Guest StibTo Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 (upraveno) Já tě nakupoval 2x a AS Parts, ceny srovnatelne s badisakem, ale bez posty - mají pobočku v Čestlicích Proti Kellyne (i pri cenach na klub) jsem se na ctyrech polozkach dostal skoro o 1.000 niz... Upraveno 15. únor 2016 uživatelem StibTo Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Jako nechtěl jsem rýpat, ale pánové tohle je opravdu diskuze na úrovni. Uvědomte si jedno Každá ze zde zmiňovaných firem má jinou obchodní strategii. AK má pobočky po celé republice v každé pobočce drží zásoby nejběžnějšího sortimentu v centrálním skladu drží zásoby i toho méně frekventovaného při tom když si stihnete jakýkoliv díl který je někde v jejich síti objednat v časovém okně tak se většinou podaří že je k dispozici na objednávající prodejně do 24h. Jejich rozvozová služba je schopna i na tu nejmenší dílnu která je registrovaná doručit i 5x za den i ten nejmenší díl registrovaní zákazníci fungují na fakturách a není vyjímkou že někteří když neví který díl přesně pasuje tak si objednají tři díly a namontují ten správný ostatní mají "půjčené" a pak je vrátí apod. Tohle všechno něco stojí čímž chci říci že AK je na rozdíl od jiných distributorů zde zmiňovaných orientovaná více na profi zákazníky kteří jsou registrovaní a berou díly pravidelně a v určitém množství tzv. jedou na obrat a v okamžiku kdy mají solidní obrat tak se dostávají na jiné ceny srovnatelné s těmy od "drobnějších" prodejců kteří ale nenabízí takový rozsah služeb nemají takový rozsah zásob neprovozují tak rozsáhlou síť poboček nemají vlastní rozvozové auta atd. tudíž jedou v menším a jsou orientování spíše bych řekl regionálně a jako druhou frontou jedou zásilkový obchod. Potom protože nemají tak velké náklady na provoz firmy můžou rovnou inzerovat za nižší ceny než AK a ostatní distributoři působící celorepublikově. Osobně nakupuji jak v AK tak u badisáka. A jsem spokojen u obou. U badisáka kupuji většinou specifičtější věci které je schopen vyřešit pomocí VIN aby nedošlo k neshodě s demontovaným dílem protože výměna by byla kvůli dopravě složitější když potřebuji díl akutně a k tomu jistotu okamžité výměny pokud nebude díl shodný s demontovaným tak jedu do AK. PS. : To že se na cenu uvedenou v letáku dostaneš při nákupu přes nějakou cifru není nastavováno do eshopu z jednoho prostého důvodu každý ze zákazníků kdo má nastavovány ceny specielně je má nastavovány jinak a byl by v tom hokej tahle sleva vyjede až v okamžiku placení u pokladny. Citovat
Guest StibTo Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Vsak si nakupuj kde chces, pokud mne bude zajimat cena a nebudu resit, ze dil(y) potrebuji hned hned poohlednu se, zda to nekde nemaji vyhodneji, nez v Kellyne Jinak jsem take spokojeny s AK, pristupem i sortimentem vice ci mene, mam v blizkosti bydliste hned nekolik pobocek, ale ne vzdy tam dil je a ne vzdy za lakavou cenu. To je proste fakt. Citovat
MJSytic Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 PS. : To že se na cenu uvedenou v letáku dostaneš při nákupu přes nějakou cifru není nastavováno do eshopu z jednoho prostého důvodu každý ze zákazníků kdo má nastavovány ceny specielně je má nastavovány jinak a byl by v tom hokej tahle sleva vyjede až v okamžiku placení u pokladny. Tomu nějak nerozumím!? Podmínky v letáku jsou jasně dané. Naše slevy taky, tak proč by to jako nemohlo fungovat??? A ta pokladna to pak pozná jak ??? Jinak v AK nakupuju taky. Jen jsem chtěl využít slevy a ujistit se, že to má smysl. Pokud si to nemám předem jak ověřit, tak je to pro mně absolutně neakceptovatelné. Tak to zkrátka je A jestli to považuješ za "názor na úrovni" nebo ne je mi šumák. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) Funguje to jednoduše na cenu pro PC se dostaneš po přihlášení se do eshopu jako oprávněný uživatel PC. Tam se ti ukáže cena kterou má PC nastavenou na základě svých smluvních podmínek. A tu slevu z letáku docílíš tím že nakoupíš produkty z letákové akce. A když se při tom kterém nákupu dostaneš přes obrat uvedený na letáku dostaneš dodatečnou slevu. V této konkrétní akci pokud nakoupíš filtry a dosáhneš při tom konkrétním nákupu obratu 1000 Kč dostaneš slevu 50% na filtry v tom daném nákupu ostatní zboží dostaneš za běžnou cenu podle nastavených podmínek. V těch letákových akcích nehraje roli celkový obrat registrovaného zákazníka ale obrat v ten moment na to konkrétní zboží a ten jeden konkrétní nákup. Asi jsem to měl napsat takhle polopaticky hned. Každý zákazník má svoje ceny nějak nastavené. Někdo má větší slevu na filtry někdo na ND někdo zase na provozní kapaliny jiný zas na příslušenství. A někteří zákazníci to mají nastaveno i tak že se jich tyhle letákové akce netýkají vůbec ale oni mají nastavené slevy trochu jinak celoročně. Záleží to na tom jak si to který zákazník domluví se svým obchoďákem. A to že jsem tuto diskuzi nazval " na úrovni" má prostý důvod nepřijde mi to zrovna jako nejvhodnější řešit cenovou politiku asi největší partnera clubu takhle veřejně. Nevím nejsem zde tak dlouho abych pamatoval začátky této konkrétní spolupráce a ani nevím jestli když tuhle spolupráci někdo v minulosti vyjednal jestli třeba zde nějakým způsobem prezentoval jak to má fungovat. Všechno tohle vím protože občas pomáhám kamarádovy v obchodě s autopotřebama a na jeho dílně. Takže mě do těchto věcí trochu zasvětil když jsem uvažoval o své dílně před časem. Upraveno 17. únor 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
pyrone Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 pani je mozne tuto akciu vyuzit aj v AK na Slovensku? mozno mam blondavy moment a uz to niekto niekde pisal ale fakt si nemapetam... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Myslím že ne tohle by uměl asi říci předseda. Citovat
radim.1008 Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Jestli jsi dobře vzpomínám, tak tyto akce jsou platné pouze v pobočkách na českém území. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Ale na sk je tez registrace, staci cinknout na sk pobocku Citovat
MJSytic Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Vena garážmistr: To co popisuješ ale stále nevysvětluje, proč už to není automaticky vidět po nabouchání zboží v e-shopu. Jak sis mohl všimnout, mnou navolené zboží překračuje stanovenou hranici 1000,- a stejně se tam žádná další sleva neukázala. Mně je v konečné fázi systém slev u "zadele". Pozastavuji se pouze nad tím, že pokud provozuji e-shop měl by být funkčně ošetřen tak, aby člověk před odesláním objednávky viděl, kolik tedy ve skutečnosti zaplatí. Ostatně tak jak to mají ostatní obchody. To že má Kelly jiný systém mě tím pádem odrazuje od toho, abych slevu využil. Nebudu a nechci kvůli zjištění konečné ceny někam jezdit a nebo někam psát/volat Jinak znovu opakuji, že v AK nakupuju celkem pravidelně. Upozorňuje pouze na to v kontextu s nabízenými slevami. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) MJSytic: jak jsem psal výše nejsem zde tak dlouho abych pamatoval začátek této akce nebo spolupráce říkejme tomu každý jak chceme. Dnes mám volno venku je celkem hnus počasí a takže z naplánované práce sešlo tak jsem zabrousil do historie tohoto vlákna. Publikováno 27 duben 2014 - 10:02:32 Koblihu, zase nám tu musíš hanit Auto Kelly? Tak my ho snad kvůli tobě zrušíme ... Tazatel musí být řádný člen (mít kartičku), aby mohl mít slevu a odběr musí provést přímo na pobočce. Objednává se to telefonicky, e-mailem či zakoupit přímo na prodejně. Přes e-shop nelze. Princip je trošku složitější, ale hlídáme si, aby nakupovali jen řádní členové. A ty ceny? Auto Kelly není nejlevnější, ale pro někoho je pohodlnější a třeba nechce věřit menším e-shopům. komentář od MilanF1. Upraveno 17. únor 2016 uživatelem Vena garážmistr Citovat
MJSytic Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 To pleteš hrušky z jablky To co si vytáhnul je to, že si každý člen nemůže nakoupit přes e-shop. A to je správně!!!. Já si ale klidně nakoupit můžu, protože se tam dostanu. Ale to je úplně něco jiného a nemá to s tím, na co já poukazuji, nic společného. To je úplně jiné téma Prostě a jednoduše mě štve, že když se někdo z členů zeptá: "Je taková a taková akce." "Můžete mi prosím říct cenu toho a toho dílu po slevě v této akci?" A já mu odpovím: "Ne nemůžu, protože v AK není nikdo, kdo by tu funkci naprogramoval" A ten člověk řekne: "Hmm, tak já si to koupím jinde ..." Citovat
Dano406 Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Tam je podmínka obrat nad 1000kč, ale je to bez DPH. Citovat
Dano406 Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Ha,tak beru zpět. Poprvé se mi to nechtělo zobrazit Citovat
Schreek Odesláno 17. únor 2016 Autor Odesláno 17. únor 2016 MJ: Jednoduché vysvětlení, pokud ty filtry vezmeš na klub tak budeš mít slevu těch 38% bez ohledu na akci, a proto to tak eshop počítá, pokud by sis je naházel jako obyčejný člověk bez slev, tak Ti tam vyjede 50% sleva z MOC. Jinak to asi ten jejich systém neumí... Citovat
MJSytic Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Předsedo, já myslel, že tyhle akce jsou právě pro registrované "velkozákazníky" a ne pro obyč člověka Pokud je to jak říkáš, tak bychom asi měli přejmenovat to vlákno, protože na tom nic "speciálního a akčního pro členy P-C" nevidím A nebo se tu vyskytly i slevy, které byly speciálně jen pro P-C? No nic, nechám to spát ... Ale minimálně na dotaz na našeho obchodníka to myslím je Citovat
ozzy56 Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 (upraveno) já jen dodám, že nevěřím vlastním očím , takže jako člen klubu mám 38% slevu vždycky-stále, ale jako obyčejný člověk mám slevu podle toho, jaká sleva právě v AK probíhá...?? taky jsem z toho paroháč Upraveno 18. únor 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
Veverka Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Já nemám pocit, že by kdy kdo říkal, že slevy pro PC jsou u AK ty nejvyšší poskytované. Když dají letákovku 50%, tak proč ne. Já mám ale takový pocit, že už mi dali párkrát slevu na PC i z letákové slevy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.