Schreek Odesláno 10. listopad 2013 Odesláno 10. listopad 2013 Náš server si žádá novou oběť v podobě nového správce: Máme HW server, který je aktuálně umístěn v Havířově, jeho přesun někam blíže by neměl být problém. Server běží na Linuxu, je dostatečně dimenzován a doted bezchybně šlapal (po HW stránce). Potřebujeme někoho kdo by se mu mohl věnovat, aktualizovat software, udržovat ho v provozu, kontrolovat jeho funkčnost, provádět případné opravy i fyzicky přímo na serveru. A samozřejmě v případě problému je potřeba být k dispozici a zvládnout v rámci několika hodin začít řešit problém. Požadavky: Znalost systému linux a přidružených aplikací. Zkušenosti se správou serveru. Znalost programování a angličtina výhodou. Bližší info a své životopisy prosím zasílejte na schreek@peugeot-club.com tel.: 608 972 181 Osobně budu rád i za vaše doporučení konkrétních lidí, nebo předání kontaktu. Obecně lze říci, že je to vhodné pro někoho kdo to dnes a denně dělá a tohle si vezme jako přivýdělek po práci. Citovat
MilanF1 Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 Nikdo nechce doma v obýváku klubový server? Citovat
John Odesláno 11. listopad 2013 Odesláno 11. listopad 2013 V obývaku typuju,že ne ale třeba někde ve sklepě by se to snad dalo,pokud někdo na to má znalosti linuxu atd..doufám,že se někdo najde. [upravil dne 11/11/2013 22:10 od John] Citovat
Schreek Odesláno 11. listopad 2013 Autor Odesláno 11. listopad 2013 Já vám dám obývák a sklep Citovat
Schreek Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Pro mnohé dotazy doplním, že půjde samozřejmě o placenou funkci Citovat
Schreek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Předpokládaný plat 1-3 tis. za měsíc. Uzávěrka výběrového řízení 22.11.2013 Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Zajímavé, když jsem nabízel umístění našeho serveru za 900,- ve firmě, která poskytuje internet včetně konektivity a jeho správy tak jsem dostal přednášku o omezeném rozpočtu :D:D Citovat
Schreek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Potřebuju správce a programátora (pokud možno v jednom). Nabízel jsi umístění serveru s konektivitou za 900,-, což je slušná cena, ale na tu se dá dostat i jinde mimo Prahu. O správě v ceně jsi nemluvil! Umístění serveru (5U) + konektivita + správa za 900? To mi přijde, že už musí být něco ošizené. Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 5U má server i s UPS? Koblihu, jaká je konektivita do páteře internetu? Citovat
Berkoff Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Lze server položit na bok, aby byl 3 nebo 4U? Citovat
Schreek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Předpokládám že ano, ale přesně to mohu říct až po fyzické obhlídce serveru. Nicméně ted hledáme spíš správce. Pro info: Do výběrového řízení se zatím přihlásili tři lidé. Postupně porbíhají osobní pohovory. Citovat
Schreek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Peta: Předpokládám, že pří profi umístění serveru už UPS nebudu muset řešit. Ale aktuálně máme v Havířově 1/3 racku, horší je, že nikdo neví jak to tam vypadá, budu asi muset sehnat někoho kdo to viděl Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Schreeku, taky jsem nabízel ještě levnější a elegantnější řešení jako alternativu k tomuto Poznámku ošizené sis mohl odpustit. Ošizené a předražené věci jako třeba fórum já nenabízím. Ještě někdy budu vymýšlet něco pro klub.... Citovat
oddie Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Skoro bych tipoval, že koblihova nabídka nebyla úplně komerční... Citovat
Schreek Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 Koblih: Přecházet na virtuál, když tu mám funkční bezproblémový server opravdu nehodlám. I pro ten pocit že data jsou na našem železe. Jestli Tě to ošizení urazilo, tak se omlouvám, ale prostě si nedokážu představit, jak někdo za pár stovek měsíčně stráví x hodin správou serveru. Nechci to dělat napůl, chci někoho kdo tomu bude věnovat čas a bude mít chut to udržovat v co nejlepším stavu. Citovat
koblih69 Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Víš, ono když se ani nezeptáš na čem by to běželo tak vlastně ani nezjistíš jetli to není HW který je oproti našemu serveru úplně jinde a to včetně HW zabezpečení a odsoudíš to proto, že máme \"funkční bezproblémový server\" ... bez komnetáře. Moje nabídka neplatí a omlouvám se za plevelení tohoto vlákna. Citovat
Berkoff Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 koblih: řekl bych, že se nehledá jen hosting, ale i správce, a ideálně aby to bylo zároveň. Tj, pokud by se dal tam někam k Vám server, bylo by třeba to opravit a správce by byl z druhého konce republiky, je to na pytel Citovat
Ferry Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 asi bych vedel o necem v Pze, zjistim moznosti a pripadne poslu kontakt Citovat
dj.kure Odesláno 18. listopad 2013 Odesláno 18. listopad 2013 Ahoj, serverů spravuji už několik desítek, ale vše co šlo jsem přesunul k VirtualMasteru, kde se nemusí řešit nákladná údržba serverů, ale platí se jen využitý výkon virtuálních serverů. Případná migrace a úprava konfigurace HW je jen otázká pár kliknutí. Být vámi, tak zvážím právě přesun a využití nějakého poskytovatele virtuálních serverů. HW server nemá význam u webu této velikosti. Jinak správa serverů a programování (PHP/HTML/JS) je moje práce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.