Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dotaz směřující na někoho z Prahy a nebo kdo se v tom vyzná jedná se mi o úsekový radar který je na jižní spojce kousek za omw a je tam 60 nedávno jsem si všiml že je pod tím dodatkova tabule kamionu... je teď v tomto úseku běžně 80?

[upravil dne 2/2/14 15:40 od skuci]

Odesláno

Myslíš před lanovým mostem směrem od Čerňáku?

Tohle jsme tu nedávno řešili a opravdu tam je 80 pro osobáky. :papa

Odesláno

jj ja jsem tam taky dlouha leta jezdil priposranejch 60 a pak jsem si teprve vsiml te dodatkove tabulky :D

Odesláno

Nojo... nebyla... Ale co votevřeli druhou půlku vokolo... tak jí tam doplnili krátce nato... Pak ještě bylo omezení asi v půce, to tam ale taky už nějakej ten měsíc nejni.

Odesláno

Tak super... tuhle jsem se právě v lehkém nasrani ocitl před koncem radaru s 82 na tachometru, tak v pohodě, od ted už tam jezdím vždy jen 80 :D

Guest Scratch
Odesláno

cum na cedule a neptej se....

ale to plati pro vsechny, ta 6O tam neni tak rok a denne tam potkavam spostu kretenu, kteri tam proste musi jet v levym 60......

Odesláno

tam je dodatková tabulka že ta šedesátka platí pro nákladní vozidla... :) taky vždycky když tam jedu, tak se tam proplejtám mezi 60tkařema, co nečtou značky... Nebo smysl dodatkových tabulek vůbec neznají :/

Odesláno

Scratch, Goldinka - no a co?

Dojedu v Praze na okruhu auto, jehož řidič jede 500 m v levém pruhu 60 km/h, když já bych mohl valit ohromujících 80 km/h ??? Sorry, ale fakt se z toho nepo*eru - prostě uberu a ten půlkilák za ním pojedu s klidem angličana. Spočítal sis už kolik jsi vlastně za celý svůj řidičský život svým neustále DŮRAZNĚ prezentovaným agresivním stylem jízdy nahnal pikosekund ??

[upravil dne 2/2/2014 21:08 od Medvěd]

Odesláno

Méďo já nejezdim agresivně, jen čtu ty tabulky a značky a snažím se podle nich zařídit a jet plynule. Jde o princip. Takže to pro mě v tom nic jiného není. Když takový individuum doženu tak ho prostě podjedu svou osmdesátkou a ať si tak jede.

Odesláno

To je zajímavý. Když někdo jede na dálnici v levym 130, předjíždí kamion, tak se hrooozně durdíte, když se mi nelíbí, že se za mě nalepí nějakej stošedešátkař v koktávce a vyblikává mě. Ale že někdo evidentně dovede zdržovat na osumdesátce svou šedesátkou v levym, tak to je podle vás vpořádku. Ne, to vpořádku opravdu není.

Odesláno

edisone - nepsal jsem, že je to v cajku, ale že se z něj nepokakám (to ostatně ani z toho, kdo předjíždí kamion na dálnici, pokud mu to netrvá 5 km).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...