Pe.Tr Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 snad se to neřešilo už ale nenašel jsem . jak je možné že u některé čerpačky natočím 46 litru a u některé 54 litru? Citovat
ChouLu Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Právě naopak.. čím vyšší tlak má tankovací pistol, tím více natlačí do nádrže (více litrů) Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 no jezdim do brandlu , tam je pidi tlak , tankuju snad pul dne a dostanu tam i 54l a ted jsem tankoval v nera , kde to bylo plne behem minuty a jen 46l tak jsem nejak mimo. Citovat
Almanil Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Já natankuju odhadem všude stejně, ale nebude to spíš vypínacím tlakem čerpacího ústrojí? Citovat
Ferry Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 je to dane typem a hlavne mirou opotrebovani plnici pistole, staci pri tankovani drzet pistoli zmacknutou, jako bys ji chtel odpojit (poloha nez zmacknes pojistku a pistoli pustis a odpojis), aby se otevrela naplno a pak pusti plnej tlak Na Tank ONO na Kutnohorsky, kde maj velkou vytoc a neskutecnej provoz, je pistole dost casto tak opotrebovana, ze, zvlast pri pouziti tankovaci redukce z holandske koncovky na italskou, je potreba drzet pistoli zmacknutou nadoraz po cely tankovani, jinak se natankuje treba jen 1.5l, i kdyz je nadrz zcela prazdna Ti, co nevedi, mysli, ze neni plyn a odjizdi, znali problemu zakleknou k narazniku a natankujou plnou Citovat
MilanF1 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Zlatá nafta, u ní nemusím klečet a prosit jí Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 Tzn. Čím víc opotrebena pistole tím víc plynu natankuju? Citovat
ChouLu Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Pochopil jsem to naopak.. čím víc opotřebovaná, tím méně natankuješ Citovat
Almanil Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Tady v okolí si člověk sám nenatankuje a odpadá tak problém s tím jak držet pistoli Citovat
velkybanan Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 já tankuji na 50l víc tam dávat nechci musím to vždycky vypnout škoda nemůžu nikdy říct dejte mi plnou Citovat
ChouLu Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Almanil: A ani nesmíš.. na tohle je školení a pokud tě k tomu někdo pustí, tak je to hrubé porušení.. Citovat
Almanil Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 ChouLu: to jsem si myslel, že je na to norma, ale v Kolíně jsem si tankoval sám. Upřímně by mi víc vyhovovalo, kdybych si mohl tankovat sám - bylo by to často rychlejší. Citovat
222johny222 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Lukyne,jak říkáš... musí mi natankovat oni,pač jsou proškolení... v praxi to znamená že na benzínce u Českých Budějovic mě ženská seřvala,že proč si nenatakuju sám :-D Ve Znojmě na Schellce je praxe taková...když jsem rychlejší jak děda co to obsluhuje,tak si natankuju sám. Citovat
gronholmm Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Na 90% plynů mě nechají natankovat většinou po oznámení že dnes tankuji potřetí Na takových 20 benzínkách si naše služební auto už pamatují takže s tím problém taky není Ale jinak mi přijde že Lukoil a Shell tankovat samotnýho člověka nenechají Citovat
Péťa Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Shell svého času dělal na svých pumpách školení. Stačilo přijet, oni vyškolili a dali papír. Ale platil zase jen pro Shellky. Já si zásadně nechávám natankovat, od toho tam jsou. Citovat
Kobra 72 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 No, já v Plzni na ONO taky tankuju sám. Jen si dojdu vždycky půjčit redukci. Je tam vždycky lidí jak sra.ek, tak pumpaři už ani nechodí k plynu. To jenom když zvoní nějaká panička, která si neumí natankovat sama. Jedný jsem tam dokonce dělal pumpaře já, páč jinak bych za ní asi stál dodnes... Citovat
Driver Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Já si teda nechávám vždy natankovat, nemíním potom v případě nějakého problému řešit jakto že jsem tankoval sám i když na to nejsem vyškolený. A pokud na mě po 10 minutách čekání nějaká bába ječí, proč si nenatankuju sám a poté co jí řeknu, že na to nejsem proškolený, že školení na to má ona tak ještě dělá otrávený ksichty tak se sbalím a jedu pryč. To se mi stalo třeba dvakrát po sobě na pumpě v Líbeznicích a od té doby tam nejezdím... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.