Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Další kýtu na srazu doplatíte si?  

1. 1. Další kýtu na srazu doplatíte si?

• Ponechat 1 kýtu a dezert
      6
    • Kýtu navíc za doplatek
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Taky jsem pro příplatek.

Jen ještě hloupý dotaz.... o jak velké kýtě se tu vlastně bavíme? A co se stane s těmi, co odmítnou připlatit, to mám to jako sežerou (resp. budou ujídat)? :D:(

[upravil dne 15/8/13 08:11 od Luciferka]

Odesláno

Vidím to tak, že buď připlatí všichni (dospělí) nebo se připlácet nebude vůbec.

Ještě je třeba ošéfovat, aby se ostatní hosté kampu neživili na našem masíčku, jako tomu bylo kdysi na jiném srazu

Guest Scratch
Odesláno
No to se nezlobte ale to si delate prdel ? Tak MilanF1 to s pritelkyni vsechno zarizujou a o vsem jsme pravidelne informovani a budem tady ted rozebirat ze by \"to nekdo umel levnejc\" ?? Tak si podejte prihlasku na organizovani pristiho velkeho srazu a zkuste si to .... Fakt neverim ocim ted ale :roll

StibTo - :potlesk

cemu tleskas??? Ze jsem se zeptal?? Ja nepsal ze to nekdo umi levneji, jen jsem napsal realnou cenu kyty a pocitam s nejakym chlebem, zeleninou, a dalsima vecma, jen se mi priplatek 2000 zda na tu lokalitu dost.... nicmene nemam problem s doplatkem :)

Zatim ani nevime, kolik ta kyta za 3000 vlastne vazi...

Ale to je asi na vas slozita matematika, ale ty Stibto bys o tom neco mel vedet.... :) Muzem dostat 10 kg, muzem dostat 7 kg a pak se ceny diametralne lisi, a protoze zkusenost z jinych srazu (treba zivanska bez masa) mi veli, se zeptat, tak se ptam.

[upravil dne 15/8/2013 09:44 od Scratch]

Guest Scratch
Odesláno

pokud si uvedomujes termin, tak rozhodne neni po bitve. A mozna je lepsi ho treba trosku nasmerovat, nebo mu poradit, nez vsechno tupe schvalovat. Ale to je vec, ktera se tady proste nosi....

a taky je dobry se z chyb i poucit popr. je neopakovat......

[upravil dne 15/8/2013 09:58 od Scratch]

Odesláno

Zjistím váhu kýty. Já tohle nebral jako podstatou část, o kterou bych se měl při organizaci starat. Ona je tu hromada věcí, na které nestačí 1 telefonát.

Guest Scratch
Odesláno

jasne Milane, chapu to, ale i takove veci je potreba si asi ujasnit (aspon z nasi zkusenosti to tak je, protoze jak jiste vis, tak na sejfech byly veprove hody - domluvene detailneji). No a taky jsme tam mohli dat jen 20 klobas, 20 jitrnic a 20 jelit.... no byly by to veprove hody ne? :D Akorat by nam asi min lidi reklo, ty jo, to je fakt super, tohle jsme necekali....

hodne stesti :)

[upravil dne 15/8/2013 10:03 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...