FrantaCV Odesláno 22. únor 2015 Odesláno 22. únor 2015 To je otázka výrobce - uvažuje pouze o dobíjení - obvykle 800 mA. Použil jsem dobíječku resp. napaječ pro auto kameru (proud 1.5A) a zatím jsem s tím problém neměl. Citovat
venomcz Odesláno 3. březen 2015 Odesláno 3. březen 2015 Tak jsem koupil SJ5000 originál od firmy SJCAM . Pár dní byl boj než jsem nastavil na kameře vše tak , aby obraz byl co nejlepší . Umístění : mám ho v octavii za zpětným zrcátkem , takže není ani vidět . Zapíná se a vypíná sama když se vypne/zapne napájení . Car mode zajistí smyčku při nahrávání takže 32GB SD karta vevnitř je si myslím dostačující . Napájení z autozásuvky ale ještě to chci změnit aby nešly vidět kabely tak musím koupit delší kabel ( pozor na levné USB nestíněné , chrčí obraz a zvuk a taktéž levné adaptéry do auta - to samé ) Obraz je dost slušný , využiji tuto kameru i na šnorchlování a letní aktivity. Standart příslušenství ke kameře + autokit za cca 4 tisíce kč . Dokoupil jsem ještě teleskopický držák za 300 kč . Kdyby někdo chtěl vidět obraz , můžu někam nahrát . Není problém. Citovat
venomcz Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 Přikládám dvě krátká videa ze včerejší cesty domů . Hoďte si to do nejvyšší kvality. Kompres videa na youtube originál trošku pohoršil. Citovat
venomcz Odesláno 31. březen 2015 Odesláno 31. březen 2015 neveřejné , jen přes odkaz. Pokud mě někdo nenapráská z klubu Citovat
morepower Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Tě zavřou, jsou vidět SPZky to nesmíš mít vidět SPZky, když to dáváš na net? Citovat
morepower Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 minulý týden sem začal točit taky. Mám truecam A4, jinou sem k dispozici neměl, tak nemůžu srovnávat. Obraz z týhle je ale podle mě dost dobrej, ale jinak tomu prdik rozumim Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 Blíží se mě narozeniny, tak přemýšlím že bych si "nechal" koupit kameru, co sem se díval tak by to chtělo full HD, tahle by docela šla, aspoň na zkoušku, víc jak 1000.- za to dávat nechci, má to smysl? http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-K6000-Car-Camera-Newest-Car-DVR-Full-HD-1080P-Vehicle-Camera-LED-Night-Vision/1494379432.html Citovat
Haryk Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 http://www.novinky.cz/internet-a-pc/testy/373451-vybirame-videokameru-do-auta.html Citovat
Šalda Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 Právě na to jsem se díval než jsem sem dával ten dotaz Citovat
vendelinek Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 urcitě v této uspěchaný době se to vyplatí,jezdí čim dál vic prasat a rychle,nejaky předpisy jim jsou ukradený,já už mám kameru asi rok,jeste jsem jí jako dukaz nepoužil ale incidentu už jsem měl pár,myslim,že je to dobra věc Citovat
oddie Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 To bude prd a ne fullHD. Klasický podvod s převzorkováním. Skutečná fullHD stojí pořád min. dvojnásobek. Citovat
vendelinek Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 (upraveno) taky nemám nic drahýho,asi 1400 ,myslim že to neukazuje špatně Upraveno 27. červen 2015 uživatelem vendelinek Citovat
FrantaCV Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 (upraveno) Otázka zní: "Opravdu potřebuješ Full HD"? Mám v autě tuhle - příloha - Pro případné řešení průšvihu na silnici to bohatě stačí. RZ je čitelná na vzdálenost cca 10 m. I tak je to z hlediska legislativy tzv. "Na hraně" V některých státech např. Rakousko, nejsou kamery v autě přípustné vůbec - u nás pouze vzadu. Momentálně nahrávám na server "Ulož to" záznam bez jakýchkoli úprav takže to zabere trochu času cca 1GB v avi formátu. Tak to sem přihodím. V popisu k táto kameře i v nastavení je uvedeno FHD, ale to je jen fikce. Co ale výrazně ovlivní kvalitu obrazu, je čistota čelního skla. Hmyz a podobné havěť dokáže kvalitu srazit viditelně. Ještě cena - 1100,- Upraveno 27. červen 2015 uživatelem FrantaCV Citovat
Šalda Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Je mě asi jedno zda to bude full hd nebo ne, jen aby byla vidět spz, v jaké ceně má smysl brát kameru z Číny? Citovat
FrantaCV Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 No to je otázka - co dnes nemá v popisu "Made in TW, Vietnam, China?" Ta moje je právě TW a zatím (3 roky) maká bez problémů. Živím se instalací a servisem platebních terminálů "Made in France" a i zde se najdou kousky nefunkční už z výroby. Tady řeším jen jednu věc: možnost úspěšné reklamace v případě problému. To je ale spíš o hodnocení spolehlivosti a důvěrohodnosti prodejce. Vydrž ještě cca 4 hod. při rychlosti uploadu nějakých 55 kBps to nějaký čas zabere. Pak budeš mít možnost srovnání. Citovat
celda1970 Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Je mě asi jedno zda to bude full hd nebo ne, jen aby byla vidět spz, v jaké ceně má smysl brát kameru z Číny? Taky uvažuju....cena tak do 30usd z aliexpressu.....třeba tuto: http://www.aliexpress.com/item/GT500-Dark-Blue-Car-DVR-Recorder-3-HD-Screen-170-Degree-Wide-Angle-Lens-Camera/1912105887.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.