Radek Hurvajz Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Muže někdo znalý říct co nam to tady roste za budku?? Zná to někdo, co to je?? Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 takových budek v Praze je , ste je zaviděli tak je máte taky Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Jak správně píše Radek, je hned za cedulí Citovat
koblih69 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 MilanF1 : Měří podkročení rychlosti, kdo jede míň jak 40 v obci hned musí hodit papíry do škvíry ze zadu Citovat
MilanF1 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Koblih, sice jezdím jak jezdím, ale v obci mi ty orientační měřidla ukazují většinou 48 km/h... občas mě nějaký škodovák vyprovokuje, především, když chce předjíždět ještě před koncem obce ... já přidám při míjení cedule a on musí se řadit za mě, nestíhá Citovat
koblih69 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Muže někdo znalý říct co nam to tady roste za budku?? Zná to někdo, co to je?? Počkej tam, kluci sbalí nářadí, přijede Roman Šmucler, sedne vedle a řekne \"pane Radku přejete si vystoupit z budky?\" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. srpen 2013 Autor Odesláno 28. srpen 2013 Hele ja nejsem nějakej dement z budky joo :D:D Citovat
koblih69 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Radku klid, těch pamětníků co mojí narážku pochopí tady zas tolik není.:D:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. srpen 2013 Autor Odesláno 28. srpen 2013 Vystoupil z budky a Šmucler povídá, hele já se tady nehodlám bavit s nějakým dementem z bedny:D:D:D:D To si musí pamatovat každej:D Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Šmuclerovu bednu pamatuji, ale ten Tvůj citát teda ne. Možná to bude tím, že jsem se na ten pořad pravidelně nedíval. Citovat
Milan+ Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 MilanF1 : Měří podkročení rychlosti, kdo jede míň jak 40 v obci hned musí hodit papíry do škvíry ze zadu Citovat
Milan+ Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Koblih, sice jezdím jak jezdím, ale v obci mi ty orientační měřidla ukazují většinou 48 km/h... občas mě nějaký škodovák vyprovokuje, především, když chce předjíždět ještě před koncem obce ... já přidám při míjení cedule a on musí se řadit za mě, nestíhá Milane Ty máš nějakou fobii na škodovky či co? Občas předjedeš pomalou Felicii,občas pomalou škodofku:D Citovat
punkac Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Radku klid, těch pamětníků co mojí narážku pochopí tady zas tolik není.:D:D Ale je Největší úchyl byl sám pan zubař :D:D Citovat
punkac Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Koblih, sice jezdím jak jezdím, ale v obci mi ty orientační měřidla ukazují většinou 48 km/h... občas mě nějaký škodovák vyprovokuje, především, když chce předjíždět ještě před koncem obce ... já přidám při míjení cedule a on musí se řadit za mě, nestíhá Miláno Šneku (jinak pěknej avatar :D:D ), to se ale nedělá. Tokovýhle mám pak chuť též počastovat něčím pěkným, ať jedou v čemkoliv Citovat
Marcel505 Odesláno 28. srpen 2013 Odesláno 28. srpen 2013 Hurvajz: To je kulomet na neposlušný řidiče. Citovat
Lihous Odesláno 29. srpen 2013 Odesláno 29. srpen 2013 Kdyby to byl radar tak by byl na nejake \"vyssi\" nozce ne? Napada me nejake pocitadlo projetych aut? Neni neco podobneho naproti prez cestu? Nebo nejaka zalezitost ohledne \"mejta\" ??? Az pojedu kolem tak se zastavim a prozkoumame to - a pokud prijedou prislusnici tak to bude hned od zdroje :D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.