Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koblih, sice jezdím jak jezdím, ale v obci mi ty orientační měřidla ukazují většinou 48 km/h... ;) občas mě nějaký škodovák vyprovokuje, především, když chce předjíždět ještě před koncem obce ... já přidám při míjení cedule a on musí se řadit za mě, nestíhá :D

Odesláno
Muže někdo znalý říct co nam to tady roste za budku?? Zná to někdo, co to je??

Počkej tam, kluci sbalí nářadí, přijede Roman Šmucler, sedne vedle a řekne \"pane Radku přejete si vystoupit z budky?\" :D

Odesláno
Koblih, sice jezdím jak jezdím, ale v obci mi ty orientační měřidla ukazují většinou 48 km/h... ;) občas mě nějaký škodovák vyprovokuje, především, když chce předjíždět ještě před koncem obce ... já přidám při míjení cedule a on musí se řadit za mě, nestíhá :D

Milane Ty máš nějakou fobii na škodovky či co? Občas předjedeš pomalou Felicii,občas pomalou škodofku:D

Odesláno
Radku klid, těch pamětníků co mojí narážku pochopí tady zas tolik není.:D:D:D

Ale je :D Největší úchyl byl sám pan zubař :D:D:D

Odesláno
Miláno Šneku (jinak pěknej avatar :D:D:D ), to se ale nedělá. Tokovýhle mám pak chuť též počastovat něčím pěkným, ať jedou v čemkoliv ;)
Odesláno

Kdyby to byl radar tak by byl na nejake \"vyssi\" nozce ne?

Napada me nejake pocitadlo projetych aut?

Neni neco podobneho naproti prez cestu?

Nebo nejaka zalezitost ohledne \"mejta\" ???

Az pojedu kolem tak se zastavim a prozkoumame to - a pokud prijedou prislusnici tak to bude hned od zdroje :D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...