Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, měl bych návrh, co s tím provést. Privatizaci. Soukromý vlastník by si to ohlídal, forma by byla jednodušší, nebylo by o čem se dohadovat.

Odesláno

To tezko. Puvodni tema je o tom proc tu uz nekolik lidi mame stejne avatary :) Rozvinulo se to jak je dobrym zvykem v neco uplne jineho a ted jeste uplne jinaciho ... :)

Odesláno

Koukám, že budu mít dneska večer co číst... Vůbec nemám tušení co se děje... Páč sem měla za to že když sem četla cosi o SK sdružení, že se to teda vyřešilo a všechno je ok...

Mrzí mě, jak to tady dopadá... :\'(

Odesláno

Cinicu-ty jsi vůl:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Samo myšleno v DOBRÉM.Ty vole,ty jsi mě rozesmál s tím avatarem.Super:super

Odesláno

vsak jsem to nekde psal ...... 8 slovenskych dobrodeju .. :)

Odesláno

Přemo, kdyby mě nebo spíše nás někdo více informoval, tak by to třeba bylo jinak. Takhle mám pocit že si tady jen pár vyvolených domlouvá a píše to co je ve skutečnosti, ale myslím že aspoň řádní členové by měli být informováni více o nastalé situaci.

Odesláno

Pane neúplatný nacionalisto a ostatní jasnovidci...

Tak znovu:

Ako vieš aké pohnútky viedli mňa, potažmo ostatných, podielať sa na založení OZ?

Ako vieš čo sa rieši v internom vlákne medzi CZ a SK vedením?

PS: Ten avatar je taká istá kópia akú ste stvorili vy... stiahnutý a upravený obr. z netu... ;)

Tak když tedy oslovuješ i mě tak ti taky odpovím a budu se opět opakovat stejně jako ty - Je to úplně jedno udělali jste podraz a ještě ti není trapné ho obhajovat :blicismajlik

Odesláno

Nepsal vám tady trenér, že se máte uklidnit? :aut

Hele děcka neblbněte, už jsme se všichni vyjádřili a nepotřebujeme po sobě házet hračky, ne? ;)

Odesláno

Přemo, trocha odlehčení neuškodí a toto se Cinimu povedlo.

Ale zpět ke změně od nového roku.

Odesláno

Pane neúplatný nacionalisto a ostatní jasnovidci...

Tak znovu:

Ako vieš aké pohnútky viedli mňa, potažmo ostatných, podielať sa na založení OZ?

Ako vieš čo sa rieši v internom vlákne medzi CZ a SK vedením?

PS: Ten avatar je taká istá kópia akú ste stvorili vy... stiahnutý a upravený obr. z netu... ;)

Tak když tedy oslovuješ i mě tak ti taky odpovím a budu se opět opakovat stejně jako ty - Je to úplně jedno udělali jste podraz a ještě ti není trapné ho obhajovat :blicismajlik

Nie je mi trapné nič... :)

Odesláno

Nie je mi trapné nič... :)

Tak to tě obdivuju, já už bych sem ani nepáchnul... i když to je otázka, já bych hlavně takovou věc neudělal, protože mě učili, že krást se nemá. Ale možná jsem stará škola, pokud dobře spíš tak ti gratuluju :papa

[upravil dne 8/8/13 13:55 od koblih69]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...