Přejít na obsah

martinface1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2005

Profilové informace

  • Město
    žilina
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

martinface1's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. martinface1

    spojka?

    zdravim, chcem sa opytať, dnes som na mojej 407 1,6 hdi ťahal prívesny vozík, bol som dosť naloženy, zrazu niečo trhlo a auto prestalo isť, zaradoval som rýchlosti a nič auto na mieste. čo to može byt, čo odišlo.
  2. ak mate problem s ABS skúste pozrieť magnetický krúžok na náboji, na mojej 407 som ho mal úplne rosypaný a vyhadzovalo mi hlásku.
  3. martinface1

    Zadní ložiska

    ja som dnes menil zadný náboj, kôli abs krúžku, lebo na starom náboji sa mi uplne rosypal, dával som SRN náboj aj s ložiskom za 53 euro+ 2 hodiny robota, tak som celkom spokojný.
  4. martinface1

    ťažne zariadenie

    kupim tažne zariadenie na peugeot 407 sedan r.v. 2005, nepredáva niekto?
  5. zdravim, chcem sa opýtať či pasuje ťažne zariadenie s peugeota 407 sw na sedana? dakujem
  6. martinface1

    simering prevodovky

    dnes pod autom bola olejova šrvrna priemer 8 cm, dufam že to bol olej čo mi pretiekol ked som dolieval do prevodovky, moc sa mi nechce to zas rozoberať a meniť gufero.
  7. martinface1

    simering prevodovky

    poloos som zasunul naspať, vymenil olej a budem dufat, že niekde okolo gufera nebude tiesť olej. menil som tlmiče ,dával som nove tyčky stabilizatora, bude treba isť aj na geometriu?
  8. martinface1

    simering prevodovky

    zdravim, dnes som menil tlmiče a ked som daval dole brzdove kotuče z poloosi na pravej strane, tak sa mi tu tyč podarilo vytiahnuť z prevodovky a vytiekol olej. chcem sa opytať, či nebude nejaky problem keď tu tyč zatlačim naspať, a kadial sa tam dolieva olej a aký. mam peugeot 407, 1,6 HDI
  9. martinface1

    olej okolo turba

    mne to tiež zadymovalo, rozobral som spoj medzi turbom a FAp filtrom natlačil som tam špecialnu pastu a 5 rokov už pokoj:)
  10. martinface1

    problem s ABS/ESP

    ja neviem, ale mam taký pocit, že ked som menil tie snimače, tak kabel z praveho snimáča mi asi dobre nesadol do dražky na nádrži, lebo som ju mal malo spustenu a zle sa to tam dávalo a ako som ju dotiahol možno to nejako pripučilo ten kábel a teraz to robi problemy, neviem, skusim to znovu rozobrať.
  11. martinface1

    problem s ABS/ESP

    ano, na displeji mi ukazovalo preškrtnuté esp a abs, dia ukazala prerušný obvod, alebo ako to bolo na oboch zadných snimačoch, tak som ich tento týžden oba vymenil, závadu som na dia vymazal, všetko ok. Po pol hodine jazdy zasa na displeji preškrtnuté esp abs, dia ukazala prechodná zavada snimač otačok zadneho praveho kolesa koherence. Zaujímave je, že chvilu po naštartovaný esp a abs funguje, ale tak divne kope do brzdoveho pedala ked brzdím a hned na displeji naskočí preškrtnuté esp/abs:myslim
  12. martinface1

    problem s ABS/ESP

    práveže som menil ten snímač a teraz mi ukazuje túto hlášku, tak neviem
  13. zdravim mám problem s ABS/ESP, dia. ukazuje - Prechodná závada, snímač otáčok zadneho praveho kolesa, koherence. Kto poradí čo s tým?
×
×
  • Vytvořit...