oddie Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Ony ty volby dopadly ještě málo blbě, resp. jinak blbě. Popravdě, i když to asi mnozí nepochopí, jsem doufal, že vyhraje drtivě ČSSD a s komunisty dají dohromady víc než polovinu křesel - klidně i s přímou účastí na vládě. Akorát vskutku nemám žaludek na to, abych pro něco takového hlasoval... Nicméně, je třeba si uvědomit, že voličská základna levice je víceméně stabilní, strany docela také, kdežto tzv. pravice (která ve skutečnosti pravicí vůbec není) dokáže zakládat jen krátkodobé účelové spolky a mydlit se mezi sebou o žvanec. A nic ji za současné situace nedokáže zformovat a aspoň trochu sjednotit. Leda ta většinová vláda socanů s komunisty by mohla, to by snad konečně řadu lidí probralo. Touhle katarzí si jednou budeme muset projít, a podle mě je veliká škoda, že se to tímhle patem a agónií jenom oddálilo, mohli jsme to mít o to dřív za sebou. A nemyslete si, že by taková vláda byl nějaký extra průser, ad a) podívejte se na zadlužení a záseky, které vyrobily tzv. \"pravicové\" vlády, b) díky regulím EU by ani socani neměli v zadlužování tu ruku úplně volnou, strašení Řeckem je mimo mísu. Citovat
Kurt Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Souhlasím. Nicméně není všem dnům konec - on nám hradní pán ukáže, jak to tady může vypadat. Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Oddie tak třeba v tomhle s Tebou naprosto souhlasím, protože ta myšlenka je posazena jednak na logickým základu a jednak na tom, že by to mohlo opravdu probrat politickou scénu a volče na pravé straně. Přesně ta realita a zodpovědnosti levičáckých voličů je třeba vidět v některých obcích, ve vesnici odkud pocházím pravidelně vyhrává volby KSČM a je to z velké části ovlivněné tím, že jejich voliči jsou převážně starší lidé, kteří mají volby spojené s povinností, nikoli privilegiem a proto k volbám jsou. Mladší lidi na to ve velké míře kašlou. Když si vemu, že z celkových cca 240 obyvatel jich bylo před volbama minimálně takovou dvacítku slyšet, jak půjdou volit piráty (věková skupina cca mezi 18-30 lety), ve výsledcích měli piráti tuším okolo 5%, ikdyž tahle skupina by jim po odečtu obyvatel bez volebního práva měla zaručit minimálně dvojnásobek procent...z toho jednoznačně vyplívá, že víc než polovina se na volby úplně vykašlala:myslim Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 ....a mydlit se mezi sebou o žvanec....... dokáže i levé politické spektrum, jak můžeme názorně vidět v posledních několika dnech. Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Včera Hašek schůzku s prezidentem popíral, dnes už jí přiznal .... a společně s ním i Škromach, Zimola, Tejc, ... - je to důvod k vyloučení ze strany? Podle mého názoru určitě JO [upravil dne 30/10/2013 12:53 od Medvěd] Citovat
odee Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Souhlasím s tím, že svině patří do vepřína, ale slovním spojením \"určitě ANO\" napsáno tak, jak jsi to napsal, se hlasíš k jistému politickémů hnutí, jsi si toho vědom? Citovat
Kurt Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Oni by možná i odešli, ale nemůžou, protože jim to MZ nedovolí. Odvolat je v tuhle chvíli není jak - to může jen ÚVV a ten zasedne 10.11. Nicméně situace zdá se býti nepřehledná a je otázkou, do jaké míry si členové ÚVV uvědomí vážnost situace (samozřejmě jsou mezi nimi odpůrci i zastánci obou stran). Možná by mne situace v ČSSD mohla (coby pravicového voliče) těšit, nicméně není tomu tak - raději bych funkční řízení státu a prezidenta, kterého si můžu vážit. Citovat
Medvěd Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Kurte - s poslední větou jednoznačně souhlasím. Citovat
Haryk Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 odvolat je můžou, ale mandát poslance jim zůstane, nemáme na to zákon, když je člen vyloučen že přijde automaticky o mandát, musí se ho vzdát dobrovolně a kdo se vzdá všech těch výhod budou bezpartijní a dál budou figurovat ve sněmovně Citovat
oddie Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Ano, Zeman prezidentem je první část katarze, bohužel i když je to docela síla, ještě pořád nedostatečná... Citovat
punkac Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 docela zajímavé počtení aneb jak slovenský Andrej k bohatství přišel Citovat
Sagic Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Co z toho bude? Dočkáme se doby, že na hranicích nás nebude vítat nápis vítejte v České republice, ale vítejte v Babišově, v zemi páně hodného. A že není blbej, když vydělal takové jmění? Není, je jen vy... Stačí přijet někam, kde má svůj pomník. Třeba v Žamberku, fungující drůbežárnu koupil i s celým Masokombinátem Vrchovina a zavřel. Proč? Ne, že by nebyla rentabilní, ale uklidil konkurenci pro svoje Vodňanské kuře. Nechápu lidi, kteří věří, že takovýhle člověk, chce něco změnit pro obyčejné lidi. Pořád lepší než vítejte v Zemanově Citovat
ozzy1 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 no a vidíš, já se za to, že jsem byl u zrodu hnutí ANO 2011 a pomáhal ho rozjíždět vůbec nestydím.Ba naopak. Citovat
radim.1008 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 docela zajímavé počtení aneb jak slovenský Andrej k bohatství přišel Děkuji za kvalitní článek, můj názor na tohoto pána se jenom potvrdil. Citovat
Sagic Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Já taky volil Ano, už jen proto, že tam přijdou jiní lidé a buď se něco změní k lepšímu anebo to sklouzne k standardu, co tu máme již několik let. Pokud to sklouzne, tak ať si nahrabou i jiní než ti okoukaní a ti okoukaní ať mažou do práce Citovat
ozzy1 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 radim.1008 - právo na názor nelze upírat. Ukaž na každého z horních 10.000 a na každém je něco. Promiň, ale plátek, kde je prdlý Doležal a diletant ,tuším, Fendrych/bývalý náměstek na vnitru/ to mluví samo za sebe. Toto mně nechává naprosto klidným. Ale nebudeme se tady kvůli tomu hádat. Věřím, že lidi co v té drůbežárně dělali to sere.O tom žádná. Citovat
Altman Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 z diskuze pod článkem: \"Nechtějí slyšet, že ve Vodňanech propustil dlouholeté pracovníky a za třetinu jejich mzdy najal Ukrajince a Vietnamce-o(\" Toto mám ověřené přímo jednoho svého kamaráda z Vodňan jehož otec tam strávil pěkných pár let. Ukrajinci tam prý flušou do kádí a na drůbež. Přeji příjemnu chuť. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.