Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

potrebujem na svoje auto (P 407) kupit nove letne pneu. Nechcem za ne davat vela penazi, najazdim do mesiaca max cca 800 km (300 km mesto, 500 km dialnica).

Mam vybrane

Matador MP46 Hectora 2 215/55 r17

Barum Bravuris 2 215/55 r17

Ktore by ste mi poradili, cenou su rovnake, su rozdielne v hlucnosti......?, ako dlho vydrzia......

Dakujem

Odesláno

Matador jsou o fous levnější. Já osobně je nemusím, nebyl jsem spokojený shlučností, ale je to dlouho na to aby se to dalo brát vážně. V poslední době slyším na Matador pozitivní ohlasy. Sám bych patrně zvolil Barum ale pokud by byla výrazněji nežší cena už bych se ani těm Matadorkám nebráni.

Odesláno

Měl jsem matadorky hectora2 na kupátku. 205/60 R16. Najezdil jsem na nich 35t. Ke konci už byly hlučnější, jinak spokojenost. ;)

Odesláno

Osobne by som nedal ani jedny, ale bral som na manželkine VW polo Barum. Celkom sa mi zdaju. ( 14´´)

Ja som mal 15 a som povedal nikdy viac. Zatial mi Dunlop vychadzal vzdy k mojej spokojnosti. Rocne najazdim tak 35 t km.

Odesláno

Osobně mám na autě Bravuris 2 a nevidím v nich žádný problém, sucho, mokro.. OK. Hlučné nejsou vůbec. Předtím jsem měl Goodyear ..?, ale změny jsem si nevšim.

Odesláno

Nebral bych ani jedny. Kdyz jsem mel matadory tak byly hrozny, ale je to cca 7let;)

Na barumy mi bylo receno (z vice mist) ze to neni vhodna guma pro tak velky rozmery, ze barumy tak do 15, pak radeji jinou znacku, ale nemohu posoudit, barumy jsem nemel.

Odesláno

Do aut sa nerozumiem, tak prosím berte túto otázku s rezervou :roll

pri hladani pneu som narazil na novší typ Bravuris 3 (cenovo rovnaká ako 2) a teraz tá otázka môžem dať na auto pneumatiku BARUM BRAVURIS 3 215/55 R17 94Y ked povodne tam bola pneumatika s oznacením 215/55 R17 94W :myslim , teda rozdiel 94W a 94Y , pozrel som co to W a Y znamena ale kedze o tom nic viac neviem tak radsej sa opytam ako spravit blbost.

Dakujem

Odesláno

Y a W je rychlostní index. Y je po W, takže to tam můžeš dát, ale také záleží, co máš ve velkém technickém průkazu.

Jezdím na Barum Bravuris 2 205/55 R16 a jsem naprosto spokojen.

[upravil dne 27/2/14 06:31 od Roman Bazi]

Odesláno

Ja mam Bravuris 2 17\" a i kdyz jsem predni totalne sjel diky rozhasene geometrii, tak je porad muzu doporucit. Nevsimnul jsem si zadne zvysene hlucnosti a ani spatne prilnavosti na suchem ci mokrem asfaltu a to zatacky obcas pekne riznu.

BTW:kdyby jsme se nekdo chteli zbavit paru Bravurisek 2 17\", dejte vedet ;-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja mam letne tiez bravuris 2 na 17 a matadorky som mal predtym na saabe a nepozorujem v nich ziadny rozdiel. Matadorky boli hlucne az okolo 180 kmh inac v pohode.. Na barumkach som tak rychlo nesiel lebo na to by som potreboval s mojim autom asi letisko pre jumbo jety ;)

Odesláno

V Německu na Barumkách, rychlosti přes 220km, a nějaký hluk od gum jsem nepozoroval. Bravuris2 jsou ok až je sjedu, tak další budou Bravuris3 a to už jsem měl na autech kde co.

Odesláno

mam vpredu rok a pol stare hectory a uz sa tesim kedy budu na 1.6mm ... zatial som zodral viac nez polku dezenu a to robim cca 16t rocne, nabuduce to bude normalna znacka ako conti,michelin,pireli a pod ... vzadu mam goodride sa05 od kupy auta v 2011 a su nezodratelne, tvrde, tazke ... humus

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...