Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 9 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Kdysi jsem na vrakaci ocumoval Elise, tam jsou krásné tehlice. Když jsem měl podobné splašené trubky jako máš ty, tak jsem celkem přemýšlel, že bych je obslehnul. Nakonec k tomu ale nedošlo. 

Ale ty máš vybavení že bys to určitě zvládnul. 2kusy 7075 a s chutí do toho, půl je hotovo.

https://grabcad.com/library/lotus-elise-s1-front-hub-carrier

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno

Tak dnes chvilka u ponku a dopasování thermo vylisku kolem páček. Nejsou nasazený manžety a páčky půjdou do hliníku. Odříznou se a půjdou tyčky dle foto. 

IMG_20181209_165327.jpg

IMG_20181209_191516.jpg

21-18-00-1375198105958-228x228.jpg

• O 1 rok později...
Odesláno

Tak si zase trošku hrajeme, je na to vše nějak min a min času. Trošku snižují sání abych se vešel pod kapotu. Cesta dle Exel motor bude vstrik, takže webry půjdou do světa. 

Takže se řeže sání aby se srovnal klín. 

Konečný rozdíl pos. foto. 

1576616223785..jpg

1576616495188..jpg

1576616805173..jpg

• O 10 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

@Scratch tak to je ideál, ale v případě nesehnatelnosti motoru z busy bych přežil i nějaký ten litr, byť teda s obavama o převodovku. Ona ta busa jde i relativně snadno oturbit, ale to snad jen do radicalu nebo něčeho podobného placateho s pritlakem.

Edit: tohle video mám v hlavě už hodně dlouho, ani si nejsem jistý jestli bych na to měl odvahu

Upraveno uživatelem David 106s16
Odesláno

Dá se udělat vše, ale těžko se to tu přihlašuje, skoro vůbec, ofiko tady krom posledního e nepřihlásíš nic. A dnes na stk taky nepustí  kde co. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno
před 29 minutami, Milan+ napsal:

Vrčíme, tak snad už jaro dám

Hele, 1.8T...vzpomínám na ten motor jen v nejlepším (na AGU s lankem - první ze série) :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...