Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute, vedeli by ste mi v rychlosti poradit originalne cislo simeringu prevodovky? myslim ten co je na vodicovej strane ale zo strany spolujazdca, miesto kde ide poloos do prevodovky.

dakujem, ak mozete aj nakres.

Odesláno

No by si sa cudoval ale nerobim si prdel, neviem ako by som ti ti mal akoze inak vysvetlit ... no tak simering prevodovky zo spolujazdcovej strany, staci?

VIN: VF36D9HZC21485300

diki

[upravil dne 11/12/13 20:46 od AnRy99]

Odesláno

sorry chlapi ale niesom mechanik :D

mechanik mi povedal ze gufero prevodovky z vodicovej strany :D tak nejako som sa to snazil pretlmocit :D

v kazdom pripade dakujem :P

pozeral si to zo serviceboxu? ak jo mohol by si sem pripojit obrazok este? diki moc

[upravil dne 12/12/13 06:32 od AnRy99]

Odesláno
dám radši i simerink levé poloosy--312144 rozměr 40x58x10

ano, je to ze Servisboxu podle VIN, obrázek nedám, protože jsem zapomněl, jak se to tu dává :D

:D:D:D:D:D:D:D:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

zdravim, dnes som menil tlmiče a ked som daval dole brzdove kotuče z poloosi na pravej strane, tak sa mi tu tyč podarilo vytiahnuť z prevodovky a vytiekol olej. chcem sa opytať, či nebude nejaky problem keď tu tyč zatlačim naspať, a kadial sa tam dolieva olej a aký. mam peugeot 407, 1,6 HDI

Odesláno

tu tyč (nazývá se poloosa) můžeš zatlačit zpět, ale opatrně--uvnitř gufera je ocelová pružina, kterou můžeš tou zpětnou montáží shodit, takže tyč dávej v ose...,olej Total Transmission BV 75W80, nejprve vypusti zbytek oleje šroubem na spodku diferenciálu a pak nalij nový

Odesláno

poloos som zasunul naspať, vymenil olej a budem dufat, že niekde okolo gufera nebude tiesť olej. menil som tlmiče ,dával som nove tyčky stabilizatora, bude treba isť aj na geometriu?

Odesláno

na geometrii nemusíš, ovšem pokud auto na geo nebylo dlouho, nic tím nezkazíš...,základem pro geo je vymezení všech vůlí na nápravě

ten možný únik oleje přes gufera poloos je dobré sledovat, není to nic složitého--pod autem je olejový flek..., je to jednodušší, než měnit převodovku z důvodu nedostatku oleje ;)

• O 6 let později...
Odesláno

Ahojte predpokladám že čo sa tu riešilo bolo na 1.6HDI. Ja by som potreboval poradiť čísla simeringov na manuálnej 6stupňovej prevodovke z 2.0HDI RHR. 

vopred vďaka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...