Kupca Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Měl jsi si zapalovačem zapálit cigáro a o zbytek by se postarali záchranné složky , problém by určo pominul a ještě by jsi utžil nějaký love za kus železa co by zůstalo;) Citovat
Altman Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Neví někdo jaký je průměr hadiček palivového vedení? Přemýšlím nad rázným a definitivním řešením v podobě kompletní výměny. Potřeboval bych vědět hlavně VNITŘNÍ průměr. [upravil dne 7/8/13 12:26 od Altman] Citovat
koblih69 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 To bude akorát další nesmyslná investice... Citovat
oddie Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Hadiček tam zas tak moc nebude, pod podvozkem povedou trubky. Citovat
Altman Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Ano, to vím. A přijde mi, že přímo u čerpadla to úplně \"nedoléhá\". Citovat
Altman Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Tak už asi skoro vyřešeno. Při běhu motoru u palivového filtru trochu \"slzel\" benzín. Po výměně palivové hadice už ani kapka. Motor jsem nechal vrčet půl hodiny na volnoběh-bez problému. Jenom se mi zdá že jak je to Tčko na druhé straně paliváku, tak je tam taky trochu mezera, ale zatím to řešit nebudu, dokud se to neprojeví. Jenom furt nemůžu přijít na to, proč to jede jak chcíplotina. Týden nazpátek se měnil snímač tlaku nasávaného vzduchu a poté se měnila i chladící kapalina a od té doby tak nějak to není úplně ono. Tohle asi těžko nějak vyřeším. Tak kdyby se tu našel z Prahy nějaký zloděj.....ehm ochotný člověk s diagnostikou, zlobit se nebudu a on jistě taky ne. Citovat
Altman Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Tu už jsem vyměnil, minulej tejden. Mám na ní dva roky záruku. Citovat
Altman Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Nikdo ochotný z Prahy s diagnostikou? Nevím co je za problém, však to nechci zadarmo... Vlastní diagnostiku se mě kupovat nechce, však za těch dva a půl roku co mám sviště jsem na něj ani jednou diag nepotřeboval, takže by se mi ten nákup ani nevyplatil. Citovat
Altman Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Díky! Poslal jsem SZ, tak snad se dočkám odpovědi. Citovat
Altman Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Tímto veřejně děkuji uživateli \"HonzaZ\" za špičkovou práci s diagnostikou, kdy po chvíli otestoval kompletně všechny části automobilu a detekoval i pomocí logických úvah vydedukoval vadu snímače polohy škrtící klapky. Opravdu precizní práce, radost pohledět. Už i vcelku rozumím vašim narážkám viz. výše, fakticky bylo bláhové si myslet že si za tři stovky pořídím nějaký adaptér a bude ze mě king. I kdyby tak bych stejně pořádně nerozuměl tomu, co mě to píše za hodnoty. Jo jinak cestou od \"HonzaZ\" mi to chcíplo přímo na kulaťáku na Evropské a pak před Muzeem na magistrále, tak jestli jste mě někdo potkal, jak se to zoufale snažím nastartovat, asi jste se museli fakt bavit cizím neštěstím. No jinak jsem chtěl zprovoznit ten stávající snímač abych nemusel kupovat nový, ale bohužel, už tam tak trochu chyběl kousek dráhy a mnou zvolené použití šmirgl papíru (bože já jsem vůl ) tomu taky nepřidalo. Takže jsem teď vlastní blbostí bez auta a sháním nový \"Snímač polohy škrtící klapky\" na motor KFW. Potom bych už se klidně i vsadil že to bude jezdit jak má a už ani jednou to nechcípne. Tak snad to někomu k něčemu bude, až budete řešit podobné problémy se svým Peugeotem. [upravil dne 9/8/13 01:09 od Altman] Citovat
HonzaZ Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 No, ještě bych neříkal hop. Další \"podezřelý\" je palivové čerpadlo, to se ale bohužel nedá diagnostikovat. Citovat
Kupca Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Prvně vyměníš hromadu věcí, které nemáš podložený a pak na to co je opravdu v háji nemáš finance, řekl bych dobrá práce i od tebe:D. Kolikrát se mi točí hlava dokola jak složitě a draze se dají řešit celkem \"jednoduché\" problémy. Přeji ti aby ti autí dělalo už jen radost Citovat
Altman Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Díky. Tak financí bych řekl že mám tolik, kolik potřebuju. No ono by to stejně dřív nebo později bylo potřeba vyměnit, tak jsem spoustu věcí, co se mi nelíbily udělal jako takovou preventivku. No zbejvá už jen fakt to čidlo polohy klapky a pak možná přijde řada i na to čerpadlo, nebo si ho aspoň koupím a budu vozit s sebou než se pokazí. Jinak kdyby se vám někomu z vás chtělo objednat to čidlo přes ten ELIT, tak dejte vědět, já si kvůli jedný věci účet zřizovat nechci a v Automedik nebo Autokelly to, co bych potřeboval, nemají. [upravil dne 9/8/13 08:05 od Altman] Citovat
P607Olda Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Věnuj více námahy nalezení dobrého opraváře, pak mu (rozumně) dej vydělat, tedy za nákup dílu i práci. Ty jsi určitě machr ve svém oboru a rozumně vyděláváš, ale aby ses stal machrem na Peugeoty, to bys je musel dělat denně několik let. Citovat
groovred Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 na autorozvody.cz mas ten snimač za 750Kč napíš Badisakovi Citovat
Altman Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 Dokonce ještě levnější a přímo od Magnetti Marelli. http://eshop.autorozvody.cz/tecdoc/ Díky za tip, objednávám. Citovat
Fusion Odesláno 10. srpen 2013 Odesláno 10. srpen 2013 Ta pumpa jestli je Walbro 255lph tak je to stejná vysokotlaká jakou mám v autě na okruh a do normálního auta, který netrpí nedostatkem přísunu paliva zcela zbytečný a spíš na škodu protože pal. systém není dělanej na takovej tlak. Jestli je to ta 255 tak to je pumpa např. do 6/8 válcových aut se zvýšeným průtokem vstřikovačů. [upravil dne 10/8/2013 21:39 od Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.