Krt€K Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Vážení přátelé... dlouho jsem přemýšlel, jestli to sem napsat a dospěl jsem k názoru, že ano... že jsem tady profláknutej jako dopravák, mi vůbec nevadí. Povolání mám rád, naplňuje mě a jsem rád, když můžu lidem pomoci. Nicméně se mi v SZ množí žádosti o radu, případně pomoc. Bohužel, mnozí z těch, kdo mi napsal, a je jich cca polovina ze všech zpráv, se mi ani neobtěžovali poděkovat nebo alespoň reagovat na mou odpověď s tím, jak dopadli nebo nedopadli. Nemám problém s tím komukoliv poradit, ale v rámci elementární slušnosti bych poděkování očekával. Proto tedy, pokud by někoho, kdo mě nezná a nějakým záhadným způsobem ho napadlo, že mi napíše a strašně moc bude chtít pomoc, ať to nedělá. Zpráv dostávám poměrně hodně a pokud to někomu nestojí ani za \"děkuji\", pak se omlouvám, ale rady budu dávat pouze těm, koho dobře znám nebo on zná mě. Díky. Citovat
ozzy1 Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 to je škoda, a poděkovat předem nemohu? Citovat
Krt€K Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 :D:D no teď jsi mě pobavil... Co napsat, aby se toho všichni nechytli :-D ? Máš SZ ;-) Citovat
Berkoff Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Eště že znám i dopraváky mimo prahu, a dálničáře, tak tě nemusím otravovat Ne, vážně, rozumím ti PS: kde sloužíš? Praha? Citovat
John Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 To chápu slušnost je fakt poděkovat.. Citovat
Krt€K Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 Berkoff: Jojo, Praha, naše oddělení má na starosti celou Prahu. Citovat
Berkoff Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 tyjo. Nezavidim. Doufám že z prahy nejsi, to je pak peklo. Samej známej, nemůžeš se u pokutování ani rozšoupnout Hodně zdaru Citovat
Krt€K Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 Jsem z Prahy a pohoda :-D Díky :-) Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Praha není Chlumec V Praze nezná každý každého Citovat
Gabriel 307 Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 děkuji,musím si tě někam poznačit kdyby něco Citovat
Berkoff Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Peta: Mám v Chlumci trvaly, ale už tam nejsem. Proto jsem chtěl smazat z mapy. Citovat
Péťa Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Já si Tě pamatuji už z minula, né z mapy Dělal jsi tam u nějakého internetového poskytovatele... Citovat
Ferry Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 jo, takova je doba, kazdej kouka, jak nekoho vyuzit, pomoct sam sobe, treba i na ukor nekoho jineho, kde vsude uskudlit, ziskat neco zadarmo. Bohuzel se to rozmaha i tady na klubu .. Citovat
vendelinek Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 když na to příjde,tak kolix poděkuju i dvax o pozdravu ani nemluvim,podle mě je to slušnost:) Citovat
oddie Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Já tedy děkuji předem, a co že pěkného bys mi poradil? Citovat
Krt€K Odesláno 28. listopad 2013 Autor Odesláno 28. listopad 2013 Oddie: nedělat přestupky :-D Citovat
Šalda Odesláno 28. listopad 2013 Odesláno 28. listopad 2013 Ještě že mám otca policajta, takže rady potřebovat nebudu:D A ta moja Krabica stejně moc rychle nejede, takže mám o starost míň, to takovej John, co si budem povídat:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.