Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peta & Hurvajz: mám to podobně úplně stejně.

Radim.1008: Jdu si to tak maximálně hodit, anebo do sebe hodit jednu rezatou vodu. Určitě vím, jak strávit 20 minut svého života potřebného dojít k urně konstruktivněji, než se zaobírat starejma nomenklaturníma kádrama....

Odesláno

Výroční zpráva BIS ČR:

Nečas spí s Nagyovou, Kalousek tři dny nespal, Schwarzenberg spí už tři roky

v kuse. Lidi nespí strachy, co bude dál ?

Odesláno

Moc to prožíváte Pežoťáci, stejně atˇuž zvolíte kohokoliv, nic se nezmění! K volbám nejdu radši dřu jako kůň či vůl díky čemuž aspoň můžu něco změnit-výši svojí výplaty. :papa:D

Odesláno

Ja se tentokrat musim - ac nerad - priznat, ze jsem volit nesel a ani zitra to nezvladnu. Ihned po praci jsem odjel mimo Prahu a opravdu nebyl cas ... Trochu se stydim :( Ale na druhou stranu vubec netusim, koho bych volil, mensi zlo jsem chtel vybrat uz pocatkem roku, k nicemu to nebylo a kdyby jo mame dnes na Hrade misto pro-vychodniho socdemaka vecne spiciho knizete :myslim

Odesláno

Volit by se mělo už jen proto, že výsledek bude poté nejlépe reprezentovat rozložení názorů ve společnosti. Potom se po volbách debatuje proč má KSČM tak vysoké preference, protože má disciplinované voliče a její výsledek sotva odpovídá.

Jen na okraj já bych rád viděl sociální stát, ale mám dojem, že jsme dnes v situaci, kdy si každý snaží přihrát malou domů, a pak se celý neprůhledný balík statního rozpočtu rozkrade. Z tohoto důvodu nebudeme Švédskem ve středu Evropy a jak se můžeme posunout je mít co nejmenší přerozdělování peněz.

Odesláno

Sliby (budou-li splněny) ČSSD a KSČM budou nás všechny stát dalších 130 miliard. Celosvětová ekonomická recese, rostoucí nezaměstnanost a tohle: http://www.verejnydluh.cz se tady zjevně nebere v potaz…

[upravil dne 26/10/13 21:01 od Džůny]

Odesláno

Lidé se vyslovili, jak se vyslovili, bohužel se zdá, že z toho nemůže vniknout nic s pevnou oporou. Abychom k dalším parlamentním volbám nešli dříve než za 4 roky ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...