Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

19. 4. 2014 - minisraz Polabí - zámek Bon Repos + muzeum soc. aut s projížďkou TRABANT NAHRAZEN MALUCHEM

Recommended Posts

Odesláno

Já jel v trabantu několikrát (nikdy ale ne jako řidič) a některé příhody mám vryté nesmazatelně v paměti:

1) jel jsem stopem kamsi v zimě a pan řidič si v trabuku přitápěl letlampou. Ač jsem seděl vzadu, bylo mi velké teplo (netuším, zda od letlampy nebo od strachu).

2) učitelka na učňáku nám vyprávěla, jak v cca 80km kalupu zjistila, že špatně zavřela haupnu - ozvalo se lup, vteřinu viděla jen bílo (kapota byla bílá), pak další LUP a kapota odletěla přes střechu někam do dáli

3) kamarád stál na křižovatce v levém pruhu a čekal, až padne zelená. Stál na spojce a jakmile zelená padla, vyrazil - bohužel ale vzad přímo do žigula za ním (jednička a zpátečka se prý při řazení \"deštníkem\" dají snadno zaměnit), odnesly to oba zadní blatníky a pán v žígu měl lehký šok.

[upravil dne 23/3/2014 21:07 od Medvěd]

Odesláno

Já v Trábím jel jenom jako spolujezdec. Kamarád ho měl jako první auto. :D V 18 letech se dělalo blbin. :D

Něco k propagaci:

http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Akce/Zamek-Bon-Repos---Muzeum-soc--vozu-s-projizdkou---.aspx

Při komunikaci se správci tohoto serveru mi bylo oznámeno, že náš sraz bude zařazen mezi tipy na víkend, který se objeví na Seznam.cz :)

[upravil dne 26/3/14 18:44 od MilanF1]

Odesláno

když dorazíme(doufám,že jo-nějak se to komplikuje kvůli Velikonocům :( ) dá se objednat cokoliv z jídelního lístku ?

edit: jinak propagace :super

[upravil dne 26/3/14 20:33 od Gabriel 307]

Odesláno

Gabriel: Pokud dorazíte, můžete si U Bohuslavů vybrat cokoliv z běžného jídelního lístku. S majitelem jsem domluvil 5 věcí, které na jídeláku chci mít a v 10:00 jim nahlásím počty porcí, aby věděli, kolik si jich mají dát stranou. Jinak bude platit běžné polední menu, dnes měli toto: http://www.ubohuslavu.cz/

Radku, chybku opravím.

Odesláno

S Trabim čest byla také,ale byl tam motor od Assmanna,cca 56-58 oslíků ,jelo to super,byla to soutěžní verze,tak jen to nejnutnější v kabině a rám,chlastalo to taky super a ve velkém.

Odesláno

My budeme mít k dispozici \"důchodce\". Jelikož Trábi v muzeu je ročník 1965, tedy jeden z prvních. Prosím účastníky aby k tomu podle toho přistupovali. :papa

Odesláno

Je mi to moc líto,ale opět se nemůžeme zúčastnit. Příští víkend mám pracovní. Mám dva měsíce novou práci a nemůžu si dovolit vzít si volno :(

Ale další víkend zatím nic nemám,tak bych chtěl jet na \"Vysočinu\" :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...