Přejít na obsah

Machy999

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407
  • Rok výroby
    2004

Profilové informace

  • Město
    Velehrad
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Machy999's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Machy999

    Proc (ne)koupit 407 2.0 HDi

    407 je pohledné auto, navíc velmi pohodlné. Cítím se v ní velice dobře. Na delší trasy je to prostě luxus. Ale co se týče kvality je to poněkud horší. K vzhledem původní pořizovací ceně auta v poměru s kvalitou je to děs. Toto auto mám několik let a v servisu jsem byl víc než je zdrávo. A peněženka o tom ví svoje. Například enormní množství 407 s problémem v řízení, že servo pění atd. To samé s posraným displejem který je nečitelný, časté lámání lopatek v topení a další takové chuťovky, které prostě u dalších značek prostě není. Nebo aspoň ne vtakové míře. A to v mém oklí mám kamoše se 407 a že by se zrovna oplívali nad kvalitou to určitě ne. Jsou štastlivci, kteří v servisu nebyli, ale věř mi že jich moc po silnicích nejezdí. Mnoho členů semnou souhlasit nebude, ale je to můj názor.
  2. Machy999

    Proc (ne)koupit 407 2.0 HDi

    Tento model rozhodně NE!!
  3. Machy999

    Servo

    Mě to taky dělalo problém. Během čtyř let mi jeden borec vyměnil čerpadlo, hřeben(řízení), hadice. Ale pořád se to vracelo. (to že volant tuhnul a olej pěnil přes víčko). Až jsem se na něj vysral a doma jsem si nalél barvivo do servo oleje a na víčku od čerpadla jsem si namontoval vzduchový ventilek. Pak jsem celý okruh natlakoval. A na druhý den jsem viděl malý úník. Na spojce od hadice vratky. Hadici jsem zkrátil, nasadil kovovou stahovací pásku a od té doby klid.
  4. Machy999

    Nefunkční topení

    Obě klapky 2500,- Práce 3800,- Konečne mi to topí, klimuje. Spokojenost.
  5. Machy999

    Nefunkční topení

    Ve středu jde pažout pod kudlu
  6. Machy999

    Nefunkční topení

    Ahoj, mám dvou zónovou klimu. Loni mi přestala spolujezdcova strana reagovat na mnou požadovanou teplotu(fučí stále studené). To jsem ještě nejak zkousl. Ale včera jedu z práce a teplota vody 90 stupňů a z topení ze strany řidiče taktéž studený vzduch. Předpokládám že se mi asi určitě urvala hřídelka i u strany řidiče. Nebo je to moje teorie. Co se týče směru foukání to funguje. Pouze mi to fučí studeně ze dvou stran. Má někdo z vás aktuální cenový přehled o těchto klapkách a pod. ??? Děkuji. P407 2.0HDI
  7. Ahoj, do přílohy jsem vložil můj dnešní víčet s dia. Na mém luxusním francouzkém autě se poslední dobou potýkám s cukáním + někdy sešlápnu plyn a autíčko nejede, otáčky nejdou nahoru. Jako by byl v nouzáku. Má někdo zkušenost. Podotýkám EGR mám v plánu demontovat a vyčistit... Zatím můj garáž mistr je u moře a rád bych měl nějaké info od lidí co mají zkušenosti. Díky martin p407.pdf
  8. Machy999

    2.0 HDI - závada motoru

    Něco podobého se mi stalo s EGR ventilem.
  9. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    Právě je to dva roky co už byl čištěný.
  10. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    Cau, tak jsem vypojil EGR ventil, nastartoval a jel zhruba 3 km a bez náznaku jakéhokoliv cukání!! Raději to ještě zkusím jednou a pak ho asi nechám vyměnit.
  11. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    Díky Ti !!
  12. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    Hned zítra to vyzkouším, cuká mně to hlavně za studena čili bych to měl okamžitě zjistit zda to bude EGR. Když ne tak kde pokračovat?? Vím, že to není jen tak, sere mě to. Auto chci mít ok.
  13. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    Ok díky za foto. A když to odpojim něco pojezdím a pak to skočí do nouzáku pak to zas zapojím, chyba mi zmizí sama nebo musím na dia. Díky
  14. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    A stačí to odpojit od konektoru. To by se mělo nacházet někde v pravo v zadu. Když stojím čelně k motoru. ??
  15. Machy999

    Cukání při regeneraci FAP

    Ahoj mně to cuká hlavně za studena zatím jsem to neřešil ale už je to horší a horší. Na dia určitě nic nezjistí. Mohl by se EGR vypojit aspoň na zkoušku. Než vypadne chyba. Což by mělo udajně trvat 100km (možná je to blbost jsem něke četl).
×
×
  • Vytvořit...