oddie Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Jo, měl bych návrh, co s tím provést. Privatizaci. Soukromý vlastník by si to ohlídal, forma by byla jednodušší, nebylo by o čem se dohadovat.
KapriQ Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Moze mi len niekto ako \"nezainteresovanej\" osobe , kludne aj do SZ len napisat o co sa jedna v tejto diskusii ? Diky
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 To tezko. Puvodni tema je o tom proc tu uz nekolik lidi mame stejne avatary Rozvinulo se to jak je dobrym zvykem v neco uplne jineho a ted jeste uplne jinaciho ...
Goldinka Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Koukám, že budu mít dneska večer co číst... Vůbec nemám tušení co se děje... Páč sem měla za to že když sem četla cosi o SK sdružení, že se to teda vyřešilo a všechno je ok... Mrzí mě, jak to tady dopadá... :\'(
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Ale veď tu sa riešia iba nejaké avatary, či čo...
ozzy1 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Cinicu-ty jsi vůl:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Samo myšleno v DOBRÉM.Ty vole,ty jsi mě rozesmál s tím avatarem.Super:super
Přema Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Cini ...... S tím Avatarem si mě nasral ...... nejsmutnější film co sem viděl...... [upravil dne 8-8-13 13:34 od Přema]
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Tož, keď sa amjú riešiť avatary... tak nech...
Guest StibTo Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 vsak jsem to nekde psal ...... 8 slovenskych dobrodeju ..
Šalda Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Přemo, kdyby mě nebo spíše nás někdo více informoval, tak by to třeba bylo jinak. Takhle mám pocit že si tady jen pár vyvolených domlouvá a píše to co je ve skutečnosti, ale myslím že aspoň řádní členové by měli být informováni více o nastalé situaci.
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Pane neúplatný nacionalisto a ostatní jasnovidci... Tak znovu: Ako vieš aké pohnútky viedli mňa, potažmo ostatných, podielať sa na založení OZ? Ako vieš čo sa rieši v internom vlákne medzi CZ a SK vedením? PS: Ten avatar je taká istá kópia akú ste stvorili vy... stiahnutý a upravený obr. z netu... Tak když tedy oslovuješ i mě tak ti taky odpovím a budu se opět opakovat stejně jako ty - Je to úplně jedno udělali jste podraz a ještě ti není trapné ho obhajovat
Kurt Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Nepsal vám tady trenér, že se máte uklidnit? Hele děcka neblbněte, už jsme se všichni vyjádřili a nepotřebujeme po sobě házet hračky, ne?
ozzy1 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Přemo, trocha odlehčení neuškodí a toto se Cinimu povedlo. Ale zpět ke změně od nového roku.
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Pane neúplatný nacionalisto a ostatní jasnovidci... Tak znovu: Ako vieš aké pohnútky viedli mňa, potažmo ostatných, podielať sa na založení OZ? Ako vieš čo sa rieši v internom vlákne medzi CZ a SK vedením? PS: Ten avatar je taká istá kópia akú ste stvorili vy... stiahnutý a upravený obr. z netu... Tak když tedy oslovuješ i mě tak ti taky odpovím a budu se opět opakovat stejně jako ty - Je to úplně jedno udělali jste podraz a ještě ti není trapné ho obhajovat Nie je mi trapné nič...
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Prečo stále Cini ??? Čo som Vám urobil keď ešte aj toto??? :D:D
Cinicman Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Tož já sa nudím v robote... OK, tak ja teda začnem pracovať ako správny chalaň...
koblih69 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Nie je mi trapné nič... Tak to tě obdivuju, já už bych sem ani nepáchnul... i když to je otázka, já bych hlavně takovou věc neudělal, protože mě učili, že krást se nemá. Ale možná jsem stará škola, pokud dobře spíš tak ti gratuluju [upravil dne 8/8/13 13:55 od koblih69]
Recommended Posts