Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení přátelé... dlouho jsem přemýšlel, jestli to sem napsat a dospěl jsem k názoru, že ano... že jsem tady profláknutej jako dopravák, mi vůbec nevadí. Povolání mám rád, naplňuje mě a jsem rád, když můžu lidem pomoci. Nicméně se mi v SZ množí žádosti o radu, případně pomoc. Bohužel, mnozí z těch, kdo mi napsal, a je jich cca polovina ze všech zpráv, se mi ani neobtěžovali poděkovat nebo alespoň reagovat na mou odpověď s tím, jak dopadli nebo nedopadli. Nemám problém s tím komukoliv poradit, ale v rámci elementární slušnosti bych poděkování očekával. Proto tedy, pokud by někoho, kdo mě nezná a nějakým záhadným způsobem ho napadlo, že mi napíše a strašně moc bude chtít pomoc, ať to nedělá. Zpráv dostávám poměrně hodně a pokud to někomu nestojí ani za \"děkuji\", pak se omlouvám, ale rady budu dávat pouze těm, koho dobře znám nebo on zná mě. Díky.

Odesláno

jo, takova je doba, kazdej kouka, jak nekoho vyuzit, pomoct sam sobe, treba i na ukor nekoho jineho, kde vsude uskudlit, ziskat neco zadarmo. Bohuzel se to rozmaha i tady na klubu ..

Odesláno

Ještě že mám otca policajta, takže rady potřebovat nebudu:D

A ta moja Krabica stejně moc rychle nejede, takže mám o starost míň, to takovej John, co si budem povídat:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...