hakavcak Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Mám obě dvě baterie v pořádku plně nabité a pořád mi svítí kontrolka baterie s hláškou LOW BATERI a auto se tak i chová nejde centrál vyskakuje mi chyba ESP.. Citovat
hakavcak Odesláno 17. prosinec 2013 Autor Odesláno 17. prosinec 2013 v klíčku to nebude.. je to slabé napětí v autě. Vyskakuji mi chyby ESP.. a je to i znát při zavíraní okna to jede jako \"jo a ne\" asi tam bude někde zkrat ukostření.. nevím Citovat
FrantaCV Odesláno 17. prosinec 2013 Odesláno 17. prosinec 2013 Začni změřením odběru v klidovém stavu - postačí běžný ampérmetr, pokud seženeš \"Klešťový\" tak ani nemusíš odpojovat kabely. Pokud bude hodnota v normě, jdi po -(minus) kabelu od baterky a zkontroluj ukostření. A když už budeš v kontrole kabelů, tak se to týká i +kabelu ke startéru a pomocným obvodům. Citovat
hakavcak Odesláno 21. prosinec 2013 Autor Odesláno 21. prosinec 2013 Včera jsem byl v servisu a po kontrole mi jde méně proudu do kabiny a pravděpodobně to bude někde uhnilí silnější drát, ale neměli zrovna plán na 607 tak se to bude dělat až po novém roce. Citovat
jofo Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Ak je to v kabine tak hladat treba okolo poistkovych skriniek, BSI , ........ Citovat
Agrafik Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 A jak tedy přišli na to.že jim tam jde \"méně\" proudu do kabiny. Měření klidového stavu auta nic něřeší - baterie má nové a nabité. Já bych to taky tipoval na baterku v klíčku. Díagnostika byla? Citovat
koblih69 Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Méně proudu do kabiny :D:D, bude to nějaká legrace jako baterka v klíčku a nebo špatná ta druhá baterie co máš v kufru. Každopádně bych se vyhnul tomu servisu co ti naměřil \"málo proudu\" Citovat
jofo Odesláno 22. prosinec 2013 Odesláno 22. prosinec 2013 Ako stretol som sa uz s tym ze na baterke a v motorovom priestore bolo napatie ok a napajacia vetva co isla dovnutra kabiny bola odhnita. Vacsinou bol ale problem vo velkych poistkach co istili vetvu co isla dovnutra. Citovat
hakavcak Odesláno 23. prosinec 2013 Autor Odesláno 23. prosinec 2013 No nevím měřil to u baterky u motoru a bylo vše v pořádku ale když to měřil pod volantem u pojistek v kabině tak tam bylo mnohem menší napětí. Baterkou v kličku to nebude to je jen jedna z dalších věcí co díky slabému napětí zlobí.. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Chvíli píšeš o proudu pak o napětí, jak to tedy je? Odpoj baterie a změř na nich napětí a napiš je sem. Citovat
Agrafik Odesláno 23. prosinec 2013 Odesláno 23. prosinec 2013 Čím to měřil, obyčejným voltmetrem? Pokud jo, je to měření pouze orientační. Kolik naměřil? Pokud víš kde to měřil, udělej si nebo sežeň obyčejnou žárovkovou zkoušečku ,změř si to sám a uvidíš, jestli je to OK. V autě musíš měřit se zátěží a to na napájecích větvích, ale ne na výstupech z ŘJ... Jo a proudy se v autě měří docela špatně a klešťový ampermetr měřící DC proudy má asi málokdo Citovat
tomik1987 Odesláno 28. prosinec 2013 Odesláno 28. prosinec 2013 no ja mám podobný problém. na vianoce 24.12. sa mi rozsvietila kontrolka batérie a vypísalo battery charge low. autom som obišiel všetko v pohode zaparkoval do garáže a odišiel. na druhý deň večer som chcel naštartovať ale baterka bola vybitá. našťastie som mal druhú baterku po ruke tak som ju prehodil a išiel som po cca 15km. sa znova rozsvietila kontrolka o baterke. ale došiel som v pohode. ráno som auto naštartoval a nič nesvietilo. tak som išiel na aute po lieky. zastal som pred Tescom a už som nenatočil. dokým neprišiel kamarát a nenakopli sme to cez káble. domov som nejako došiel ale svetlá len žmúrili (blikali a podobne) a stierače išli rýchlosťou slimáka. ale došiel som. celú cestu a vlastne stále ako som chodil na aute. mi ťahá elektriku len z batérie . vyzerá to že altelnátor vôbec nepracuje(vyzerá to na altelnátor - ale s tým sa pasujeme ako to vybrať.) min. voľnobežka je KO. a prístroj na meranie prúdu nemám =( Citovat
hakavcak Odesláno 2. leden 2014 Autor Odesláno 2. leden 2014 Tak já mám opraveno nevím přesně kde co, ale zoxidovaný kabel to dělal a bylo jich víc.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.