GhostBoxer Odesláno 1. březen 2014 Autor Odesláno 1. březen 2014 Tak pozor, ať se neuklikneš, možná to bude u ČT v archivu. Citovat
koblih69 Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Tak jako vrchní kritik fóra hlásím, že na 1. výkop fajn. Mělo to vcelku spád, řemeslně slušně odvedená práce. Vcelku dobře namíchaná témata. Jediný co by si zaloužilo výtku jsou strojené rozhovory Valenty s tím druhým výtečníkem, ale věřím, že to chlapci doženou. Vcelku mě to mile překvapilo Citovat
lape Odesláno 1. březen 2014 Odesláno 1. březen 2014 Hrůza třese kurníkem.Vidím,že budu muset napsat omluvný dopis do Autosalonu za svá hanlivá slova o pár příspěvků výše,protože to co předvedla ČT s novou AMR je na stupnici 1 - 10 tak na -5.Nejdřív jsem nevěděl,jestli jsem nezaspal a není už 1.4.Ale ono ne.Oni to mysleli vážně.Jakože někoho zajímá kácení stromů na Šumavě a že to patří do pořadu o autech.A vůbec celkově to byla jak praví klasik :\"Nuda,nuda,šeď,šeď\" Zřejmě se ještě máme na co těšit,ale dlouho to trvat nebude.Toto nemůže mít sledovanost,takže to ČT brzo stáhne.Odvysílá přednatočené díly a odpíská to. [upravil dne 1.3.2014 10:43 PM od lape] [upravil dne 1.3.2014 10:44 PM od lape] Citovat
Jeny Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Popravdě jsem to čekal horší. Každopádně ten postarší pán na tom jako moderátor nejlépe. Ti dva to byla docela tragédie, nejvíc mě však štval dodělaný komentář při tom výjezdu. Líbil se mi popis toho Jeepu, mohlo by to být více odborné, ale budiž. Ta ženská taky nic světovýho, to její \"jejda\" mě opravdu dostalo. Ještě tedy mohli aspoň nějak zdůvodnit, proč mají otloukánka a proč zvolili Volvo. Bylo to takový: zvolili jsme jedno auto a to rozmlátíme. Srovnání s autosalonem: Tuto má nějakou naději vytvořit zábavno/odborný pořad o autech. Autosalon je pouze tragikomedie s \"expertama\". Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 dám pořadu ještě čas, z jednoho-prvního-dílu se nedá moc hodnotit Citovat
Šalda Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Myslím že první díl byl v pohodě, uvidíme co bude dál. Jinak co říkáte na pořad meziplyn? Dle mýho je to docela dobrej pořad. Citovat
barenst Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 napady jsou dobre , ale stopas je kratka tak jsou sestrihane az beda . Citovat
hardhouse.trip Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Docela bych uvítal i takovou víc odbornou formu, než je třeba TG, třeba by tam mohli hodnotit i ojetiny, a s mechošem rozebrat, co se na tom konkrétním autě sere a podobně, dělat i testy takových starších aut a tak...si vemte, kolik procent lidí u nás jezdí autama, který mají do novoty kurde daleko:myslim Souhlas V autosalonu rubrika \"bazar\" nebude asi nikdy, to by tím museli lidi bombardovat jejich facebookovský stránky a mejly... Ve starým Automotorevue tuto rubriku měli jen krátce...počítám že z ojetin tak měli tak 5, max. 8 aut, a pak tu rubriku přestali dávat, nevím z jakýho důvodu... Citovat
GhostBoxer Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 Dělat suchý automagazín, kde se budou jen probírat fakta nebo ukazovat na staré oktávce kde se co sere - kdo se na to bude dívat? Aby to bylo pro mě zajímavé, tak to musí být pestré. Musí tam být dobrá kamera, dobré scenérie (to TG splňuje), slyšet zvuk motoru a hlavně nějaký drobný děj. Já proti moderátorům Autosalonu nic nemám, mě vyhovují, akorát ty jednotlivé reportáže nesmí být infantilní a předem průhledné, měly by mít trochu jiskru. Než chrápat přes noc v dodávce a ráno se divit že je zima, to bych radši vzal třeba GT86 a GenesisCoupé někam do zatáček, i když to nejsou nová auta. Takových dvojiček bych vymyslel mraky a není problém k hodnocení přizvat nějakého hosta, který má k dané kategorii nějaký vztah. To by klidně mohla dělat ta závodnice z nového AMR, aspoň by se neztrapňovala projížděním louží. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 když se ti moderátoři líbí i když jsou infantilní,jak píšeš, tak co víc chceš? Citovat
Medvěd Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 AutoMotoRevue jsem sledoval už jako malý klub, tedy odhadem před 35 lety a líbil se mi. Autosalón mně neuráží - když mám čas, klidně se podívám. Top Gear jsem viděl jen jednou a kousek - žvatlalo to engliš a bylo to pro běžného řidiče zcela nepoužitelné - za mně jednoznačně \"palec dolů\" (i když prý se nyní vysílá Top Gear česky, nemám chuť se na to dívat). Pak ještě cca před třemi roky ČT zkoušela nějaký automagazín střídající se s AMR a to byla taky šílenost bez jakékoli vypovídací hodnoty. Nové AMR jsem neviděl, asi se ale podívám na netu . Citovat
GhostBoxer Odesláno 2. březen 2014 Autor Odesláno 2. březen 2014 To ozzy: No já to myslel ve smyslu, že k moderátorům Autosalonu nemám vyhraněný odpor jako ty, u mě jsou v pohodě, akorát ty reportáže by mohly být lepší. Zato ke dvěma moderátorům AMR už mám vyhraněný odpor. A chci i víc českých automagazínů. Citovat
koblih69 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 T.G. je show, tak je potřeba to brát. Je to vtipný, někdy praštěný ale baví mě to... Citovat
Jeny Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 koblih: přesně. Ale je až s údivem, kolik lidí bere Top Gear jako bernou minci Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 no nevim ale z tech 25 minut sem nic nezjistil test na jested?? hruza test z jestedu?? traparna veteran ?? no dobry ale pomalu ani majitel nevedel jakej to je rok auto na blbnuti? no to volvo by si zaslouzilo jinej konec nez to naprcat mezi 2 smrcky harvestor - no zajimavy zlatej autosalon Citovat
KingSpade Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Takže jsem to shlédnul a mám z toho rozporuplné pocity. Začnu tedy celkově, nemá to hlavu ani patu, moderátoři nemastní neslaní, až na tu ženskou ta je slaná dost. S TG se to vážně srovnávat nedá ač teda říkali, že si vzali inspiraci, ta možná byla v tom neukazovat výkonostní tabulky atd. Abych jen nekritizoval, ač v tomhle díle nic extra zajímavého nebylo, tak v příští díl vypadá jakžtakž zajímavě s těmi policajty. Celkově by to chtělo nějaký náboj, jiskru aby se člověk vyloženě těšil na další díl a ten jaxik AMR postrádá, ikdyby obšlehli např. ty časovky na trati co jsou v TG s cenově dostupným automobilem (u nás asi Fóbie nebo Hnůjde), bylo by to hnedka zajímavější. Sumasumárum: Autosalon nakopává AMR prdel z obou stran. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Tak jsem to dnes zkoukl na netu, no a taky jako nic moc...TG je TG...taky by mně zajímalo, kde si údajně berou inspiraci v TG, a ten Valenta mi tam jako vůbec nesedí... Citovat
odee Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ještě mě napadá, kam se ztratil původní primáckej autosalón, ten sem taky sem a byl takovej odbornější, ale dalo se na to dívat, byl to takovej protipól TG, pak rozjely tu trapárnu s expertama a je po pi...či:myslim Citovat
Danilo Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Ti moderátoři jsou u nás všichni stejní ,,experti\". Ať je to ČT nebo Prima , je to jedno . Přečíst si propagační letáky a pak to vysypat do televize umí kde kdo . Sledoval jsem je v TV při testu 508 , než jsem ji kupoval . Neřekli nic jiného , než to , co se dočetli z reklamních tiskopisů . Ani ,,Ň\" navíc . Až v nějakém pořadu bude testovací jezdec např. Pepa Král a pod. ,nebo aspoň nějaký technik,zkušební jezdec z automobilky ,nebo bývalý závodník , tak se začnu znovu dívat . A nemusí vypadat ani jako model . Ale TG je TG . Na ně nemá nikdo . [upravil dne 3/3/14 20:45 od Danilo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.