Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no jezdim do brandlu , tam je pidi tlak , tankuju snad pul dne a dostanu tam i 54l a ted jsem tankoval v nera , kde to bylo plne behem minuty a jen 46l tak jsem nejak mimo.

Odesláno

je to dane typem a hlavne mirou opotrebovani plnici pistole, staci pri tankovani drzet pistoli zmacknutou, jako bys ji chtel odpojit (poloha nez zmacknes pojistku a pistoli pustis a odpojis), aby se otevrela naplno a pak pusti plnej tlak

Na Tank ONO na Kutnohorsky, kde maj velkou vytoc a neskutecnej provoz, je pistole dost casto tak opotrebovana, ze, zvlast pri pouziti tankovaci redukce z holandske koncovky na italskou, je potreba drzet pistoli zmacknutou nadoraz po cely tankovani, jinak se natankuje treba jen 1.5l, i kdyz je nadrz zcela prazdna :D Ti, co nevedi, mysli, ze neni plyn a odjizdi, znali problemu zakleknou k narazniku a natankujou plnou ;)

Odesláno

ChouLu: to jsem si myslel, že je na to norma, ale v Kolíně jsem si tankoval sám.

Upřímně by mi víc vyhovovalo, kdybych si mohl tankovat sám - bylo by to často rychlejší.

Odesláno

Lukyne,jak říkáš... musí mi natankovat oni,pač jsou proškolení... v praxi to znamená že na benzínce u Českých Budějovic mě ženská seřvala,že proč si nenatakuju sám :-D

Ve Znojmě na Schellce je praxe taková...když jsem rychlejší jak děda co to obsluhuje,tak si natankuju sám. :aut

Odesláno

Na 90% plynů mě nechají natankovat většinou po oznámení že dnes tankuji potřetí :D Na takových 20 benzínkách si naše služební auto už pamatují takže s tím problém taky není :D Ale jinak mi přijde že Lukoil a Shell tankovat samotnýho člověka nenechají :papa

Odesláno

Shell svého času dělal na svých pumpách školení. Stačilo přijet, oni vyškolili a dali papír. Ale platil zase jen pro Shellky. Já si zásadně nechávám natankovat, od toho tam jsou.

Odesláno

No, já v Plzni na ONO taky tankuju sám. Jen si dojdu vždycky půjčit redukci. Je tam vždycky lidí jak sra.ek, tak pumpaři už ani nechodí k plynu. To jenom když zvoní nějaká panička, která si neumí natankovat sama. Jedný jsem tam dokonce dělal pumpaře já, páč jinak bych za ní asi stál dodnes...

Odesláno

Já si teda nechávám vždy natankovat, nemíním potom v případě nějakého problému řešit jakto že jsem tankoval sám i když na to nejsem vyškolený. A pokud na mě po 10 minutách čekání nějaká bába ječí, proč si nenatankuju sám a poté co jí řeknu, že na to nejsem proškolený, že školení na to má ona tak ještě dělá otrávený ksichty tak se sbalím a jedu pryč. To se mi stalo třeba dvakrát po sobě na pumpě v Líbeznicích a od té doby tam nejezdím...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...