Přema Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 Kluci udělali tohle vlákno jako reakci na to co se mě stalo a jak se k tomu stavím. Přece nebudu brečet, že na mě zaútočila cirkula. Trošku optimizmu prosím, život jde dál a proč si nedělat srandu. nějak odsud mizí to odlehčení a nadhled:( ps: schází jen půl centimetru, tak proč se tomu nezasmát. :super:super Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 držte huby, mám z vás husinuuuu Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2013 Autor Odesláno 22. prosinec 2013 držte huby, mám z vás husinuuuu copak se ti stalo Miníku.....copak.... Citovat
Pepito Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Jak znám Eltona a Přemu,tak jsem to pochopil tak,že je to tu prezentováno jako odlehčení Citovat
radim.1008 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Svině jedna kousavá Že jsi si eltone radši nelehnul k telce na gauč. Kámoš si loni sáhnul do kotouče na pile ukazovákem a prostředníkem, když chtěl odsunout třísku od kotouče. Naštěstí to skončilo jen potrhanými prsty a pár stehy. Jen ten fesťák byl o víkendu zajímavý, když jsem mu musel každou chvíli držet pivo, protože měl ruku povešenou na obvaze. Citovat
vendelinek Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 on už má jen jednu ruku jo? že si mu musel držet půl litr:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 On řikal že jen o pul nehtu, ale nevim no;) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 eltone chybí ti půl centimetru ? jednoduše stačilo zajít do lesa tam sebrat žalud nechat si ho přišít a s předkozkou by si už na chirurgii poradili myslím :-) a věřím že žena by byla spokojenější než doteď :-) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Proč žalud?? Nebyl by lepší nezralej kaštan Nebo kaktus [upravil dne 22/12/13 12:17 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 A proč předkožku? Bez ní je to lepší A taky si myslím že kaštan by byl lepší Citovat
FrantaCV Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Eltone, tuším tak přede dvěma dny jsem zahlédl novinku v cirkulárkách - pokud narazí na měkké (předváděli na párku) tak během 5/100 vteřiny zastaví kotouč a zatáhne ho pod úroveň desky stolu. Na párku ani škrábanec - to by se Ti mohlo hodit. Nic ve zlém a přeji rychlé zotavení. Citovat
vendelinek Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 tudle novinku už jsem viděl někde na netu před víc než rokem:D Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 chlapy nevím jak používáte prsty vy ale já je mám pořád jak slave , který musí být menší než master mezi kytama :-) nechtěl bych pak prehazovat jumpry kvůli jednomu kaštanu Citovat
punkac Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Eltone, tuším tak přede dvěma dny jsem zahlédl novinku v cirkulárkách - pokud narazí na měkké (předváděli na párku) tak během 5/100 vteřiny zastaví kotouč a zatáhne ho pod úroveň desky stolu. Na párku ani škrábanec - to by se Ti mohlo hodit. Nic ve zlém a přeji rychlé zotavení. pět setin sekundy - to snad i airbag je pomalejší jinak jde o to jestli krájel na cirkule s deskou nebo na cirkule s kolíbkou na špalky, tam by asi nic nezajelo youtube nějak blbne tak koho by nebavila výroba trubky pro dácie ať se na cirkuli podívá cca od času 3:20 asi omlouvám se za zmatené pobíhání a natáčení videa o 90° netušil jsem že nokia n70 neumí otáčet obraz Citovat
jaudax Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Zdárný příklad toho, že z intelektů pracant nikdy nebude... :D:D Citovat
FrantaCV Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 To punkac: Ano je rychlejší než AirBag - tak to ta bylo i prezentováno a o kolíbce nebyla řeč. Jedná se o stolovou cirkuli. Profi kolíbka je řešena technicky tak abys tam nemohl \"pazoury\" strčit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 tady je - a tady je vidět system brzdy [upravil dne 22/12/13 13:33 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Je to dobrá věc, si pamatuju je to asi rok, co dávali v televizi že jeden ruskej dělník byl žádat o príci v jedné stolárně, a když mu řekli že nemají zájem, tak se rozeběhl hlavou proti jedoucí cirkule, tady by se mu nic nestalo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.