skuci Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Dotaz směřující na někoho z Prahy a nebo kdo se v tom vyzná jedná se mi o úsekový radar který je na jižní spojce kousek za omw a je tam 60 nedávno jsem si všiml že je pod tím dodatkova tabule kamionu... je teď v tomto úseku běžně 80? [upravil dne 2/2/14 15:40 od skuci] Citovat
MilanF1 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Myslíš před lanovým mostem směrem od Čerňáku? Tohle jsme tu nedávno řešili a opravdu tam je 80 pro osobáky. Citovat
skuci Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 JJ presně, před Lanovym mostem... máš info z dobrého zdroje? Citovat
Edison Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Nejlepší zdroj je dopravní značení na místě... Ta dodatková tam je hooodně dlouho... Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 jj ja jsem tam taky dlouha leta jezdil priposranejch 60 a pak jsem si teprve vsiml te dodatkove tabulky Citovat
Schreek Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 No vždycky tam nebyla! Ale teď už je tam dlooouho Citovat
Edison Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Nojo... nebyla... Ale co votevřeli druhou půlku vokolo... tak jí tam doplnili krátce nato... Pak ještě bylo omezení asi v půce, to tam ale taky už nějakej ten měsíc nejni. Citovat
skuci Odesláno 2. únor 2014 Autor Odesláno 2. únor 2014 Tak super... tuhle jsem se právě v lehkém nasrani ocitl před koncem radaru s 82 na tachometru, tak v pohodě, od ted už tam jezdím vždy jen 80 Citovat
Guest Scratch Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 cum na cedule a neptej se.... ale to plati pro vsechny, ta 6O tam neni tak rok a denne tam potkavam spostu kretenu, kteri tam proste musi jet v levym 60...... Citovat
Goldinka Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 tam je dodatková tabulka že ta šedesátka platí pro nákladní vozidla... taky vždycky když tam jedu, tak se tam proplejtám mezi 60tkařema, co nečtou značky... Nebo smysl dodatkových tabulek vůbec neznají :/ Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Scratch, Goldinka - no a co? Dojedu v Praze na okruhu auto, jehož řidič jede 500 m v levém pruhu 60 km/h, když já bych mohl valit ohromujících 80 km/h ??? Sorry, ale fakt se z toho nepo*eru - prostě uberu a ten půlkilák za ním pojedu s klidem angličana. Spočítal sis už kolik jsi vlastně za celý svůj řidičský život svým neustále DŮRAZNĚ prezentovaným agresivním stylem jízdy nahnal pikosekund ?? [upravil dne 2/2/2014 21:08 od Medvěd] Citovat
koblih69 Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Je to bohužel tak... když jedu do práce jako zvíře dojedu na 35ti minutách o 5 minut dřív, když jedu svižně tak jen o 3 minuty. Tak kam spěchat... Citovat
Goldinka Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Méďo já nejezdim agresivně, jen čtu ty tabulky a značky a snažím se podle nich zařídit a jet plynule. Jde o princip. Takže to pro mě v tom nic jiného není. Když takový individuum doženu tak ho prostě podjedu svou osmdesátkou a ať si tak jede. Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 O agresivitě jsem psal v souvislosti se Scratchem, Tebe jsem zmínil jen tak mimoděk Citovat
Edison Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 To je zajímavý. Když někdo jede na dálnici v levym 130, předjíždí kamion, tak se hrooozně durdíte, když se mi nelíbí, že se za mě nalepí nějakej stošedešátkař v koktávce a vyblikává mě. Ale že někdo evidentně dovede zdržovat na osumdesátce svou šedesátkou v levym, tak to je podle vás vpořádku. Ne, to vpořádku opravdu není. Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 edisone - nepsal jsem, že je to v cajku, ale že se z něj nepokakám (to ostatně ani z toho, kdo předjíždí kamion na dálnici, pokud mu to netrvá 5 km). Citovat
Edison Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 A dokonce o tom mluví i Zákon: \"bezdůvodně pomalá jízda\". ;-) Mě tak napadá, že i to by se dalo pokutovat. hehehehehe.... :-D Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2014 Odesláno 2. únor 2014 Těžko ale určit, co je bezdůvodně. Pokud si nevěřím, tak taky mám důvod, ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.