Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám stále starou Mini 0801, už jsem ji chtěl dávno vyměnit za připravenou B40, dnes už taky docela starou :) ale furt nejsou lidi. Dnes už jsou kamery zase o generaci lepší, kdo jde po kvalitě a není mu líto dát těch cca 100USD, nebo osvědčená B40 se pořídí přibližně za patnáct stovek...

Odesláno

ta gs90c vypada dobre.Skoda ze ji u ns asi nikdo neprodava...ale dej prosim referenci mozna bych ji koupil na aliexpress.

Ja si porad rikal ze je to zbytecnost a to co zazivam poslednich 14 dni me presvedcilo ze to je potreba:)

Jeste nejakou nenapdnou dozadu:)

Odesláno

Kurňa taky si budu muset nějakou koupit, a právě sem taky přemýšlel že bych dal i dozadu, stačí nějaká levnejší, ale nevím jak bude kamerka vidět přes folii na zadním skle, asi moc ne :(

Odesláno (upraveno)

Ducatista: tak rozměry jsou cca : 8.5cm na 4.7cm :D

Jinak kdo by chtel videt real videa 1296P z ty kamerky GS90C kdyztak napiste SZ poslu link na stáhnutí ale upozornuju ma to cca 1.1GB jsou tam 4videa celkove.

Upraveno uživatelem John
Odesláno

Poraďte jakou kameru koupit u nás (zapomněl jsem objednat z číny a už to do vánoc nedojde) něco kolem 1000kč  aukro nebo někde obchod co máte odzkoušenou.  GPS nepotřebuji.  díky

Odesláno

U nás a kolem litru žádnou :D Jestli chceš, nechám ti za 1500 jednu tu B40.

Čau

nemáš ještě jednu? Nebo nebudeš případně ještě objednávat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...