Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je otázka výrobce - uvažuje pouze o dobíjení - obvykle 800 mA.

Použil jsem dobíječku resp. napaječ pro auto kameru (proud 1.5A) a zatím jsem s tím problém neměl. 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem koupil SJ5000 originál od firmy SJCAM .

Pár dní byl boj než jsem nastavil na kameře vše tak , aby obraz  byl co nejlepší .

Umístění : mám ho v octavii za zpětným zrcátkem , takže není ani vidět . Zapíná se a vypíná sama když se vypne/zapne napájení . Car mode zajistí smyčku při nahrávání takže 32GB SD karta vevnitř je si myslím dostačující .

Napájení z autozásuvky ale ještě to chci změnit aby nešly vidět kabely tak musím koupit delší kabel ( pozor na levné USB nestíněné , chrčí obraz a zvuk  a taktéž levné adaptéry do auta - to samé )

Obraz je dost slušný , využiji tuto kameru i na šnorchlování a letní aktivity. Standart příslušenství ke kameře + autokit za cca 4 tisíce kč .

Dokoupil jsem ještě teleskopický držák za 300 kč .

Kdyby někdo chtěl vidět obraz , můžu někam nahrát . Není problém.

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

minulý týden sem začal točit taky. Mám truecam A4, jinou sem k dispozici neměl, tak nemůžu srovnávat. Obraz z týhle je ale podle mě dost dobrej, ale jinak tomu prdik rozumim

24.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

urcitě v této uspěchaný době se to vyplatí,jezdí čim dál vic prasat a rychle,nejaky předpisy jim jsou ukradený,já už mám kameru asi rok,jeste jsem jí jako dukaz nepoužil ale incidentu už jsem měl pár,myslim,že je to dobra věc

Odesláno (upraveno)

Otázka zní: "Opravdu potřebuješ Full HD"? Mám v autě tuhle - příloha - Pro případné řešení průšvihu na silnici to bohatě stačí. RZ je čitelná na vzdálenost cca 10 m. I tak je to z hlediska legislativy tzv. "Na hraně" V některých státech např. Rakousko, nejsou kamery v autě přípustné vůbec - u nás pouze vzadu.

Momentálně nahrávám na server "Ulož to" záznam bez jakýchkoli úprav takže to zabere trochu času cca 1GB v avi formátu. Tak to sem přihodím. V popisu k táto kameře i v nastavení je uvedeno FHD, ale to je jen fikce. Co ale výrazně ovlivní kvalitu obrazu, je čistota čelního skla. Hmyz a podobné havěť dokáže kvalitu srazit viditelně.

Ještě cena - 1100,-

post-19069-0-45110200-1435396277_thumb.j

Upraveno uživatelem FrantaCV
Odesláno

No to je otázka - co dnes nemá v popisu "Made in TW, Vietnam, China?" Ta moje je právě TW a zatím (3 roky) maká bez problémů. Živím se instalací a servisem platebních terminálů "Made in France" a i zde se najdou kousky nefunkční už z výroby. Tady řeším jen jednu věc: možnost úspěšné reklamace v případě problému. To je ale spíš o hodnocení spolehlivosti a důvěrohodnosti prodejce. Vydrž ještě cca 4 hod. při rychlosti uploadu nějakých 55 kBps to nějaký čas zabere. Pak budeš mít možnost srovnání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...