Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co Vám nejvíce vadilo na novém webu/foru?

Co Vám nejvíce vadilo na novém webu/foru?  

1. 1. Co Vám nejvíce vadilo na novém webu/foru?

• Nemohl jsem se přihlásit
      15
    • Špatné grafické zpracování
      13
    • Nepřehlednost webu (nedokázal jsem se zorientovat)
      57
    • Technické chyby (bugy, bonky, fatal errory,...)
      38
    • Nový web i forum se mi líbilo :aut
      6

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Anketa tu ode mne žádná dlouho nebyla, ale já ji založím abychom měli zpětnou vazbu.

Tohle vlákno by se nemělo jen tak přehlédnout, přeci umíme hledat :aut.

Prosím klikejte na tu možnost, která Vám nejvíce vadila ... v diskusi jich samozřejmě můžete uvést více, jen ne všechny :aut:D

Díky moc za spolupráci.:papa

Odesláno

To uz nove forum nebude? Mne sa celkom zacalo pacit az na tie bugy a vadila mi jedna vec a to, ze pri otvorani vlakna sa nedalo ist hned na poslednu stranu, ale otvorilo sa niekde v strede alebo tak :D

Odesláno

d, c, b - v tomto pořadí.

Na c a b bych si zvyknul, ale strašně nerad. A myslím, že takových nás tu je většina :myslim

Odesláno

Mě to, že se nerozlezlo na celou šířku monitoru. A vadil mi \"smajlík\" s nabídkou v rohu příspěvku, pod který se dalo psát, což byl opruz hlavně na dotykáči.

Jinak jsem nebyl nijak negativní, líbilo se mi označení vlastních příspěvků a založených vláken jinou barvou.

Odesláno

No a já jsem se na nové stránky ani nedostal. Chtěl jsem na ně jít 8.10. večer a odkázalo mě to na nějaký náhradní nebo dočasný stránky a dnes jsem zase na starých. Takže jsem neměl tu čest je vyzkoušet.

Odesláno

Hurááá!!! Je tady, a jsme zase doma!!!

Čili jinak, je to i o pocitech. Proto nejezdíme Fabií, ale Peugeotem, i když Fabie (Octavie) má všechny teoretické výhody. Ale není přívětivá.

Toto fórum, tedy jeho grafická úprava, je přívětivá.

Konkretně mám na mysli volbu barevných odstínů (jednoduchá a příjemná modrá, evokuje prostředí Peugeot, kde modrá je firemní barva).

Rámečky určitým způsobem navozují pocit bezpečí a soudržnosti.

Mně osobně velmi vadilo, že některé údaje jsou příliš malým písmem a některé velkým (ty malé jsem měl potíž přečíst, při normálním nastavení). Na tomto starém fóru jsou všechna písmena čitelná bez námahy - rozdíly velikostí nejsou velké.

Osobně mi velmi vadilo, že některé údaje jsou světle šedým písmem, tedy nevýrazně. To by mě zajímalo, co z toho ten tvůrce má, že je to houby vidět - vždyť levnější to není.

Byl jsem rozhodnut reagovat tak, že od nového roku přestanu být řádem, tedy platit = takový nenásilný protest. Na Peugeot Club chodit chci, ale ten vzhled fóra byl pro mne namáhavý, a ne odpočinkový.

Smajlíky byly drobné, mnoho a nevýrazné, měl jsem docela potíž něco vybrat. Tyhle jsou mnohem jasnější - i na pochopení, i jsou líp vidět.:mrk

Pokud mohu něco navrhnout, tak zachovejte tento design a ovládání, a pokud chcete nové, tak ho naprogramujte se stejným vzhledem jako toto, a pak začněte zlepšovat.

Tento design přitahuje lidi a působí (podprahově na vnímání) uklidňujícím dojmem. Nezapomeňte na to, prosím.

[upravil dne 10.10.2013 10:17 od P607Olda]

Odesláno

V dnešní době, kdy změna vzhledu je prakticky otázkou stylu by neměl být problém přizpůsobit nový web barevně starému. Mě se tam právě dost nových \"fíčur\" líbilo. Ale pežoťáckou modrou je třeba zachovat! ;)

Odesláno

Nemohl jsem se přihlásit, chyběla mě tečka, potom časté zobrazování Bonků a fatal error, grafické zpracování šedivou barvou, na první pohled zdánlivá složitost, otravné oranžové značení nepřečtených příspěvků... Určitě si na něco dál vzpomenu. :bacha

Odesláno

Zase souhlasim s P607Oldou!

A taky mám radost - to nový se každopádně zkuste zachovat v tomto stylu (jestli to vůbec je technicky možný), primárně s těmito ovládacími prvky a další věci navíc budou budou bonus ...

Odesláno

To značení všech příspěvků oranžové neprectenych bylo dobře i skončení na poslední precteny příspěvek v tématu....

Jak píšou ostatní novy web udělat co nejvíce podobný tomuto

Přední strana na novem fóru je přehledná ale to je asi vše,nebo se na novy web vyprdnout úplně a vylepšit napadá z nového tenhle..;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...