empatie.

A nevyjadřoval jsem se ke Štěpánově úmrtí, ale k něčemu jinému... Mě je prostě nějakej Štěpán fakt naprosto ukradenej a tím spíš jsem dalek toho takhle plácat něco o tom, že bych někomu přál smrt.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...