Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
stačí jakékoliv šrouby, které mají jen kužel. To, co popisuješ je origo šroub s rovnou dosedací plochou a menším mezikuželem u závitu, takhle bych se s tím bál jezdit...

na 406 už takto jezdíme co máme auto cca 8let? cca 150 000km najeto, v létě hlinikáče v zimě plecháče a šrouby jedny...

Odesláno
Taky jsem teď koukal na předpověď a asi počkám až do příštího víkendu, jestli se počasí nezmění. :D

Tak jsem počkal a včera přezul obě auta, viz mé vlákno ;)

Odesláno

Letos obuty nejlevnejsi nove pneu kleber hp2 , po vyzkouseni ruznych drahych pneu jsme zvedavy jake budou tyhle, na hory jezdim uz malo a pokud tak cesty jsou prevazne osetrene (retezy v kufru ) .

Odesláno

tak jsem se podíval do kalendáře a :o je čas na přezutí :o:o:o :P objednal jsem se dnes na 15:30 tak už to budu mít taky za sebou :P

počasí tomu napovídá-začíná se pomalu ochlazovat a staré UltraGrip 7+ už to mají za sebou a taky mají toho plné kecky :D tak je čas na ContiWinterContact TS 850 :papa

Odesláno
Včera jsem slyšel od známého, že prý pokud v zimě, ač není sníh a je teplo tak pokud způsobím dopravní nehodu nebo někdo nabourá mě tak když budu mít letní gumy tak budu platit a pojišťovna se bude od toho distancovat, je to možné?

Ano je to pravda. Jen těžko dokážeš, že vadném úseku cesty (lokalitě) nehrozila třeba námraza. Samozřejmě bude rozhodující protokol od PČR. Pokud bude jednoznačně uvedeno, že teplota byla xy °C nad nulou a třeba sucho - uznají to.

Odesláno
stačí jakékoliv šrouby, které mají jen kužel. To, co popisuješ je origo šroub s rovnou dosedací plochou a menším mezikuželem u závitu, takhle bych se s tím bál jezdit...

na 406 už takto jezdíme co máme auto cca 8let? cca 150 000km najeto, v létě hlinikáče v zimě plecháče a šrouby jedny...

Souhlas - mám originál PUG šrouby kužel/plocha pro plechy a hliník a není to problém.

Odesláno

auto jsem kupoval v září a měl jsem za to že tam jsou zimní protože mají označení M+S tak jsem žil v tom že se mě přezouvání letos netýká a dnes jsem na ně koukal a podle vzorku mi jako zimní nepřišli tak jsem myslel že jsou celoroční. Jsou tam Goodride H600 tak jsem je hledal na internetu a nakonec jsem zjistil že jsou to letní gumy takže mě ještě čeká nákup gum :( co jsem koukal tak asi koupím Barum polaris 3 za tu cenu vypydaj docela dobře co na ně říkáte?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...