Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ked som kupoval prvu sadu pneu v zivote, netusil som, zenejaky Nokian existuje. Skor som vedel o televizii Nokia a samozrejme mobiloch :-)

otec ich dostal od Skody na Yetaka a boli trosku hlucne, ale inak v poho. Potom sa na nich prevalilo, ze na testy posielaju vylepsene pneu...

Odesláno

Scratch: právě, jsi psal, když jsme diskutovali o střešní krytině, že máš chalupu na horách. Tak uvidíš, jak se ti osvědčí asymetrickej vzorek, já spokojenej nebyl, ve sněhu byl hodně neposednej a nejistej. Ale zase bývá výrazně tišší.

proreo: tak to jsem měla asi pokaždý nějaký gumy na testy. Já jel, jiní nasazovali řetězy...

Odesláno

před 7 hodinami, Pacho69 napsal:

Scratch: právě, jsi psal, když jsme diskutovali o střešní krytině, že máš chalupu na horách. Tak uvidíš, jak se ti osvědčí asymetrickej vzorek, já spokojenej nebyl, ve sněhu byl hodně neposednej a nejistej. Ale zase bývá výrazně tišší.

proreo: tak to jsem měla asi pokaždý nějaký gumy na testy. Já jel, jiní nasazovali řetězy...

Kde že ji má? Do hor to je ještě kus. Vždyť to má přes kopec od Jičína :D

Odesláno
před 16 hodinami, Milan+ napsal:

Kde že ji má? Do hor to je ještě kus. Vždyť to má přes kopec od Jičína :D

vis co se mi na tom libi? Ze u nas je pul metru snehu a pres kopec v Jicine neni nic :D 

a ano souhlasim, je to v podhuri, ale kdyz je snih, tak jsme stejne furt na horach ;)

Odesláno

Milan: Tak on tam neřešil, kde ji má, psal na horách... Tak já měl v minulé zimě v Česku stejně nakonec největší problém s nájezdovou rampou do garáží. Tak kdoví, co bude u Jičína :aut

Péťa: To může být, ale ty nokiany mě nechaly do toho kopce i znovu rozjet, když to tomu přede mnou zastavilo, takže přisuzuju velkou zásluhu pneu. Tehdy to byl WR+ s maximálkou omezenou na 160, ale byly odepsaný za 35tkm, přičemž to auto mělo o 300kilo míň než 5008.

Odesláno

Nepomaha tomu ani ESP... zacne uberat vykon az sa zastavi. Pomohli by hroty, ale to je snad u nas zakazane

Inak tam to mate dobre, v Prahe napadne pol cm snehu a uz je kalamita :-D

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ja som kedysi kupoval do dvoch troch aut Maria Cavalo alebo tak nejak. Mali to aj v Auto Kelly... Velmi prijemna kozicka, ale clovek sa s tym natrapil, kym to obsil 🙂

Upraveno uživatelem proreo
Odesláno (upraveno)

Tak jsem se vrátil z pneuservisu, kde jsem před pár týdny nechal plechové disky se starýma zimákama a obuli mi to na Pirelli Cinturato Winter 195/65 R15 91T. Škoda, že alu 16" muselo dolů, vypadalo to líp. 

Trval jsem na Pirelli, protože předchůdce těchto aktuálních gum, taky Pirelli, vydrželo na autě čtyři sezóny. 

@regius ten volant je super! 

Upraveno uživatelem Milhausekkk
Odesláno

Zítra v 8°° mám termín na přezuti,zrovna má bejt hnusně,sem zvedavej,jestli mě tam někde nechají počkat na to nebo jestli budu pěškobusem zpátky domů a pak pro to zpátky 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...