Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stanovy - vyřešeno,děkuji LOCK

Recommended Posts

Odesláno

Milan: ok, tak co jen nastavit ve stanovách stropy u odměny adminů a pokud to půjde přes, bude nutné např. hlasování nebo souhlas výkonného výboru.

Odesláno

Co se spojuje s kokorinem???

mě přijde že se někdo moooc snaží na mě hodit cokoliv ikdyby já nevím co .

evidentně je toho asi na mne připraveno dost. Docela cumim.

Odesláno
Jedna věc je upravovat stanovy a druhá věc je kdo bude následně tyto změny ve stanovách vykonávat...

Nicméně už jsem o tom mluvil s MilanemF1 jakožto se srazovým koordinátorem a zveřejním to i tady.

JEDNÁ SE MOMENTÁLNĚ POUZE O MŮJ VLASTNÍ NÁPAD, VE VEDENÍ SE TO ZATÍM NEŘEŠILO

Chtěl bych, aby se všechny dary na srazech zaevidovali a člen, který dar poskytne dostal papír, kde bude napsáno jeho jméno, datum, co daroval a bude tam razítko klubu a podpis darujícího. Jeden formulář dostane člen a druhý zůstane klubu. Tím by se mělo zamezit problémům o kterých se mluví s Kokořínem.

Následně bych chtěl všechny smlouvy, tyto darovací listiny a vše potřebné okolo zveřejnit řádným členům.

To by znamenalo vytvořit elektronický systém, kam by se jednotlivé věci nahrávali a byli na vždy uloženy a dostupny pouze řádným členům klubu ;)

Těším se na agendu s tím spojenou třeba na srazech - běžně jsem, coby organizátor dostával desítky položek v korunových cenách (námátkou žárovky, košťátka, stěrky, autíčka) - sepsat je a vytvořit takový seznam by - podle mně - znamenalo jet na sraz už ve čtvrtek

Odesláno

Medvěde:

Tak ti ten soupis dodá ten co to poskytuje, ty odsouhlasíš a podepíšeš. Nehledej problém kde není.

Odesláno

Medvěde tady se bavíme především o darech dražších ;) Pokud tam budou přívěšky za pár korun, tak není problém napsat Přívěšek - 30ks atd.

A zatím je to jenom nápad, nic není kolem toho vyřešené ;)

Odesláno

ChouLu Hlavně si nepopleť číslovky. V tom počtu statečných, co přijedou.

Odesláno

Klasický vývoj situace ode zdi ke zdi. Nechtěl bych být někým, kdo papíruje všechny položky na srazu, kde většina z nich má cenu zhruba těch dvou vytištěných papírů. Jako by nestačilo, že ani teď ty srazy nikdo nechce pořádat, tak ještě naházejte klacky pod nohy ještě větší. Mimochodem, když pořádám nějakou firemní akce, taky po mě chtějí celkový účet z hospody a ne jmenovitě rozepsáno, kdo sežral kolik chlebíčků a na každé balení buráků předávací protokol s jedním paré. Nechtěli byste se vrátit trochu na zem a případné zveličené drby začít posuzovat aspoň trochu rozumem?

Odesláno

Koukám důvěra v organizátory srazů a vedení mizí někam pryč :(

Když už sepisovat drobné dary do tomboly tak snad stačí vyvěsit papír s tabulkou kam dotyčný zapíše \"nick aaa\" \"4 autíčka 306\" a je to, proč ještě přidávat další papírování? To bych ty drobnosti raději dal někde dětem než sepisovat papír pro papír... dejte si tam nějaký limit, třeba nad 1000 Kč nebo tak. Už takhle je s přípravou srazu práce a papírování až nad hlavu, kdo nezkusil tak netuší...

Odesláno

Znovu říkám, že je to ve stádiu nápadu.. není dořešen nějaký limit, prostě nic ;) Takže to teď neberte vážně ju? :cool:

Odesláno

ChouLu vypustil myšlenku, která nebyla v rámci vedení konzultována, připomínkována. A najednou to vidíte, hned je z toho bujará diskuse ... nebylo by lepší, kdyby se to nejdříve ve vedení projednalo a až poté se to zveřejnilo? To jen tak na okraj.

Evidovat každé lízátko, to by byla šílenost, i dárce kolikrát neví, kolik těch lízátek přivezl. Spíše evidovat jenom to co má nějakou určitou hodnotu, aby bylo co nejméně papírování. Když si vezmu, co jsem měl v Kněžnici, tak za tu evidenci by stálo tak 10, maximálně 20 věcí. Ostatní nechat v jenom koši jako drobnosti.

Odesláno

No mně to může být i celkem jedno, já žádné žádné srazy pořádat nehodlám, a už vůbec ne v atmosféře, kdy se nebude hodnotit, jaký ten sraz byl, ale jestli jsem na něm čirou náhodou něco nevydělal a i když to bude v papírech všechno OK, stejně jsem určitě vydělal, protože jsem stará ku*va a dohodl se na úplatcích bokem. Něco takového věru nemám zapotřebí, i kdybych nějaký sraz 100x pořádat chtěl. Jak super jsou v tomhle ohledu minisrazy typu něčí chalupa, kam každý přinese něco a nic podobného neřeší (nebo aspoň doufám - tyhle srazy totiž pořádám s jinou bandou, kde to takhle chodí).

Odesláno

Změnu stanov bych nechal až po tom co se dořeší to co se nyní řeší a pak se uvidí jak a kudy dál. To můj názor. Jakmile rozděláme více věcí zároveň, tak to nebude dobré.

Odesláno
Mohli bychom se vrátit k tématu = změně / úpravě stanov?

Stejně se budou muset měnit kvůli nějaký tý novele zákona o o.s. tak bych teď nečeřil vodu a udělal to rovnou naráz, nebo už rovnou aby to bylo aplikovatelný i na to ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...