Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čauves klubáci, tak opět nastal čas po pár letech koupi nového počítače, v mém případě již tradičně notebooku... samozřejmě v tuto chvíli se člověk začíná prokousávat novým systémem Windows 8 a tak mě napadlo tady založit vlákno, kde by se dávali odkazy na různé tipy a triky, případně vylepšení jednotlivých uživatelů... já jsem od včerejšího večera narazil na zatím 2 věci a to velmi zajímavé...

první věc je, že jsem nikde nenašel licenční klíč na Windows 8... většinou byl nalepen někde na počítači zespod ale tady není nikde...

a další velice zajímavý poznatek... v Ovládacích panelech jsem chtěl vytvořit kopii systému pro případnou obnovu a narazil jsem na velice zajímavý pojem Obnova systému Windows 7 :D to je asi nějaký error, máte někdo něco podobnýho? :)

post-40711-14109634157128_thumb.jpg

Odesláno

Jo jsou to opravdu W8 - ta nabídka na obnovu souborů W7 se opravdu týká souborů pod tímto OS vytvořených. Tedy jakýsi můstek mezi W7 a W8.

Nicméně, co se týká W8, tak nejlepší volba je NEINSTALOVAT nebo alespoň ne do doby kdy bude na světě minimálně SP2.

Odesláno

COA štítky se už nepoužívají a u většiny výrobců je kód licence zapsaný přímo v Biosu PC.

Nepochopil jsem ten druhý poznatek. Recovery DVD je možné provést díky Recovery Media Creator

stačí ve vyhledávání zadat recovery a vyběhne aplikace pro vytvoření jednotky pro obnovení.

Odesláno

Dlouho jsem s 8 bojoval, ale nějak jsem si je udělal k obrazu svému.. už reším jen ovladače zvuku a snad to bude dobrý. Dokud notebook nerestartuju, prostě nevydá žádný zvuk, po restartu vše ok... Zkusil jsem sna vše...jinak 8.1 start menu je jen pro přepnutí do dlaždic ne?:myslim

Odesláno
Prejdi na 8.1 tie bootujú do klasického štart menu.

Mají sice tlačítko \"Start\", ale start menu také nemají, tlačítkem se pouze přepínají dlaždice W8 a klasická plocha, ke klasickému start menu už se zřejmě MS nevrátí.

Odesláno

Aktualizace na 8.1? Srandisti... už s tím 14 dnů bojujou na kolejích a na škole, protože 8.1 odmítá certifikáty a nepřipojí k síti :D

Odesláno

U nás je to horor.. slečny chodí neustále, že se nemužou přihlásit do sítě... a bohužel problém je u správců.. ale snad už na tom dělaj :( Srandisti u MS uplně něco změnili :D

Odesláno

Mě to zase odmítá aktualizaci na 8.1, protože mám osmičky, které aktualizovat nejdou. A když bych chtěl udělat upgrade, tak to taky nejde, jedině nová instalace 8.1 :aut

Tak si počkám, až budu ke konci měsíne měnit notebook a do nového si nainstaluji rovnou 8.1 :D

Odesláno
Štítek se nově dává pod baterii, podívej se tam.

No nevím kde u desktopu se najdeš baterie, pokud nemyslíš tu záložní CR 2025.:D

Lepí se pouze legalizační Win nálepka s certifikací.

[upravil dne 17/11/13 11:30 od MotoMoto]

Odesláno

Jediné k čemu je tlačítko start ve Win8.1 dobré je pravé tlačítko myši. Snadnější přístup kamkoliv.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...