Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

elton...tzv. kratší....

Recommended Posts

Odesláno
Kluci udělali tohle vlákno jako reakci na to co se mě stalo a jak se k tomu stavím. Přece nebudu brečet, že na mě zaútočila cirkula. Trošku optimizmu prosím, život jde dál a proč si nedělat srandu. nějak odsud mizí to odlehčení a nadhled:(

ps: schází jen půl centimetru, tak proč se tomu nezasmát.

:super:super:super

Odesláno

Svině jedna kousavá :D Že jsi si eltone radši nelehnul k telce na gauč. :D

Kámoš si loni sáhnul do kotouče na pile ukazovákem a prostředníkem, když chtěl odsunout třísku od kotouče. :roll:D Naštěstí to skončilo jen potrhanými prsty a pár stehy. Jen ten fesťák byl o víkendu zajímavý, když jsem mu musel každou chvíli držet pivo, protože měl ruku povešenou na obvaze. :D

Odesláno

eltone chybí ti půl centimetru ? jednoduše stačilo zajít do lesa tam sebrat žalud :) nechat si ho přišít a s předkozkou by si už na chirurgii poradili myslím :-) a věřím že žena by byla spokojenější než doteď :-)

Odesláno

Eltone, tuším tak přede dvěma dny jsem zahlédl novinku v cirkulárkách - pokud narazí na měkké (předváděli na párku) tak během 5/100 vteřiny zastaví kotouč a zatáhne ho pod úroveň desky stolu. Na párku ani škrábanec - to by se Ti mohlo hodit. ;)

Nic ve zlém a přeji rychlé zotavení.

Odesláno
Eltone, tuším tak přede dvěma dny jsem zahlédl novinku v cirkulárkách - pokud narazí na měkké (předváděli na párku) tak během 5/100 vteřiny zastaví kotouč a zatáhne ho pod úroveň desky stolu. Na párku ani škrábanec - to by se Ti mohlo hodit. ;)

Nic ve zlém a přeji rychlé zotavení.

pět setin sekundy - :D to snad i airbag je pomalejší

jinak jde o to jestli krájel na cirkule s deskou nebo na cirkule s kolíbkou na špalky, tam by asi nic nezajelo :D

youtube nějak blbne tak koho by nebavila výroba trubky pro dácie :D ať se na cirkuli podívá cca od času 3:20 asi

omlouvám se za zmatené pobíhání a natáčení videa o 90° netušil jsem že nokia n70 neumí otáčet obraz :super

Odesláno

To punkac:

Ano je rychlejší než AirBag - tak to ta bylo i prezentováno a o kolíbce nebyla řeč. Jedná se o stolovou cirkuli. Profi kolíbka je řešena technicky tak abys tam nemohl \"pazoury\" strčit.

Odesláno

Je to dobrá věc, si pamatuju je to asi rok, co dávali v televizi že jeden ruskej dělník byl žádat o príci v jedné stolárně, a když mu řekli že nemají zájem, tak se rozeběhl hlavou proti jedoucí cirkule, tady by se mu nic nestalo:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...